Babamın annemi aldattığını öğrendim. Annemin haberi yok. Ne yapmalıyım ?

caresizdoc

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
3
1
6
25
Merhaba. 20 yaşındayım. Bu zamana kadar her şeyimi annemle paylaştım her kararımda anneme danıştım. Şuan öyle bir durumla karşı karşıyayım ki napmam gerektiğini bilmiyorum. Son çarem sizlersiniz. İki gün önce babamın galerisinde fotolara bakarken bi kadının paylaşmış olduğu fotolarını ss aldığını gördüm sonra wpa girdim orada da bu kadınla konuşmalarını gördüm. Kadının fotolarını hemen kendime gönderdim kadın bi erkek ismiyle kayıtlıydı numarayı felan aldım. Ama görüşmeleri ss alıp kendime atmak aklıma gelmedi o anlık panikle. Ben babama adeta aşık bir insandım. Benim gözümde dünyanın en iyi insanıydı. Öyle yıkıldım ki anlatamam. 8. Sınıfa giden bi kardeşim var. Babamın annemi aldattığını anneme söylesem çok üzülür çok büyük kavgalar olur boşanırlar olan kardeşime olur. Babama bildiğimi söylesem ya anneme söylersem diye boşanmada önlem olsun diye malları korumaya alabilir annem kardeşim evsiz kalabilir diye korkuyorum. Sessiz kalsam kendim iki günde o kadar yaşlanmış hissediyorum hiç konuşmuyorum annem de babam da bi terslik olduğunun farkında, bu sırla dayanamıyorım. Baba derken iki kere düşünüyorum yüzüne bakamıyorum. Annem çok fedakar bi insandır onun böyle kandırılmasına dayanamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.Çok uzun yazdım üzgünüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bence Annenize anlatin durumu kesinlikle bilmeli ve karari yine Anneniz verecek .. Babaniza belli etmeden yapin bunu .. insan annesinin kandirilmasini kabul edemez .. ben kiyameti koparirdim kesin Allahim esirgesin ..

Babanıza bir şey demeyin ,annenizle konuşun hiç bir şeye uyanamadan babanız ,mallara tedbir koydurtsun ,zaten aldatma var ,zorda kalmayın birde maddi anlamda
Peki kadının paylaştığı fotoları ss alması ve kadının adını bi erkek ismiyle kaydetmesi delil sayılır mı mahkemede ? Bugün babamın telefonunu tekrar 2 dk elime alabildim konuşmaları silmişti. Benim anladığımdan şüpheleniyor olabilir

Numarayı biliyorsunuz değil mi ?
Boşanma avukatı telegon dökümünü ister ,2 numaranın birarada bulunma sıklığı vs ,alınan ekran görüntüleride tabi ki delil ,babanıza bilmiyormyş gibi davranın asla değişik hareket etmeyin

Evet numarayı biliyorum. Tamamdır çok teşekkür ederim

Tatlım iyi ölç, tart, biç öyle karar ver. Kendi düşüncenle değil annen neyi kaldırabilir neyi kaldıramaz ona göre hareket et. Söylesen ne olur, söylemezsen ne olur hangi taraf agir basarsa onu yap.

Eğer anneniz güçlü ve boşanınca hayatına devam edebikecek biriyse söyleyin. Ama annenizin boşanınca gidecek bir yeri yoksa ve hayatı şuankinfen kötüye gidecekse susun. Çünkü anneniz kenddisi yakalasa belki susacak ama sizin bildiğinizi bilmesi herşeyi zorlaştıracak. Bilrmezsiniz belki anneniz de yaklamıştır ama ekonomik şartlar ve evlatları için kabullenmek susmak zorunda kalmıştır. İyi düşünün iyi tartın. Kadın kim tanıdık vs mi onu bulmaya çalışın.

Sanırım annemi alıp, ilk konuşmayı bir avukatın yanında yapardım ki annem öfkesiyle hareket etmesin. Mantığı elden bırakmamak lazım ve böyle dönüm noktalarında duygusal davranmamak lazım.

Aynen size katılıyorum.
Konu sahibesi , Eğer anneniz sizin için kabullenecekse , ki benim annem öyle yapmıştı zamanın da bende ufaktim ve kardeşimle birlikte söylemiştik anneme. Kavgalar kiyametler kötü günler... Daha sonra annem kabullendi babam evine döndü ve annem bizim için affetti ne yazık ki ondan sonra da hiç bişey eskisi gibi olmadı zaten maalesef
Eğer anneniz silip yoluna bakacaksa bilsin isterim. Sizin içinde çok zor bı durum öyle iyi anlıyorum ki daha yaşınız küçük bende o zaman daha da küçüktüm 5. E gidiyordum yaşadığım şeyler çok ağırdı babam hayal kırıklığıdir bende o yüzden .
Allah yardımcın olsun. Eğer annene soylemeyeceksen babanla konuşup korkut ama devam etmesin o iğrenç duruma . Çok zor bir karar umarım hayırlısı olur

Peki babanız pişman olup bıraktı mı yoksa huylu huyunu terk etmedi mi?

Ben olsam dıyorum benım babam olsa soylemezdım anneme
Cunku bosanmaz sadece hasta ederım
Bızım sartlarımız boyle oldugu ıcın yazdım
En ıyı sen bılırsın
Babanla konus ıstersen

Yok bıraktı , çok şükür daha hiç öyle şeyler olmadı . Ama araları tabi eskisi gibi olamadı hiç, yani annemin güveni yok çünkü
Ne güzel ben maalesef bana ettiği yeminlerin üstünden 3 yıl geçince yine aynı şeyi yağtığını öğrendim. Ilkinde neler konuşmuştum onunla ama bu kez sadece herşeyi bildiğimi ama annem için susacağımı kendisine karşı da hiçbirşey hissetmediğimi yaptığının beni üzmediğini bile o kadar boş olduğumu söyledim. Mecbur ayno ortamda bulunuyorum ama yüzüne bile bakasım gelmiyor.

Allah babanızı ıslah etsin... Annenize söylemekte acele etmeyin derim daha yeni yaşamışsınız bu durumu şoktasınız biraz zaman verin kendinize bu arada uzaktan babanızı gözlemleyin uygun bir zaman da annenizle paylaşırsınız

Mallara tapudan şerh koydurun öncelikle. Bu korkunuz en azından sıfırlanmis olur. Öte yandan kardeşiniz için zor bir dönem olacak, o yüzden ertelwyin ve babanızi kontrol edin çaktırmadan. Elinizde delil olsun. Ben bu konularda fevri davranıp kaybeden taraf oldum çoğunlukla. Hemen söylemeyin, ispatiniz çokça olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…