• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın annemi aldattığını öğrendim. Annemin haberi yok. Ne yapmalıyım ?

Mallara tapudan şerh koydurun öncelikle. Bu korkunuz en azından sıfırlanmis olur. Öte yandan kardeşiniz için zor bir dönem olacak, o yüzden ertelwyin ve babanızi kontrol edin çaktırmadan. Elinizde delil olsun. Ben bu konularda fevri davranıp kaybeden taraf oldum çoğunlukla. Hemen söylemeyin, ispatiniz çokça olsun
Sizde mi babadan yediniz darbeyi?

Ne güzel ben maalesef bana ettiği yeminlerin üstünden 3 yıl geçince yine aynı şeyi yağtığını öğrendim. Ilkinde neler konuşmuştum onunla ama bu kez sadece herşeyi bildiğimi ama annem için susacağımı kendisine karşı da hiçbirşey hissetmediğimi yaptığının beni üzmediğini bile o kadar boş olduğumu söyledim. Mecbur ayno ortamda bulunuyorum ama yüzüne bile bakasım gelmiyor.

Korkudan belki bilmiyorum ama hiç arastirmadim belki arastirsam bulurum ama öyle sogumusum ki ondan babasıyla iyi ilişkisi olan insanlara imreniyorum . Onun yüzünden eşime bile güvenim yok hep onun yüzünden
Telefonu sifrelidir mesela . 60 yaşında ki adamın

Merhaba. 20 yaşındayım. Bu zamana kadar her şeyimi annemle paylaştım her kararımda anneme danıştım. Şuan öyle bir durumla karşı karşıyayım ki napmam gerektiğini bilmiyorum. Son çarem sizlersiniz. İki gün önce babamın galerisinde fotolara bakarken bi kadının paylaşmış olduğu fotolarını ss aldığını gördüm sonra wpa girdim orada da bu kadınla konuşmalarını gördüm. Kadının fotolarını hemen kendime gönderdim kadın bi erkek ismiyle kayıtlıydı numarayı felan aldım. Ama görüşmeleri ss alıp kendime atmak aklıma gelmedi o anlık panikle. Ben babama adeta aşık bir insandım. Benim gözümde dünyanın en iyi insanıydı. Öyle yıkıldım ki anlatamam. 8. Sınıfa giden bi kardeşim var. Babamın annemi aldattığını anneme söylesem çok üzülür çok büyük kavgalar olur boşanırlar olan kardeşime olur. Babama bildiğimi söylesem ya anneme söylersem diye boşanmada önlem olsun diye malları korumaya alabilir annem kardeşim evsiz kalabilir diye korkuyorum. Sessiz kalsam kendim iki günde o kadar yaşlanmış hissediyorum hiç konuşmuyorum annem de babam da bi terslik olduğunun farkında, bu sırla dayanamıyorım. Baba derken iki kere düşünüyorum yüzüne bakamıyorum. Annem çok fedakar bi insandır onun böyle kandırılmasına dayanamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.Çok uzun yazdım üzgünüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Babanızla konuşun bu durumu düşüncelerini söylesin önce sonra ona göre anenle konusursuunuz

Korkudan belki bilmiyorum ama hiç arastirmadim belki arastirsam bulurum ama öyle sogumusum ki ondan babasıyla iyi ilişkisi olan insanlara imreniyorum . Onun yüzünden eşime bile güvenim yok hep onun yüzünden
Telefonu sifrelidir mesela . 60 yaşında ki adamın
Bende hissediyordum ama üzerine gitmeye korkuyordum. Dediğiniz gibi tel elinden düşmez ama hep şifrelidir. Dede telefonunu ver de youtube izleyim diyen çocuğuma bile açıp şifresini veremez teli. Geçenlerde bi denk geldi şifre açıkken ve o yokken içide ki dürtü bak dedi bi ses bakma pişman olursun dedi. Ama dedim ki ya bakayım belki bişey yoktur ve içim rahatlar belki artık huzurla sarılırım. Ama bakmaz olaydım öncekinin bin beteri vardı. Sadece ettiği yeminler aklıma geldi ve içim sızladı. Tek duam annemi terk falan etmeden eceli ile temizce ölsün gitsin. Allah hayırlısını bilir ama annem ondan önce ölmesin diye dua ediyorum.

Bende hissediyordum ama üzerine gitmeye korkuyordum. Dediğiniz gibi tel elinden düşmez ama hep şifrelidir. Dede telefonunu ver de youtube izleyim diyen çocuğuma bile açıp şifresini veremez teli. Geçenlerde bi denk geldi şifre açıkken ve o yokken içide ki dürtü bak dedi bi ses bakma pişman olursun dedi. Ama dedim ki ya bakayım belki bişey yoktur ve içim rahatlar belki artık huzurla sarılırım. Ama bakmaz olaydım öncekinin bin beteri vardı. Sadece ettiği yeminler aklıma geldi ve içim sızladı. Tek duam annemi terk falan etmeden eceli ile temizce ölsün gitsin. Allah hayırlısını bilir ama annem ondan önce ölmesin diye dua ediyorum.

Aynı şeyleri yasiyormusuz benimde öyle dedesi asla vermez telefonu ama anneannesinin ne şifresi vardır ne birşeyi hep elindedir çocuğumun . Onunki hep şifreli Facebook falan vardır açık bile görsem bakamam cesaretim yok korkuyorum belki de . Bugüne kadar hiç çıkmadı bişey ama arasak buluruz belki. Neden boyleler bilmiyorum babam var ama yok gibi ne yazık ki :(

Aynı şeyleri yasiyormusuz benimde öyle dedesi asla vermez telefonu ama anneannesinin ne şifresi vardır ne birşeyi hep elindedir çocuğumun . Onunki hep şifreli Facebook falan vardır açık bile görsem bakamam cesaretim yok korkuyorum belki de . Bugüne kadar hiç çıkmadı bişey ama arasak buluruz belki. Neden boyleler bilmiyorum babam var ama yok gibi ne yazık ki :KK43:
En kötüsü de hayat arkadaşın dert ortağına bunu asla anlatamamak. Onun yaptığı pisliğin ceremesini senin çekmen. Geceleri fördüğün kabuslar da eşin hayırdır neyin var dediğinde hiiç deyip geçiştirmek. Ben de annem ile aunı şeyleri yaşayacağım korkusu ile saçma sapan davranışlarda bulunmak...

:KK14: offf off
Dilim warmadi bisey demeye cok zor
Evet eş olarak alfatılmak da eminim çok zordur allah korusun herkesi ama evlat olarak böyle birşeyi öğrenmek de ayrı zor. Sana yıllarca dürüstlüğü namusu izzeti iffeti anlatan adamı pisliğin dibinde görmek hayatın bütün temelini yıkıyor.

Evet eş olarak alfatılmak da eminim çok zordur allah korusun herkesi ama evlat olarak böyle birşeyi öğrenmek de ayrı zor. Sana yıllarca dürüstlüğü namusu izzeti iffeti anlatan adamı pisliğin dibinde görmek hayatın bütün temelini yıkıyor.
Allahim islah etsin o babayi.😢

Kesinlikle. Çünkü senin gözünde o bir kahraman . Çünkü o hiç yalan söylemez , o doğru . Ama maalesef benim duslerim erken yıkıldı sayesinde çok erken tanıdım dünyayı .daha 10/11 yaşlarındaydım yaa

Merhaba. 20 yaşındayım. Bu zamana kadar her şeyimi annemle paylaştım her kararımda anneme danıştım. Şuan öyle bir durumla karşı karşıyayım ki napmam gerektiğini bilmiyorum. Son çarem sizlersiniz. İki gün önce babamın galerisinde fotolara bakarken bi kadının paylaşmış olduğu fotolarını ss aldığını gördüm sonra wpa girdim orada da bu kadınla konuşmalarını gördüm. Kadının fotolarını hemen kendime gönderdim kadın bi erkek ismiyle kayıtlıydı numarayı felan aldım. Ama görüşmeleri ss alıp kendime atmak aklıma gelmedi o anlık panikle. Ben babama adeta aşık bir insandım. Benim gözümde dünyanın en iyi insanıydı. Öyle yıkıldım ki anlatamam. 8. Sınıfa giden bi kardeşim var. Babamın annemi aldattığını anneme söylesem çok üzülür çok büyük kavgalar olur boşanırlar olan kardeşime olur. Babama bildiğimi söylesem ya anneme söylersem diye boşanmada önlem olsun diye malları korumaya alabilir annem kardeşim evsiz kalabilir diye korkuyorum. Sessiz kalsam kendim iki günde o kadar yaşlanmış hissediyorum hiç konuşmuyorum annem de babam da bi terslik olduğunun farkında, bu sırla dayanamıyorım. Baba derken iki kere düşünüyorum yüzüne bakamıyorum. Annem çok fedakar bi insandır onun böyle kandırılmasına dayanamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.Çok uzun yazdım üzgünüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bence biraz daha düşünün kardeşinizin 8. Siniftaymis lise sinavlari cok önemli o psikoloji ile girerse daha fena

Eğer anneniz güçlü ve boşanınca hayatına devam edebikecek biriyse söyleyin. Ama annenizin boşanınca gidecek bir yeri yoksa ve hayatı şuankinfen kötüye gidecekse susun. Çünkü anneniz kenddisi yakalasa belki susacak ama sizin bildiğinizi bilmesi herşeyi zorlaştıracak. Bilrmezsiniz belki anneniz de yaklamıştır ama ekonomik şartlar ve evlatları için kabullenmek susmak zorunda kalmıştır. İyi düşünün iyi tartın. Kadın kim tanıdık vs mi onu bulmaya çalışın.
Kesinlikle. Çok iyi bi yorum tebrik ederim

Canim seni anliyorum.Ben senden cok daha kücükken böyle bi seye sahit olmustum.Anneme söyleyemedim .Sen yetişkin bir genç kızsın.Sizin durumunuzda önce 8. Sinif kardes önemli.Benim oglum sınava hazirlanirken sinif ögretmenleri toplanti yapmisti.Bosanmaniz vs varsa lütfen sınavi bekleyin diye konusma yapmisti herkesle.Cok etkilendiklerini söyleyebilirim.Kardesinin girecegi sinav bi kere ve okul secimi cok önemli.Sabir edip söyleme annene.Cunku benim kizim bana bunu söyleseydi kiyameti koparırdım. Evde huzur kalmazdi.Sen takipte kal.Babana da mesafe koy ve manidar gözlerle ara ara bak kendisine ki rahati kaçsın.Sinav bitince tekrari olursa hemen söyle.Allah yardımcın olsun canim.

Aynı olayın bir değişik versiyonunu ben yaşadım. Ablamla bilgisayarda konuşmalar görmüştük. Ablam konuştu babamla. Ben anneni seviyorum öylesine bilgisayardan konuştum yanlış anlama gibi gibi saçmaladı. Anneme söylemedik. Babam kendine çeki düzen vermişti. Ya da bize öyle görünmüştü. Ama çok sarsıcı bir durum bilirim. Allah yardım etsin size güç versin.

Aynısı bizde de oldu. 6 ay söylemedim yuvaları bozulmasın diye. Dayanamadım vicdanen. Açtım konuyu anneme. Ve benim topladığım deliller daha iğrençti. Sonuç;

Annem kardeşimin vekaletini üzerine aldı, malları kendi üzerine aldı, evlilik sonrası yapılan borç pisliğin üzerine kaldı, bunda annemi ilgilendiren bir durum olmadığı için. Şimdi ise annemle mutlu mesutum. Dahadoğrusu öyleydim, tabi evlendim, evi ayırdım. Aramız süper. :)

Bence çaktırmadan tekrar delil olabilecek şeyleri kendinize gönderin. Sonrasında önce annenizle konuşun. Eğer boşanmak gibi bir isteği olursa , babanız bilmeden önce avukata danışın. Dediğiniz gibi malları kaçırmak için çok çirkin şeyler yapıyorlar ablamın başına gelmişti. Hem de ispatınız olunca elinizde maddi manevi tazminat talep edersiniz

Siz bu duruma sakın girmeyin. Beyaz tv de nur viralin programında zafer hoca anlatmıştı böyle bir durumu. Zafer akının bu durumu hakkındaki tavsiyesi ile ilgili videoyu bulun ve dinleyin.

Back