Babamın annemi aldattığından şüpheleniyoruz ama kanıt yok?

Bu durumda en çok evet çocuklar etkileniyor ama gerçekten de karışmamak en hayırlısı. Annenize diyeceğiniz şey ne karar veriyorsan arkandayım bitti.

Bununla birlikte çalışıyorsanız ayrı eve çıkın.

Babanın hayatında büyük ihtimalle biri vardır zaten yazdıklarınla çok benzer bi hayatım var yıllardır anneme üzüle üzüle psikolojim bozuldu hala öyleyim üzülüyorum hayattan tat alamıyorum bu evden gitmedikçe de mutlu olamayacağım tam anlamıyla biliyorum annem ağlardı ben ağlardım çocukluğum dahi bu şekilde geçti yıllardır sayısız kadın ismi duyduk sürekli aldatma şiddet psikolojik şiddet dediğin gibi hep tek başına gezer bizi ailesi olarak görmez aynı evde yabancıyız babamla. Sonunda da bizi nankör olmakla suçlar. Bunun tek çözümü var boşanmak onun içinde maddiyat gerekli karşılayacak gücünüz varsa ayrı eve çıkın daha fazla psikolojinizi yıpratmayın bizde de sizin gibi yılların birikimi var artık dayanamıyoruz bu adama okulum bitince aileme destek olup ayırıcam annemi

Bosansa bosanirdi bu saatten sonra gecimi zor olur eger bosanirsa karari onlara birakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…