Babamın acısını yaşayamadım, dayak yedim, evsiz kaldım :(

Canim basin sagolsun
Allah yardimcin olsun
Universite konusunda cok akillica davraniyorsun tebrik ederim
İnsallah guzel bir meslege sahip olur cok da guzel bir evlilik yaparsin
Cok mutlu bi yuva kur insallah
Evinde kaldigin insanlardan da Allah razi olsun seni sokakta birakmamislar
Sevgilin de iyi bir insana benziyor anlattigin kadariyla
Eminim sen ustesinden geleceksin bu gunlerin

istanbul. umarım iyi olur.

kendisi emanet etse yine iyi. nerede kaldığımı bile bilmiyor. tek sorun kardeşim. bir tek ona acıyorum. o da onlar gibi oldu ama acıyorum. kıyamıyorum.

Sana bir arkadas tavsiyesi, kimseye acıma, yarın sen acınacak duruma düsersin..
yoluna devam, onlarda kibirli hayatlarinin icinde bogulup gitsin hic umursama!
Bol sanslar..

Başın sağolsun öncelikle.
Bir anne bu kadar vicdansız, evladına karşı bu kadar merhametsiz olabilir mi kanım dondu okurken

şaşkınlık içindeyim bende anneyim bebeklerimin saçlarının teline zarar gelmesini istemem, böyle biri anne olamaz yaaa Allah ıslah etsin inş...
canım iyiki ünv.kazanmışsın iyiki bazı imkanların var senin yapacagın ne annen ne kardeşin hiç birini düşünmeden yoluna bakacaksın inş. elinede mesleğini aldığın zaman kimseye minnetin kalmazz Allah yardımcın olsunnn yolun açık olsun inş.

teyzem ve kocası saldırdığında yine mutfakta çay içiyordu. sakin sakin polislere çıkıp bir sorun yok dedi

Öncelikle basiniz sagolsun, babaciginizin mekani cennet olsun.
Atese körükle gitmek istemem, kusura bakmayin ama benim gözümde böyle bir insan anne olamaz.
Anne bu ya, hani evladina bir igne bile batsa ici yanan varlik..
Bundan sonra kendi yolunuza bakin ve bir an önce okulunuzu bitirmeye bakip, kendi paranizi kazanin.
Ve bence kimseye acimayin, onlar size hiiiic acimamis.
Umarim bundan sonra güzel günler görürsünüz.

uzgunum aileyi secme sansımız yok..Basın sagolsun..uNut gtsın ailenden gerıye kalanları..ustunden bı yuk kalktı say..bu kadar sıkıntı arasında okulu ustelık burslu olarak kazanmıssın..Sana bu ımkanı yasatan universite ıs ımkanıda saglar.. onun cok acık ve lutfen arkana bakma..yoksa hasta olursun..Mert bı delıkanlıymıs erkek arkadasın..Sorunlarınla basbasa bırakıp gıtmemıs senı..Sende tum bu zorluklara ragmen ayaktasın..cok takdır ettım..kk klubundekı dostlarınıda aılen sayabılırsın..Ne zaman derdın olursa paylas bızımle hep buradayız..

Son düzenleme:
canımm öncelikle başınsağolsun,babacığın nurlar içinde yatsın..

özür dileyerek yazıyorum ama annen ve kardeşlerinin yaptıkları insanlık dışı birşey.hiç mi allah korkusu yaşamazlar yaaa..

ailene sahip çıkmışsın,babanın yoklugunda elinden geleni yapmışssın sana reva gördükleri bu mu.tut ki hayırsız bir evlat olmuş olsan dahi bir anne cocuguna böyle sırtını dönermi.bilhassa kız evladına...ne yer,ne içer,kimle diye düşününmezmi?

ahhh işte kediye,köpeğe bile analık içgüdüsünü veren allahım,bazılarına kalp yerine taş veriyo işte.

çok yazık.

elime aslında fırsatlar geçti. özel bir üniversitede burslu okuyacağım. yurt ücretsiz. hatta üstüne 750 lira da para veriyorlar. babamdan da maaş alacağım. ama sorun ailem, yalnızlığım malesef...

Başın sağolsun.

Ama seni tebrik ederim,bu kadar acının içinde,derslerini bırakmamışsın.
Senin için en hayırlısı yurtta kalmakmış zaten.

Bundan sonraki hayatında inşallah çok mutlu olursun.

Başınız sagolsun.

Siz güçlüsünüz.
Okulunuzu bitirin, anneniz, kızkardeşiniz vs hiç bir akrabayla görüşmeyin.

Canım başın sağolsun öncelikle.. Ayrıca tebrik ederim seni üniversiteyi dereceyle kazanmışsın aynı başarıyla devam et. Hayat bazı sınavlar çıkarıyor önümüze ama bunları aşacağına eminim çok güçlü birisin bence. Bu boşlukta yanlış şeyler yapma aceleci davranma okuluna devam et. (yanlış anlama sakın bazı kişiler boşluktan dolayı sevgiliye kapılıp evleniyolar okul mokul düşünmüyorlar). Annen için söyleyecek söz bulamıyorum. Bir gün pişmanlık ne demek anlar elbet....

Özü dileyerek söylüyorum. Annenizi bir anneden çok hiç bir insan vasfına konduramadım.
Bir insan ölüyor ve annen mutfakta çay demleyip, müzik dinliyor.
İnsanlık, merhamet, haya , edep sıfırmış.
Ne mutlu ki öyle bir anneden senin gibi bir evlat çıkabilmiş. Babanın emeği çok senin üzerinde.
Mekanı cennet olsun.
Elinde çok güzel fırsatlar var asla onlara muhtaç değilsin.
Yarın bir gün elbet anlayacaklar.
Annen kapına evladım diye gelecek şüphesiz.
O zaman onu affedip, affetmemek sana kalır.

Son düzenleme:
Bende 1 ay önce annemi kaybettim canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bunun acısını yaşamayan bilemez Allah yardımcın olsun bol bol sabır versin..

Bence kendini o kadarda şansız görme benim 1 tane abim var bekar vede babam sağ çok şükür ben evliyim ve problemli bir evlilik artı hamileyim:)

Annem öldüğünden beri babamlarla kalıyorum 1 aydır ramazan sahurdur yapamazlar birden yalnız kalmasınlar diye eşim sadece ilk 10,15 gün geldi yanıma
ondan sonra hep bahaneler uydurdu gelmedi daha doğrusu bence kayınvalidem göndermedi neyse sonucta beni acımla yalnız bıraktı burda..

abim yakında evlenicek babamda büyük değil daha 48 yaşında büyük ihtimalle oda evlenicek ikiside gidicek ben gene kaldım el kapısında boşansam kimin yanına gidicem?
gitsem nasıl sığıcam gelen yenge cici anne nasıl olucak vs vs vs bir sürü şey..

Ama bak senin okuma imkanın var yurdunuda veriyolarmış güzelce oku mesleğini eline al işinide rahatlıkla bulursun inşallah sonra karşına hayırlı helal süt emmiş bi kısmet çıkar
evlenirsin çocukların olur falan..

Yaşadıkların çok zor seninkisiyle benimkisi farklı ama oluyor hayatta böyle şeyler sıkma canını Allah kimseye muhtac etmesin imtihan oluyoruz işte..

yasadıkların gercekten korkunç ne diiyim allah sabır versin bunlarda gececek mutlu günlerinde olacak insallah mutlu olursun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…