Başınız sağolsun
Babamı belki hastaneye yetiştirirdik diye düşünebilirsin o kızgınlıkla ama babamın zamanı dolmuş
Hastaneye gitsede sonuç değişmezdi
Bence annen,teyzen bile olsa bi yere kadar
Görüşme,üniversiteni oku
Bu sırada bi işe girersin part-time
Devlet yurdunda kalırsın,bursta alabilirsin
Kolaylıklar diliyorum sana
kıyamam yaa çok yazık olmuş sana nasıl annedir ki evladını üzebilir bu eve gelme diyebilir üvey annen sandım konuyu okuyunca ama öz annenmişş peki babanla annen boşanmışmıydı nasıl öldüğüne üzülmez kahrolmazz nasıl bi vicdan anlamadım
canim neler yasamisin bu yasinda, ikimizde ayni ya$tayiz ama sen omrunun baharinda neler cekmisin..
Allahim yardimcin olsun tatlim inanki okadar uzuldumki seni yanima alasim geldi ve sana burs baglatip okutmak ama malesef ben yurt disinda kaliyorum
benim anlamadigim su kisim, annen dostuyla babanin evindemi kaliyordu?
elime aslında fırsatlar geçti. özel bir üniversitede burslu okuyacağım. yurt ücretsiz. hatta üstüne 750 lira da para veriyorlar. babamdan da maaş alacağım. ama sorun ailem, yalnızlığım malesef...
inanmıyorum ya doğrumu söylüyosun annen duygularınımı aldırmış canım k.bakmada çok rahatt ya peki annen yalnızmı yaşıyor evde baban yok sen yoksun.
hayır. adam öldükten sonra geldi. ve babam öyle bir insandı ki, sakın konuyu açmayın derdi, bir insan bir hata yaptı diye ömür boyu mahkum edilmez :) bunları bu adama yaptı. türkiyedede burs aldım. eğitimim konusunda sıkıntı yok. ama annemle kardeşimi hangi taca atsam yada atsam mı bilmiyorum. sevgilime ne zaman ama o benim kardeşim desem, kavga ediyoruz. ona kalsa hiç aramamam lazım onları.
Öncelikle başınız sağolsun. Allah bir kapıyı kapar, öbürünü açar. Ne kadar şanslısın ki bunları başarmışsın. Şimdi de güçlü ol! Tabiki yalnızlık kötü fakat sana köstek olacak, seni istemiyorum'a gelecek laflar eden annen ise de, görüşme. Yeni hayatına odaklan...
elime aslında fırsatlar geçti. özel bir üniversitede burslu okuyacağım. yurt ücretsiz. hatta üstüne 750 lira da para veriyorlar. babamdan da maaş alacağım. ama sorun ailem, yalnızlığım malesef...
anliyorum seni, ama nekadar sevgiline kizsanda o hakli ve sen onu ba$ üstünde tutmalisin, siginacak bir limanin var negüzel
annenlere gelirsek inanki insanlik kalmamis nasil bir anne evladini baska biryere emanet eder ve arayip sormaz ya? bu nasil bir vicdansizliktir?
ben senin yerinde olsaydim hic ailem var demezdim, babamin hayali ile bir ömür yasardim ve okulu bitirir bir i$ sahibi olurdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?