Babamı rüyalarımda canavar olarak görüyorum

Babama karşı hep çok asi oldum ve bu beni değerli hale getirdi zamanla. Kalbimi kırdı mı uzun süre yüzüne bakmazdım ve bir şey yapmasa bile konumda anlattıklarımdan dolayı hep bir mesafeliydim, o benle yakın olmak ister olamazdı benim için geçti artık.
Evlendiği ilk zamanlar eşi de fark etti benim babama olan öfkemi ve mesafemi. Benle konuşmuştu bile baban üzülüyor seni seviyor gibisinden. Son bir iki yıldır ben de çaba gösteriyorum.

Hikayemiz çok benzer. Okudukça fena oldum. Ben yakın davranamıyorum mesafeli duruyorum. Kendisi gözümün içine bakıyor ama kaskatı oluyorum görünce telefonda konuşurken. Ben terapiye gidiyorum. Hatta terapistim eşimi babamla zihnimde karıştırdığımı fark ettirdi bana. Hiç Bi şeyin üstünü örtmemeliyiz bence

İlk veya tek çocuk musunuz? Belki de kıymet o yüzdendir.

Asiliğiniz yüzünden değerli olduğunuzu düşünmedim. Sizin belki saygılı oluşunuz veya başka iyi özelliğinizden dolayıdır. Belki de akademik başarınızdan dolayıdır.

Son düzenleme:
Benim babamda aynı şekilde yaşarken ölü olan babalardan. Bana hiç içten sevgisi olmadı. En ufak hatamda hatta hatam olmasa bile kendisinin taktığı bir konuda küfür dâhi ederdi. Anneme hiç huzur vermedi. Ben küçükken hep babamın devirdigi yemek sofralarimizi hatırlarım. Şuan evliyim konuşuruz ederiz. Hiç emeği olmadı bana karşı ne maddi ne manevi. Sorumluluk almadı. Yüzeysel konuşuyorum bende. Benim yaptığım yöntem babamı hiçbir şekilde takmıyorum. Önce çok kavga ederdim. Bagirirdim. Artık yaşlandı. Onu çocuk gibi görüyorum. Dediklerini ciddiye bile almam. Hiçbir zaman benim babam olamadı. Beni evladı yapmadı. Ben onu evladım yaptım artık. Sizde takılmayın derim. Bazı insanlar evlenmemeli ve baba olmamalıydı. Biz o babaların çocuklarıyız maalesef ki

Son çocuğum, tek kızım. Belki ondan.
Akademik başarımdan dolayı da beni takdir ediyor gurur duyuyor benimle. Ama bu başarı olmadan önce de böyleydi

Yaş ilerledikçe huy su değişir.
Size gelecek olursak sünger çeke çeke daha kötü yola girersiniz. Danışanlarımda genel olarak bunu görüyorum. Bİlinçaltı asla unutmaz, kayıt alır, dosyalar ve öyle bir zamanda karşınıza çıkartır ki ne alaka neyden alaka çözemezsiniz. Emdr terapi alın, işe yarayacaktır.

Babanı affedemediğin gibi birde üstüne hiçbir şey olmamış gibi babana karşı kırgınlığın kızgınlığın yokmuş gibi davranıyorsun. Rol yapıyorsun. Bu durumun sıkışmışlığı bu rüyalar. Terapi ile veya kendi içsel gücünle yalanılanlatı affeder veya olanları olduğu gibi kabul etmeyi başarırsan baban rüyalarından çekilir. Tabbi bu söylediklerimi başarmak, affediyorum, kabul ediyorum demek kadar kolay birşey değil. En iyisi psikoterapi

kız yanlışlıkla bana yazmışsın ben konu sahibi değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…