Babamı kaybettim, eşim üzerinden 1 hafta geçmeden beni ağlattı, boşanma aşamasına geldim. Siz olsanız ne yapardınız?

Allah razı olsun .Sanırım altında yatan sebep sevgi saygı olmaması çünkü böyle bir zamanda yalnız yüz üstü bırakılmamı baska bir seye baglayamiyorum.
Niyetler zor zamanda belli olurmuş. Allah size bunu görme fırsatı da vermiş acınızla beraber. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz ki eminim olacaksınız da.. Zor zamanınızda yanınızda olmayan hiç olmasın zaten.

Allah razı olsun. Evet zaten bazı sorunlarım vardı ama böyle bir gunde bu kadarini beklemiyordum açıkçası cok sarsildim

Allah razı olsun. Evet soylenecek hicbir hakaret tam anlamiyla yapilan yanlışı ifade edemiyor gercekten hem ailem hem ben iki ayri yerden sarsıldık

Psikologda oyle söyledi boyle zamanlarda asıl kisilikler cikarmis ortaya ama inanilmaz bir hayal kirikligi yasiyorum

Hayır degildi asla olsa evlenmezdim ki hasta babami bırakıp, evlendikten sonra kendi de ailesi de cok değişti köprüyü gecene kadar muhabbetiydi resmen

2 ünüversite mezunuyum ama calismiyorum annemin yanindayim hicbir eksigim ihtiyacim yok cok şükür biraz toparlayinca calisacagim insallah

Ben zaten ondan önce sahip cikardim onun annesine onun hatri bir yana Allah rizasi icin yapardım normalde yoluma bakmak kolay olurdu ama suan çok zor geliyor bu kadar şey

Ne guzel dua etmissiniz amin Allah razı olsun. Kaldiracak gücü bulursam kendimde insallah her sey iyi olacak evet Rabbim cocuk nasip etmedi

Biz de onu bekledik ne olursa olsun gelinir cenaze oldu yas bayrami diye ama gelmedi sadece tartismadan önce telefonda bas sağlığı dilemişti o kadar suan eminim telefonunu açmadigim icin ben sucluyumdur tek savunmasi bu olabilir çünkü ve o kadar hakli görüyorlar ki kendilerini anlam veremiyorum

25 yasindayim. En basta Rabbim bu hastaligi kimsenin basina vermesin zaten o ayri tramvaydı babamın gözümün önünde can vermesi ayri tramvaydı bu da son darbe oldu artık ve gercekten ister istemez sorguluyorum neden diye

Bütün bunlar anneniz sizde kalmak istiyor diye mi oldu?
Annemin böyle bir talebi bile olmadı biz ikna etmeye calisiyorduk hatta gelsin yanimiza diye haberi bile yok hatta butun bunlar aslında ben ilk defa reste rest çektiğim icin oldu affedemedim bugunumde vurulan darbeyi eğer ben alttan alsaydim sartlarini kabul etseydim elbette düzelirdi her şey

Hem de suan ne kadar kiymetli amin Allah razı olsun

Çok ilginç. Eşinize danıştınız mi? Böyle şeyler için birbirinizin de rızasını almanız lazımdı. Haklı olduğu bir yer varsa özel alanında rahat etmek istemesi. Annenizin böyle bir talebi bile yokken gereksiz bir iş yapmışsınız. Kök aile ile yaşamaya zorlamak boşanma sebebi. Zaten hata sadece sizde de değil, eşinizin başka hesapları var sanki. Bence bi araştırın neler karıştırıyor.

Başınıza geldi mi bilemiyorum ama yaşamayan anlamaz boyle bir süreçte onun ne düşündüğünün cok da bir önemi olamaz ki zaten ona düşüncem bu seklinde konustum ve ben 11 aydır onun tüm sülalesini bir kerede en az 20 kişi olacak şekilde ağırladım ve defalarca oldu bu her gün veya haftada en az 3 gün ailesinin evine gitmek durumundayken benim de rahatım ve ozel hayatima mudahele vardı ama hic bir zaman reddetme lüksü verilmedi. Ablalarımın eşleri bu dönemde üstlerine düşen her şeyi yaparken ben ona hiç bu seferde biz koşup yetiselim diyemedim. Diğer kardeşler de evli ise onlarin eşleri ne yapıyorsa ona da aynısı düşer bundan mahrum bırakılmak ve mahcubiyete sebebiyet vermek de evliliğe aykırı ve kusurdur.

Aynen öyle Hiç üzülmeyin lütfen başınız sağolsun böyle bir zamanda vefasızlık yapıyorsa bu adam daha neler yapar. İnanın verilmiş sadakanız varmış

Acil boşan bu adamdan olmazzzz

O ailesini sizin burnunuza soktu durdu fikrinizi almadiysa keşke siz de aman yuvam yıkılmasın diye alttan alıp durmak yerine sesinizi çıkarabilirdiniz ama aksini tercih etmişsiniz , o ise aynısını yapmamış, vefasızlık mı vefasızlık adaletsizlik mi evet adaletsizlik. Ama yapacak bir şey de yok şu saatten sonra. Sizin zamanında yapmanız gerekeni şimdi o yapıyor. Siz el oğlundan beklemek yerine kendiniz yapacaktınız ne lazımsa ailenize, enisteleriniz de yapmayabilirdi o zaman kimi örnek gösterecektiniz? Kusur dediğiniz vicdan kusuru , bunu öne sürerek mahkemede hak iddia etmeniz mümkün gözükmüyor malesef. Ha eğer diyorsaniz ki beni ailemle görüştürmüyordu, bakın bu kusur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…