babamdan utanıyorum!!!

Çok zor bir durum kadın yabancı uyrukluysa tehdit edebilirsiniz sınırdışı ettirilme üzerinden malesef aklıma bu geliyor

Bilemedim. Anlatımınızda hata olduğunu düşünmek istiyorum. Aldatmayı vs gectim de hiçbir baba prostat ameliyatı oldum, zaten bitik durumdayım, işlevsizim tarzı cümleler kurabilir mi yahu kızına???
Siz ne diyosunuz damadından için kızına "senin tokmakçın" diyen babayı duydu bu kulaklar? Ne edepsizler var bi bilseniz.. imkanım olsa fanusun içinde yaşıycam edepli güzel ahlaklı insan kalmamış artık.

Çok zor bir durum kadın yabancı uyrukluysa tehdit edebilirsiniz sınırdışı ettirilme üzerinden malesef aklıma bu geliyor

+1

Kızlar az önca annem bendeydi yapamadım söyleyemedim ya allah kahretsin. Tatilden geldi öyle neşeli neşeli anlatıyordu ki yapamadım ya diyosunuz söyle diye ama o kadar zor ki !! Sonra o şerefsiz geldi onu almak için yüzüme bakıyo sırıtıyor, yüzüne bakmadım önünde durdum eve bile almadım. Elim ayağım titriyo şuan. Sonra son öğrendiğim bilgiye göre o o.....u işe girmiş çalışıyormuş. İş adresini buldum gibi birşey.

Giderim o eve o kadını evire çevire bir güzel döverim. Bir daha yanassin bakalım

Bence annenize söylemeyin. Aynı şeyi arkadaşımında babası yaptı. Arkadaşım seni herkese rezil ederim demiş. Öyle diyince çevre baskısından korkmuş babası. Telefon numarasını değiştirtti. Kadınla babasının irtibatını kesti. Sürekli kontrl ediyor. Şimdilik birşey yokmuş. Annesinide görseniz melek gibi bir kadın. Sizde daha sert bi konşma yapsanız dünya aleme anlatacağım fln deseniz. herkes öğrenecek diye korkar belki. Birde kadınlada konuşun polise şikayet edeceğim babamı bırak diye korkutun belki çekinir. Babanızında telefonundan engelleyin onunla iletişim kurmasının önüne geçin o yaşta adam engelleme vs bilmiyordur heralde.

Annene anlat geçici süreliğine bu süreci atlatana kadar yanında kalmasını sağla.. biraz zaman geçince ev fln tutarsınız düzenini kurar. Ama böyle annen kandırılmış sen bi ömür düşünceli huzursuz olursun.

Annenize şu sebepten söylemeyin diyorum bu yaştan sonra maddi özgürlüğü ve gidecek yeri olmadığı için (siz varsınz ama düzen bozmak istemeyecektir) görmezden gelecektir. Sonuç değişmeyecek babanızla yaşayacaksa kadını strese sokmanın üzmenin anlamı yok tüm hastalıklar stresten huzursuzluktan oluyor. Bu yaştan sonra onların sağlığını düşünmeliyiz bence.

Kendi annemi düşünüyorum bu durumda ne yapardı diye. Kimsenin düzenini bozmaz kendide bu yaştan sonra elalem duymasın diye babama bile bildiğini belli etmezdi. Hatta icten ice keske kizimda farketmeseydi bile derdi. Sizde annenizi taniyorsunuz soylemeniz bsy degistirmeyecekse soylemenin ne anlami var. Vicdan azabı çekmekte göreceli söylediğiniz zaman da keşke söylemeseydim diye vicdan azabı cekebilirsiniz.

Bu arada birde şu geldi aklıma babanızın malı mülkü parası neyi varsa annenizin üzerine yapsın sadece eline bi çay parası kalsın. Kadına para yediremeyince kadın zaten görüşmez. Babanızıda eğer bunu yapmazsan herkese rezil ederim seni diyin. Annenizede durumu babam çok gereksiz harcamalar yapıyor sürekli yakalıyorum filan diye açıklarsınız

Babana santaj yap kadinla ilgisini tamamen kesmesibi sagla yoksa evliligini mahverim diye tehdit et bilmiyorum aklima bu geldi acikcasi

Annen ogrensede susacak yutacak zaten.
Bence bulandirma susmaya devam et.
Benzer seyler yasadim babamida zerre sevmem.
Annem sustu yuttu.
Kotuyede bisi olmuyor ayrica yapacaklarini yine yapiyorlar.

Benim babam ölmus babasinin uzerine yemin eden adam.
Babasinin kemiklerim sizim sizim sizliyordur.

Insan kansiz olunca ar damari catlayinca utanma ar duygusunu kaybedince insanlikdan cikiyor malesef

Babamin gozumde zerre degeri yok.
Varligiyla yoklugu bir.
Hatta ölse azicik annem rahat ederdi.

Yok artik babaniz sonucta ters birseyde soylemek istemem ama .. Yapilir mi bu kadincagiza ya.. Annenize uygun bir dille anlatin elinizde kanitta var boşansa bile guzel bir nafaka alsin, evinide terketmesin babanizi yollasin. O da gitsin diger pis kadina ne hali varsa gorsunler..

Birde prostatim var diye aciklama yapiyor diyecek soz bulamadim..

Allah annenizin yardimcisi olsun ne diyeyim..

Canım bence annnene herseyi anlat zor olacak hemde çok zor ama olsun. Annenin hakkına girme soyle..

bence annenize söylemeyin kızacaksınız bana ama.artık yaş baya ileri safhada sadece annenize bakımlı olması gerektiğini kendine bakmasını ve diğer kadınıda kendiniz halletseniz daha iyi olur.ben olsan anneme söyleyemezdim yaşı baya ileri nolur nolmaz sağlık açısından anlatabildimmi.çünki bu gibi yaşlarda üzüntü pek iyi gelmez.sanmıyorum anneniz üzülmesin .annenizin sağlığı için yani babanız için değil anneniz için.babanızı her türlü sıkıştırın.kadını çağırın bi yere konusun siz halledin bu problemi.genç olanlar bile ayrılığı zor atlatıyor birde o yaştaki kadını düşünün.bu yüzden söylemeyin diyorum.

Söylediğin herşeye çok hak verdim ama o kadar maddiyatçıdır ki canı pahasına da olsa bu dediğini asla yapmaZ.yorumlar için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…