babamdan utanıyorum!!!

inan bakımla hiç ilgisi yokmuş. Annem çok bakımlıdır. Hatta benden daha çok vaktini ayırır diğer kadın tam bi çöp bilakis. Hani dediğiniz gibi olsa zaten ben de uyarırdım. Ama yaş ve kaldıramama konusunu bildiğimden konuşamasım ve konuşamıyorum maalesef. Artık bir süre daha kendim çözmeye çalışıcam.

Arkadaşlar ses kaydını göndericem bi şok olcak bilmiyo böyle bişeyin olduğunu çok ağır bi yazı da hazırladım. Hatta bilen arkadaşıma gönderdim yapma öldürürsün adamı dedi. Sonra sonuna da sen itiraf et benden seğil senden duysun eğer yapmazsan ben söylemesini bilirim . Otursa elalemin yüzüne nasıl bakıcam diye düşün bu saatten sonra diye birşeyler yazı şantaj yapıcam.haşa daha devam ettiğini birşekilde tesbit edersem gerçekten söylicem. Diğer aşiftenin hesabını da ayrı görücem

Son düzenleme:
O ne şeytan o, her bi b.ktan haberi var afedersin bilmez mi? Benim face'im yokken onun vardı. Ama sanırım benim o olayı öğrendiğim günki yüz şeklimi çok iyi bildiğinden dünde aynısını görünce anladı ne olacağını şuan da az da olsa tutuşmuş olabilir. Dün akşam eş zamanlı olarak (kadınla birlikte) saatlerce online olan insan eline tel.i almadı dikkat ettim. O beni engellemediyse tabi !

Canım zor bir durum benim babamda çok zamparadır bikaç kadınla ilişkisi oldu hatta kadınlar utanmadan evi arayıp babamı istediler telefona tabi benden dünyanın lafını yedi ve annemde evdeydi ne bok yiyosa yesin dedi oarada babama bir sürü bağıdım tamam yok bişey arkadaşım falan dedi inan 6yıldır hala aynı anamın umru değil babada ne halt yiyosa yesin

elbet birgün baban yaşlanıp eline düşecek. o zaman intikamını alırsın

allah babanı ıslah etsin yaa bu ne biçim bir baba bence annene söyleme kahrolur kadın bu yaşından sonra sonuçta o kadar emek verdiği emeeğe üzülür pekii diğer kadını uyardınmııı onu uyarsana

Merhaba canım öncelikle koyverme kendini diyeceğim fakat bu çok zor bir durum.

Anneni düşün...
Annenin akşamları babanın önüne koymuş yemek tabağını düşün.
Birlikte senelerdir yattığı çiftli yatağı düşün ama küs ama saygı ile.

Bazen diyorum ki iyi ki kadın olarak dünyaya gelmişim. Allah öyle yaratmış ki öyle bir nefs vermiş ki üzülüyoruz ağlıyoruz fakat geçiyor be.
Benim annem de aldatıldı fakat boşanmadan babam vefat etti. Aralarında anlattıklarına göre çok büyük aşk vardı. Babam vefat edince annem çok ağladı arkasından. Şiimdi sadece allah rahmet eğlesin diyor.

Bence annene alıştıra alıştıra söyle. Üstünden kalkacakdır. Çok üzülecektir belki geceleri kalkıp salonda tek başına oturacaktır. Ama eminim atlatacaktır.
Ben senin yerinde olsam anneme anlatırdım. Evde kıyamet kopacağını bile bile anlatırdım.

Evet baban aldatıyor ama sende bunu saklayarak anneni aldatıyorsun.Elinde ses kaydı var mahkemede bunu delil olarak sunarsan maddi olarak herşeyi alırsınız babandan.Yani annen ortada falan kalmaz merak etme.Sadece sağlam deliller yeterli olacaktır.

Kadını bence bul bir güzel yol. Yaşlı adamı kandırıp elindekini yiyor. Kadını karakola götür kaçak mı değil mi öğren. Gerekirse sınır dışı ettirin. Babana da şöyle seni rezil ederim elaleme diye

kadını tut kolundan önce bi,r karakola götür kaçak mı değil mi onu öğren kaçaksa buyrun bunu bu ülkeden ....edersiniz de babana da anam avradım olsun seni kapıdan çıkamayacak hale getirir rezil ederim de.

Kızlar öyle bir şey yaptım ki ama sonuçlansın öyle söylicem. Aranızda avukat var mı çok küçük birşey danışıcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…