• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamdan utanıyorum!!!

bu kadın kaç yasında peki ? git kadının karsısına çık utanmıyor musun babamla fingirdeşmeye de belki eline birşey geçmez ama en azından hırsını almıs olursun. babana da içinde ne var ne yoksa söyle. annene anlatmanı öneririrm ama ekonomik özgürlüğü de yokmuş ya görmezden gelecek ya da ayrılacak bir şekilde hayatını idame ettirmeye çalışacak

62 yasinda aldatmaktan utanmayan adam, bununla yuzlesmeli. Sizi degil, annenizi aldatti. Hesabi ona vermek zorunda. Konusmaniz da hicbir ise yaramamis zaten, devam ediyorlar. Mutlaka anlatin.

Ben bi anne olarak soyluyorum. Kocadan bosanabiliriz, onun guven kirikligini kaldirabilirim. Ama evladimi atsam atamam, terkedemem. Onun guvensizligini kaldiramam.

Ayni durumu 5 yasindan beri yasamis susmis 3 yil once acia cikarabilmis biriyim.ben sinir krizleri gecirdim yillarin patlamasiyla en sonunda evlenicem sen beni rezil mi edeceksin dedim ! Sonra en son cik bu evden sen gideceksin dedim.annem nedense uzuluyordur ama benim kadar uzulmuyordu yillar gecmis.surekli anneme kizin beni kovdu demis.sonuc cok sukur suan hicbr sey yok yapiyorsada ben gormeyim sinirlerim bozulmasin yeter.kadin bilerek evi fln ariyordu evde tartisma ciksin diye
Bir de annemin rahatsizlanmasi etkiledi kaybetme korkusuyla bitirdi.o yaslarda nedense bir sey oldugundan degilde pohpohluyorsa hosuna gidiyor erkeklerin tele asik gibi liseli gibi seviyorlat konusmayi.cidden saflar ya cocuk gibiler.inanin neden kendimi o kdr uzdum diye cok kiziyorum.annenize soyleseniz ne olacak ? Benimki babam sinirlenip gittginde beni birakip babamla gitmisti.evliymissinizde kocaniza sarilin kendi hayatiniza bakin.ben ayni evdeydim mucadele verdim evli olsam kilimi kipirdatmazdim cunku herkes kendini dusunurken bosuna kendime eziyet etmisim.bosverin
Çok teşekkür ederim , yorum için

Kusura bakma ama burda yazamiycaim kelimelerle babana birkac laf im varda neyse karaktersiz bir babanin kizisin kisaca. O islevsizlik kelimesini size kulanmis ya nasil die dusuyorunm tenessir paklasin babanzi annenizde arkasindan hic uzulmesin insallah

Kusura bakma ama burda yazamiycaim kelimelerle babana birkac laf im varda neyse karaktersiz bir babanin kizisin kisaca. O islevsizlik kelimesini size kulanmis ya nasil die dusuyorunm tenessir paklasin babanzi annenizde arkasindan hic uzulmesin insallah
Ben neler demiyorum ki içimden !

Ben olsam, kelli felli bı adam alırım yanıma giderim kapısına babamla her türlü ilişkini keseceksin diye tehdit ederim. Gözünü korkutmaktan başka çare yok şuan.

Ben olsam, kelli felli bı adam alırım yanıma giderim kapısına babamla her türlü ilişkini keseceksin diye tehdit ederim. Gözünü korkutmaktan başka çare yok şuan.
Ah bilsem ben evini neler yApıcam ama öğrenemedim, sordum soruşturdum bilmiyolar annem dahil.babamı da takip edemem ki çalışıyorum. Adam tutmaml lazım onun için de vereceğim paraya acırım iğrenç yaratık

Kadını bulur evire çevire dover, oturdugu yerde tum mahalleye komsularina rezil ederdim. Ben ki sinek öldurmemis bir insan olarak bunu yapardim

bu kadın kaç yasında peki ? git kadının karsısına çık utanmıyor musun babamla fingirdeşmeye de belki eline birşey geçmez ama en azından hırsını almıs olursun. babana da içinde ne var ne yoksa söyle. annene anlatmanı öneririrm ama ekonomik özgürlüğü de yokmuş ya görmezden gelecek ya da ayrılacak bir şekilde hayatını idame ettirmeye çalışacak
Kadında yaşlı yani annemden genç dwğil 50-55'i vardır. Şişman bi cazibesi olmayan bişey.yanlış anlaşılmasın şişman güzel insanlar da var ama bu kadın değil yani. Görüntüde ucuz bir kadın

Annemde de suç var biraz uyanık ol dimi, aç gözünü nedir yani bu kadar kol kanat germek. İyilikten maraz doğar işte siz siz olun asla fazlasını yapmayın bu da bana hayat dersi oldu.

Kadında yaşlı yani annemden genç dwğil 50-55'i vardır. Şişman bi cazibesi olmayan bişey.yanlış anlaşılmasın şişman güzel insanlar da var ama bu kadın değil yani. Görüntüde ucuz bir kadın
Ev kedisine demişler ki,senin senin sokak kedisiyle ne işin olur.Demiş ki siz onu bir de benim gözümle görün:)))
Ayrıca konu ve üyelere fakeyse de fake demeyecekmişiz,,ben de demiyorum :işsiz:

Ev kedisine demişler ki,senin senin sokak kedisiyle ne işin olur.Demiş ki siz onu bir de benim gözümle görün:)))
Ayrıca konu ve üyelere fakeyse de fake demeyecekmişiz,,ben de demiyorum :işsiz:

Her yazanı okumadım söyleyen oldu mu bilmiyorum ama kadının oturma izni Yok ise sınır dışı ettirin.
Evini biliyorsanız ihbar edin.
İşini biliyorsanız kaçak çalışıyor diye ihbar edin.
Babanıza da yendiği halta devam ettiğini bildiğinizi söyleyin. Eğer devam ederse ispatıyla birlikte annenize hatta aileden herkese söyleyip rezil edeceğinizi.
Gerçi Allah tan korkmayan kuldan utanmaz ama çokta yapacak bir şey Yok..

Back