babamdan utanıyorum!!!

sizce kadın babama şantaj yapıyo olabilir mi,yazışmaları anneme göndermekle? Bir de düşünüyorum mesela babam bazen birşey lazım olurdu hatta bizde babamlarda misafirlikte olurduk asla yalnız gitmek istemezdi dedem hayattayken dedemin evine.kaç kere şahit oldum ya da annemin ağzından gittik gidiyoruz diye laf arasında duymuştum.mesela o akşam bile biz eve gittikten sonra annemle gitmişler . ya da başka zamanlar annem yoksa komşumuz bir beyle gidiyorlarmış.sırf yalnız girip çıkmamak için.yani kurcalıyorum kafam da akla mantığa uygun bi sonuç elde edemiyorum.

Gerçekten çok zor bir durum. Söyleyip söylememek sizin kararınıza kalmış. Annenizin tepkilerini siz daha iyi bilirisniz. Eğer gitmeyip katlanmaya devam edecekse, iğrenerek devam eder ve hep bir tarafı yarım kalır babanızdan yana. Söylemeyip kadına ulaşmaya çalışın bence. Kadını ve babanızı uyararak başlayın anneniz için. Özellikle kadının evinin adresini bulup evine gidin derim. Ev adresini bulamadım gibi birşey yazmışsınız. Telefon numarası var dediniz. Arayarak size bir kargo geldi ama ev adresinizde sizi bulamadık. Adresi tekrar alabilir miyim gibi bir giriş yapabilirsiniz. Ya da erzak yardımı içni adres falan. Aklıma bunlar geldi açıkçası. Annenizi üzmek istemiyorsanız kadın ve babanızla bu işi sonlandırın derim.

Çok iyi fikir çok teşwkkür ederim

Kadını bi güzel tehdit et sonrada babanin karşisina gec delileri göster bakalim ne olacak

Bence anneniz bilsin ki en azından bu yaşından sonra yaşlı bir adamın kahrını boşuna çekmesin.

ahlaksız erkek için kadının güzel ya da çirkin olmasının bir öenmi olmaz genelde

Annenin bilmeye hakkı var.
Bahsettiğin kadınların çoğunluğu Türk erkeklerini ayaklı bankamatik olarak görür. O babanın parasını yiyor, babanda kendini onla avutuyor.
Çok büyük ihtimalle kadının vizesi de yok. Çünkü 1 aylık vizeyle ülkeye giriş yapıp yıllarca çıkmıyorlar. Ara yabancılar şubesini ver adresini alıp götürsünler.
Nefret ediyorum hepsinden.
Onların yüzünden bebek bakıcılığı vs işleri Kendi insanımıza vermiyorlar. Çok ucuz çalışıyorlar diye.
İyilikten, insanlıktan da anlamaz onlar. Varsa yoksa para, para için yapmayacakları şey yok!

O zamanı herkes duysun. İnş söylediği gibi olur

Kesinlikle annene soyleme yazık kadına bosandiktan sonra yaşayacakları eminim daha üzücü olur....

Buna benzer bende yaşadım. Bir numarayla sürekli konuşuyordu biz yanındayken açmıyor biraz uzaklaşıp konuşuyordu. Telefonuna karşı çok hassas biri babam. Elimize almamizla adam değişik oluyor. Whatsap falan kullanmıyor. Aradm kadını açmadı çok düştüm peşine açmadı kadın bende tehdit msjlari attım. Kız kardeşim gitti sordu neymiş iş içinmiş babamin yakasına yapışmış rahatsız ediyormuş falan inandırıcı gelmedi oncedende vardi vukaati. Anneme söyleyemem annem zaten psikolojikmen rahatsız . Ama o babamla karşılaşma anı o kadar kotuyduki . Aynen benim babamda hanzo gibidir iki güzel sözü olmaz. Birde namus abidesi kesilir başımıza ay sinir olurum iyice.

S
sonuç olarak devam ediyorlar mı yani? Nasış başa çıkıyorsun bu durumla

Çok zor bir durum kadın yabancı uyrukluysa tehdit edebilirsiniz sınırdışı ettirilme üzerinden malesef aklıma bu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…