Offf kötü anılarım depreşti...
Bende babamdan nefret ediyorum. Benim babamın da içki kumar vardı birde üstüne evdekileri döverdi en cokta annemi. Annem 3-4 defa evden kaçtı annemin ailesi babamın yalvarmalarına ve çocukların babasız! büyümesine dayanamayarak geri gönderdiler. Annemi komalık etti abimi kac kez dövüp gecenin bi yarısı dısarı attı. Ben kücücükken onları dövmesini engelleme calısırdım sonra banada vurunca kendimi odaya kitlerdim daha cok dövmesin diye. Kac gece kapı sesini duydugumda uyumus numarası yaptıgımı bilirim.
Babaanneminde hosuna giderdi dayak yememiz daha cok dövdürmeye calısırdı.
Kira ödemezdi eve bir sey almazdı komsular o evde yokken kapıya yemek bırakırdı.
Hatta bir gün eve geldi eli kolu dolu et tavuk salatalık malzeme fln almıs piknige gidicez dedi ama ben nasıl mutluyum görseniz havalarda ucuyorum sonra bize bir lokma bile vermeyip arkadaslarıyla gitti.
11 yıl evli kaldıktan sonra annem bosandı 3 yıl sonra da kardesimle beni yanına aldı.
Cok uzattım biliyorum ama anlatmakla bitmiyor. Umarım sen cocuklarına iyi baba olabilecek biriyle evlenirsinde kendin yasayamadıgın mutlu huzurlu yuvayı cocuklarına yasatırsın.
Pardon ya sen evlimissin anlatırken benim devreler yandı sanırım