babamdan NEFRET ediyorum!

hepsinin köküne kıbrıt çöbümü derler ne derler...

Şiddete başvuran bireylerin beyni boştur..
Cogu zaman onuda anlamaya calisiyodum hic sevgi gormemis kucucukken dove dove ahira kapamis babannem babami annem icki icmesin diye hocaya okutmaya gitmisti hoca demis bunu kucukken biyere kapamislar aglaya aglaya ugrama olmus ici kin dolu demiS. Yasamadi yayasatmadida o sevgiyi iste

Ayni hayata sahip bir hayatim oldu.
Babama ickiyi bazen ben alirdim kucukken ve arkadaslarim gorecek diye cok utanirdim.
Sonunda öldu, bana gore kurtulduk , 10 sene oldu öleli anneme sorsaniz hala yasasin isterdi. 32 yasindayim hala niye zamaninda bosanmadin diye kizarim anneme.
Cunku biz cocuklarindan sevgiyi, huzuru caldilar, kendi yuvamda bile can cekisiyorum bazen, hem de sukur yuvamda bu kadar huzurluyken.
Size tavsiyem zor olsa da kendi hayatiniza bakin, esinize cocugunuza ve sizi sarip sarmalayan esinizin ailesine daha cok sarilin.
Birakin sarsinlar yaralarinizi, biraz uzak durun kendi ailenizden.

Uzagiz zaten onemli gunler disinda gorusulmuyoki... bayramdan bayrama gidiyorum bide ablamlar gidiyo diye 15 tatilde. Onlar 1-2 kez geliyolar annemin zoruyla iste bi gunde gunduz bende aksam ablama gidip geri donuyolar... anneme tek bi iyi anini soyle diyorum ilk 7 ayini soyluyo konusmuyomus hic konus diyincede kalbini kirarim diye korkuyorum diyomus hic inanasim gelmiyo bu anlattigina tek bi sevgi sozu duymadim ben babamdan anneme kakarsida ama annem resmen asik hala cok seviyo ayaklarini bile yikardi sabaha karsi gelsede yemek koyar onune et pisirir bilmem ne.... ne yediysek hakki ayrilir hep cok sevdi anlamiyorum diyosun ya ne kadar iyi olsada kendi yuvamdada bocaliyorum diye aynen mutlu olmayi beceremiyorum cunku cok korkuyorum. Iyi bi anne olamazsam diyede hep agliyorum

Malesef annemiz de olsa kendi secimlerini yasiyorlar ve yine malesef ki cocuklarinin ne halde olduklarini gormuyolar bile.
Ne desek bos, kendi hayatimiza bakip mutlu olmaya calismaliyiz.
İnsan katilini niye bu kadar sever anlamak zor, basinizda baba vardi der annem ben birsey dedigimde, icki icen, annemi doven, kumar oynayan bir baba, inanir misin öldu gitti hayatimda bir eksiklik olmadi, varken de yoktu cunku.
Rabbim huzur versin icinize, hakettiginiz aile sevgisini kendi yuvanizda fazlasiyla yasayin ins.

Amin ecmain ins sende ayni duayla... haklisin elden hicbisey gelmiyo bende hep dusuyorum olse aglayamam Bende tvde gorsem aglarim baskasini bi kediye bi kusa aglarimda ona aglayamam sanki ne aci... ozgecanin babasini dinledimde ona bile ozendim yada ne bilim babasinin arkasindan yas tutanlara bile ozeniyorum kucukkende hep arkadaslarimin babalarinin babam oldugunu hayal ederdim neyse rabbim bilir en guzelini kurtarsin bizide annemide son yillarini iyi yasasin bali annem gun yuzu gormeden olcek diye korkuyorum

annemden çok uzun süre nefret ettim. insanın çocukken yaşadıkları çok sekel bırakıyor,telafisi de yok.seni anlıyorum

ama öldü.son.kırgınlık,kızgınlık bitti bütün ona hissettiğim kötü duygular da öldü. aklımda iyi olan anılar kaldı sadece. pişmanlıklarım beni yiyip bitiriyor şimdi keşke öyle demeseydim,yapmasaydım.

ne biliyim belki hala seviyorum diyemiyorum ama öfke duymak bundan daha kolaydı. şimdi düşününce kalbim sıkışıyor.

yani eminim ki ölürse bundan mutlu olmayacaksın.böyle kabul etmeye çalış.beklentilerini sıfırla.

Konu sahibi yazdıkların beni çok etkiledi , artık geçmişi yok say, önüne bak, eşine sarıl, ölenle olmuşa çare yok, napalımyaw herkes anne baba olmayı hak etmiyor işte

Bende de var böyle bir şam babası. Bizimki biz büyüyünce azdı. Çocukken bu derece kötü anılarım yok diyebilirim. Sözüm meclisten dışarı, kendim adına konuşuyorum; hayatta yanına bile yaklaştırmayacağın şerefsiz bir kişi, tutuyor "baban" olmuş bulunuyor. Kendisinin bizden 1 yıl uzaklaşma cezası var mahkemeden. Bana 150 metreden fazla yaklaşırsa polis çağırabilir, hapse attırabilirim yani. Durumu siz düşünün artık.

W.c andrewsin romanlarindan dizeler okudum sanki.Annende ki nasil bir tutku anlamadim.Ne guzel evlisin mutlusun amàan salla o borcu sana mi odetecekler kendine acımayana sen mi acìyacaksin ister anne ister baba olsun.Bir cok insanin cocuklugu mukemmel gecmiyor , hic bosuna dusunupte canini sıkma .

Allaah basa vermesin sizinki daha betteri baba olamaz ogleleri asicaksinnnn

Ah canım arkadaşım neler neler var yazacağım ama neyse,bizdede vardı bunun bi değişik versiyonu ne sen sor ne ben anlatayım..ayrılar çok şükür ki...oğlumu iki üç kez falan gördü,kızı hiç görmedi bile amaann neyse...iyiki annem var on babaya bedeldir hemde her konuda,rabbim onu basimizdan eksik etmesin....Bu arada okurken aklıma özgü namalın merhamet dizisi geldi,izledinmi bilmem,anneni ordaki anneye benzettim,hayatlarınida sizinkine..rabbim eslerimize yavrularimiza sağlık versin boşver arkadaşım buda bizim kaderimizmis bu dünyada....rabbim sorsun haklarımızı...

Allah kolaylıklar versin ..
Eşinizle çocuğunuzla çok çok mutlu olun inşallah ..

size sevgiyle sarılana tutunun,,eşiniz çocuğunuz çekirdek aileninzile mutlu olun inşallah,çok zor bir geçmiş yaşamışsınız Allah yardımcınız olsun...

Tesekkur ederim herkeze babam olsa umrum olmaz ama annem ve kardesim var... ve ister 1 yasinda ister 40 yasinda ol bi cocuga anne sart. Dovsede anne diye aglayan bi nesildik biz iste... ben annemi istiyorum uzulmesin istiyorum evet o hata yapiyo cekiyo kendi tercihi ama bizide maf etti ama ana iste ana... insanin kimsesizligi daha aci veriyo. Bi laf vardir alemin iyisinden kendi korun iyidir diye... babam olse gercekten baska olucak sanki

Ruyamda babami annemle namaz kilarken gordum (((

Saol canim bu dunya sinav bunu bilenlerdeniz yoksa her imtihaniagir gelirdi kaldiramazdik zor insan bole giclu annelere ozeniyo keske benim annemde biraksaydi zamaninda

Yok bize odetmezler zaten annem odedigi icin bankalar surekli veriyo kredi para bide onlara kiziyo neden veriyolar diye... aslinda odemese rv annemin ustune eski bi ev var onun ustune ona haciz gelir ve bida vermezler en azindan. Babamin emekli maadi var yarisi krediye kesiliyo bide haftalik 250 alan biri bu borcunaskeriyesi 2000 mis zaten dahada dolu karti var nasil cikcaklar isin icinden bilbilmiyorum. Esim cocugun altinlarini ver istersen dedi... annem umre parasi biriktirmeye calisiyodu onunla halleder sanirim daha kardesim var erkek nasil evlenicek nasil insan icine cikicaz bilmiyorum... boyle birileri evlenirkenailesini arastirin demiyolar mi deli oluyorum aile kotuyse cocugun sucu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…