Ablamla konuştum şimdi...
annemi aramalıyım belki de ama arayamam istemiyorum çünkü ..teselli edicek cümle yok içim zaten yine buz gb oldu ...
babam yine 3 günde 5.800tl çekerek orda burda kumarda yemiş...nefret ediyorum ondan daha tiksinç bi cümle olsa onuda kurardım yok olsun istiyorum .... keşke küçükken ölseydi hayallerimde beni seven kucana alan parka götüren babam kalsaydı ... keşke ölseydide sadece babam yok desetdim..yıllarca hem annem hem babam yoktu çünkü...
çocukken yaşadığım tranvaları mı yazayım baba ne demek evlenince kayınpederimden öğrendim onu mu yazayım... ne yapmam gerek onuda bilmiyorum ... kardeşimi kurtarmak istiyorum annem bıraksın o pisliği istiyorum ama olmuyo işte olmuyo...
ablam utanmaya başlayınca biraz aklım erince görev bana devroldu...ne görevi derseniz kahveden biraneden babayı eve getirme görevi
( aklıma geldikçe sinir oluyorum ...annem elimden tutardı giderdik köşeye annem g,t çar derdi ... anne gelmicek kızıcak gitmiyim nolur derdim git derdi çar getir kızardı ....küçücük omuzlarımda kocaman bi görev giderdim usulca leş gb sigara dumanın altında yeşil masalarda babamı arardım gözüm seçince korkarak yaklaşırdım baba!!! görür görmez çatardı kaşlarını pis pis gülüşürken bana nefretle gözlerini dikerdi git derdi ...gidemem babab annem kızar gelmen lazım!!! sonra anne köşede bekliyo derdim tutardı kolumdan çekiştirirdi annemin yanına giderdik anneme kızardı git al bunu git diye ..annem aglardı gel diye babam gidin gelcem derdi....böle böle seneler geceerl gecti sonra kardeşim oldu ben daha genç kız gb olunca görev ona devroldu hem kurtulduguma sevinirdim hem kardeşime üzülürdüm
((
içip içip gelirdi hiç dövmesi felan yoktu ama yoktu işte yoktu baba yoktu... pikniğe gitmek için hazırlık yaaprdık babam az kahveye gidicem gelcem derdi bida gelmezdi sepetler kapıda aglaşırdık bida
( benim kaça gittigimi bilmezdi ne yaaprım ne ederim bilmezdi hiçbirimizin bilmezdi... ablama daha cok çektirmiş ablam calışıyodu hep ben para getiriyosam oda getircek derdi ki ablam zaten parasını anneme verirdi... patronu bayramlık alsın diy para verse 3 kardeşiz iyisini almaz 3ümüzede alırdı bayramlık... yataklara işerdi yıkardık bikere tuvaleti bulamayıp okul çantama işemişti kitaplarım defterlerim o gün öldürmek itemiştim onu
(okuldada söyleyemezdim yıllık ödevim bile içindeydi eskiden böyle pcden değildi kütüphanede günlerce hazırlanırdı yazılırdı el yazısıyla temize geçerdi nefret etmiştim ondan pisliğinden babam oluşundan utanmıştım....
daha bisürü şey yazmakla bitmez...
anneme gelince o kendini babamı eve gitirmeye çalışmakla cumartesi haftalıgını alınca eve gelirse para almaya çalşmaya adamıştı . evet hep eli duası üstümüzdeydi ama öncelik babamdı.. çocuklarım olmadan asla değildi kocam olmadan aslaydı onun için hayat ... hep bırak ölsün gebersin dediğimde öyle deme başımızda adam olmayınca nolur bak şimdi yüzümüz heryerde ak derdi... yüzümüz aktıda gönlümüz neydi...
(( babama bi kişi kötü dmeez yaptıgını bize yaptı annme yaptı... dışarda kuzu gbdir gdilcege gider gelincege gelir heryere taşır cemiyetlere gider bonkördür cömerttir cimri değildir dedikoducu değildir kimseye karışmaz etmez...sevgi görmemiş sevgi göstermez... babadan geçtim o adam benim biizm elimizden annemizi aldı... ben hiç annemin kucana yatmadım hiç sacımı okşmadı annem kızım deyip kucaklamadı evdeki huzursuzluk onun mutsuzlugu hep bizede yansıdı zaten yansıttıda asla cocuklarım üüzlmesi demezdi hırsını bzden cıkarırdı...
babam gelmeyince o aglardı hep sabahalra kadar ben okuldan gleince odaya kapatırdım kendimi cıkmazdım gizlia glardım radyo dinlerdim ders yaaprdım...annem barırdı durup durup ruhsuz duygusuz umursamazzzzzzzzzzz ben ölüyorum sen radyo dinle baban gelmicek paraları yiyo borç yapıyo sen odadan çıkma daha bisürü hakaret.... gidip tesellie tmek gemezdi içimden onuda suçlardım çünkü herşey para değildi ablam calışıyodu annem ben bile daha 5. sınıftan itibaren yazları tarlaya fabrikalara sezonluk işi giderdim çok da iyi yaşardık hiçbişey olmazdı...kendine yazık etti bize yazık etti...bide bu adam 3 çocuk verdi...
ablam kız oldu erkek olunca içkiyi bırakırım demiş 2. ben oldum hep derim 2. cocuksan istenmeyensindir helede ilki kızsa sende kız olduysan.... sonra bide kardeşimi yaptı annem erkek olduda noldu ...daha lohusayken annemin yatakta cok agladıgı gözümün önünde hala yine içipte geldi diye ... ben daha 2ye gidiyodum .8yaşında biliyodum babam asla düzelmicektide annem o yaşta bilmiyodu bu yaştada hala bilmiyo....
neyse ablam 19unda ben 17dimde evlendim şükürler olsun ablamında benimde ailelerimiz çok iyi eşlerimiz iyi... kardeşim var lise sonra bu psikolojik savaşın içinde hala yatılı okuyo allahtanda sadece hafta sonraları görüyo ama annem hafta içinide yaşatıyodurona bi günde emininm... bakıyorum başka ailelerdede babası kötü olanalr var ama anneler telafi ediyo cocukalrım duymasın diyo bizde öyle değildi yani..
içki içmiyo bir iki senedir ama hala devam ediyo kahve alışkanlıgı eve geldimi uyur uyur uyur ama sabahalra kadar kahve köşelerinde yorulmaz ... evliyim bi bebegim var 6 sene sonra oldu ailenin göz bebegi şimdi ama anneme gitmek kalmak gelmez içimden bayram bayrama giderim eşim olmadan kalmak istemem en fazla 1 gece 2 gece 3. gün karaalr basar beni sanki doğup büyüdügüm ev değil ailem değiller... zaten 15 tatillerde ablamlarla cocukalrla gidip 1 hafta kalırız bazı seneler onda bile 8-10 günde babamı 3 kere görmeyiz. yemege gelmez gelincede hılzıca yer gider gitmezsede t karşısında uyur uyumazsa yanında oturuyosak cocukalrın gürültüsüne kızar biz gülüşürsek sıkılır aman evde dursun raahtsız olmasın diye zaten annem öteki odaya alır bizi ... annem yedirir içirir babamdan kırpılan paralarla cocukalrımıza bişeyler alır... babamızdan dert yanıncad ao olmasa şunu bunua laamzdım diyip bide o adamla övünür...
bilmiyorum kafam allak bullak daha yazıcak cok sy var ama yaşamadan anlayamzsınızki eşim bile anlamıyo beni bizdne daha kötüleride vardır belki hayatta şükretmek gerekiyodur belki... ama içimdeki bütün kötülüklerin sebebi babam sanki... kayınvaldem sarılınca sarılamam kızım der bagrına basar basamam ben anne öle sevmediki içten babam sevmediki sevgi içte tutulur diye ögrendim bütün sevgimi eşime gösterebiliyorum cocuguma ... ama başka herkeze uzagım dokunamıyorum sanki... içimden abartılı sevgiler geliyo dışa vuran elini öpme bi yalandan sarılma oluyo...
çok uzun oldu ama raahtlamak istedim... babamdan nefret ediyorum bizden çaldıkları için onu hiç affetmicem....