Biz hic sesimizi yukseltmedik neden baba bile demedik senelerce yanina yaklasmadik hic bi tokadi yoktur annem der dovmedi sovmedi diye hic damarina babasmadikki zaten vursa oldurur demir gb adam... ben diyodum anneme keske dovseydi bali dokunmus olurdu belki evlat nedir bilirdi bizde baba....Bende de var böyle bir şam babası. Bizimki biz büyüyünce azdı. Çocukken bu derece kötü anılarım yok diyebilirim. Sözüm meclisten dışarı, kendim adına konuşuyorum; hayatta yanına bile yaklaştırmayacağın şerefsiz bir kişi, tutuyor "baban" olmuş bulunuyor. Kendisinin bizden 1 yıl uzaklaşma cezası var mahkemeden. Bana 150 metreden fazla yaklaşırsa polis çağırabilir, hapse attırabilirim yani. Durumu siz düşünün artık.
Kubracım o günlüğünü açmasan okumasan daha iyi değil miböyle okuyunca oturup ağlayasım geliyor.. biri baba deyince bile içim acıyo.. baba .. ne demek olduğunu pek bilmiyorum çünkü bende babalığı hep dayımdan gördüm.. benim babamda bize çok çektirdi.. çok dayak yedim çok ağladım benimde tuttuğum günlüklerim var hep annemi aldatışları beni ablamı dövmeleri anneme sövmeleri yazıyor defterde. hiç güzel bir anım yok.. o günlükleri okuduğumda saatlerce ağlıyorum ne komik geliyor ama orda bir çocukluğun yok oluşu yazıyor. okudukça ağlıyorum hala.. annemle babam ise şuan ayrılıyorlar senelerce çektik .. hatta bugün duruşmaları vardı. ben de tanıktım ama iş yerinden izin vermediler gidemedim.. el işinde çalışınca böyle oluyor bir adımlık yere gidemedim.. ben duruşmaya katılmayınca babam hemen onların başka planları vardır o yüzden katılmamıştır diye söylemiş duruşmada.. zihni pis içi pis fesat insan .. küçükken babamı ve o pislik kadını öldürmeyi çok isterdim . erkek çocuğu olsam heralde katil olurdum diyorum hala bile..babam ayni evde bir oda uzaklığımızda o orsp..la birlikte olurduk bizde ablamla yorganın altında ağlardık.. unutamıyorum o günleri geçmiyor acılar ... böyle şeyleri duydukça da öyle kötü oluyrm ki anlatamam psikolojim hala bozuk geçmişim çocukluğum yüzümden bugün mutlu olamıyorum.. İnşallah hep mutlu olursunuz. Rabbim kocanızdan yana evlatlarnızdan yana yüzünüzü güldürsün inşallahh....
Kubracım o günlüğünü açmasan okumasan daha iyi değil mi
Bak annen boşanıyor daha güzel bir yaşantınız olur inş.
Herkesin yazdıklarından birşeyler var yaşantımda babamla ilgili,
Umarım hayat daha güzel şeylerle bıraktıgımız geçmiş sunar bize:)
İnş. o sınavı başarıyla vermen dileğiyle...Umarım inşallah herşey daha güzel olucak Rabbime inancım tam onun adaletine de çok inanıyorum.. babam bize 25 bin borç bıraktı.. biz evimizde pazar göremezken babam bizden maaşını sakladı aldığı paranın yarısını alıyorum diye kandırdı. 21 yaşındayım lise bittiğinden beri çalışıyorum. eskiden yedirdiğim paralara çok üzülüyorum şimdi en azından ev geçindiriyorum anneme bakıyorum tek istediğim annemin borçlarını bitirip annemin bu yaştan sonra yaşayamadığı mutluluğu huzuru ona yaşatmak istiyorum.. ayın 9 unda sözlü mülakatım var eğer onuda geçersem memur olucam.. bana dua edermisiniz.. inşallah o sınavıda kazanıp borçları daha erken bitirip annemi emekli etmek için çabalayacağım hayat zor ama bugünüme hep şükrediyorum.. babama da dua ediyorum hala Allah ona hidayet versin diye.. insanlar çok kötü çok zor günler geçiriyoruz ailecek ama Allahın izni ile atlatacağız .. herkes birşeyler yaşıyor işte acı kötü günler geçiriyor herkes. umarım bu günleri çok yıpranmadan atlatır herkes .. herkes benim dualarımda . burada konuşmak bile iyi geliyor bana
Canim ins. Rabbim yuzunu guldursun ins sinavi kazanirsin mulakati gecersin ne guzel amaclarin var cok güçlüsün senun yasadiklarinin onda birini yasamisum resmen bide dert diyorum alllah senin karsina es olarakta en iyisini en hayirlisini cikartsin. Oy canim ya kiyamam sanaUmarım inşallah herşey daha güzel olucak Rabbime inancım tam onun adaletine de çok inanıyorum.. babam bize 25 bin borç bıraktı.. biz evimizde pazar göremezken babam bizden maaşını sakladı aldığı paranın yarısını alıyorum diye kandırdı. 21 yaşındayım lise bittiğinden beri çalışıyorum. eskiden yedirdiğim paralara çok üzülüyorum şimdi en azından ev geçindiriyorum anneme bakıyorum tek istediğim annemin borçlarını bitirip annemin bu yaştan sonra yaşayamadığı mutluluğu huzuru ona yaşatmak istiyorum.. ayın 9 unda sözlü mülakatım var eğer onuda geçersem memur olucam.. bana dua edermisiniz.. inşallah o sınavıda kazanıp borçları daha erken bitirip annemi emekli etmek için çabalayacağım hayat zor ama bugünüme hep şükrediyorum.. babama da dua ediyorum hala Allah ona hidayet versin diye.. insanlar çok kötü çok zor günler geçiriyoruz ailecek ama Allahın izni ile atlatacağız .. herkes birşeyler yaşıyor işte acı kötü günler geçiriyor herkes. umarım bu günleri çok yıpranmadan atlatır herkes .. herkes benim dualarımda . burada konuşmak bile iyi geliyor bana
Cok sukur ki dogru yolu bulmus cunku gencken icmeyle yaslininki bir olmuyo yas gittikce yuruyemez oluyo kucukken icip geldiginde eli kolu cycukalatayla gelirdi cocukluk iste sevvinirdim sarisinsin sarsisini soylerdi... kucanda ziplatirdi 6 yyasina kadar iyiydi hersey cogu zaman ananemde koyde kaliyodum hasret oluyodum anneme babama parka gotururdu ama sonra yaslandikca yok olduAllah yardımcın olsun kardeşim benim de babam alkol alır annemi doverdi noldu 10 sene sonra aklı başına geldi pamuk gibi oldu ama annemin en güzel yıllarını rezil etti
Canim ins. Rabbim yuzunu guldursun ins sinavi kazanirsin mulakati gecersin ne guzel amaclarin var cok güçlüsün senun yasadiklarinin onda birini yasamisum resmen bide dert diyorum alllah senin karsina es olarakta en iyisini en hayirlisini cikartsin. Oy canim ya kiyamam sana
Baban gelmek isteyeceğini sanmıyorum Aile büyüklerinden birisini çagırırsın canım.. Ne olur sa olsun erkek arkadasınla ailenle ilgili kötümeler vs. Pek yapma derim canımmamiiiinn güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm.. sizde dualarımdasınız. Bende lise zamanındayken anneme yalvardım bırak bu adamı anne artık evde görmek istemiyorum midem bulanıyo diye ablam ben kız kardeşim resmen yalvardık ama annem o zamanlar ayrılamadı. şimdi diyorum aslında keşke ayrılsaydı bu kadar borç bize kalmazdı bbelki ablam yanlış evlilik yapmazdı . belki daha iyi olurdu falan diye ama demekki hayırlısı böyle imiş diyorum. belki başımıza daha kötü şeyler gelecekti ayrılsalardı. biz üç kız kardeşiz ablamda yeni boşandı iki tane de kız yeğnim var anlıcanız üstümde yaşımdan kat ve kat büyük bir sorumluluk var Allahıma şükürler olsunki elim ayağım tutuyo sağlığım yerinde çalışabiliyorum Rabbim daha kötüsünden esirgesin uyuyan dertlerimizi uyandırmasın. En büyük destekcim benim de annem onun gülen yüzü yetiyor bana . benimde korkularımdan biri evlenirken ne olacağı .. erkek arkadaşım sağolsun hep yanımda ama .. isteme olduğunda annem gelemez dedi konuşup ikna ettim babamda olsun diye ama.. düşünüyorum nasıl olacak birbirlerine öfkeyle mi bakacaklar huzursuzluk mu çıkaracaklar diye kafamda bir sürü şey var. Bu işler çok zor Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın diyelim ne diyelimm .. Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesinnn inşallahhh
Cok sukur ki dogru yolu bulmus cunku gencken icmeyle yaslininki bir olmuyo yas gittikce yuruyemez oluyo kucukken icip geldiginde eli kolu cycukalatayla gelirdi cocukluk iste sevvinirdim sarisinsin sarsisini soylerdi... kucanda ziplatirdi 6 yyasina kadar iyiydi hersey cogu zaman ananemde koyde kaliyodum hasret oluyodum anneme babama parka gotururdu ama sonra yaslandikca yok oldu
Baban gelmek isteyeceğini sanmıyorum Aile büyüklerinden birisini çagırırsın canım.. Ne olur sa olsun erkek arkadasınla ailenle ilgili kötümeler vs. Pek yapma derim canımm
Kötü de olsa baba...
Cok sukur ki dogru yolu bulmus cunku gencken icmeyle yaslininki bir olmuyo yas gittikce yuruyemez oluyo kucukken icip geldiginde eli kolu cycukalatayla gelirdi cocukluk iste sevvinirdim sarisinsin sarsisini soylerdi... kucanda ziplatirdi 6 yyasina kadar iyiydi hersey cogu zaman ananemde koyde kaliyodum hasret oluyodum anneme babama parka gotururdu ama sonra yaslandikca yok oldu