babamdan NEFRET ediyorum!

Çok zor şeyler, asla silinmeyecek anıların var
Bu yazdıkların ; çocuklarım için kocama katlanıyorum diyen kadınlara örnek olsun, başımda erkek olsun da mantığıyla yürütülen evliliklerin çocuklara neler yaptığının kanıtıdır yazdıkların. Bu saatten sonra çözümü olduğuna inanmıyorum, Rabbim sabır versin, yüreğine ferahlık versin

Cok uzuldum inanin yazinca ve bunlari duyunca okuyunca utandim drdi veren rabbim hangi evde neler oluyo belli degil acimi paylastim burasini bu yuzden seviyorum ne esine ne komsuna anlatabilirsin cunku ortak aciyi yasamayan sadece hayal edebilir anlayamaz bile... uzuldum senin cocuklugunda daha buyuk yaralarin varmis yuvanda huzurlu mutlmutlu ol ins yuzun hep gulsun

Kayinpederim oyle biraraya geldik mi tv kapanir saaatlerce sohbet ederiz imam olur namaz kildirir bize sohbetlr anlatir fikralar ben konusurken hepsi dinler. Dinlenmeye aliskin degilim hepsi susup bana bakinca hala ates bsar kalbim carpar lafimi tamamlayamam hep aklima gelir aliskin degilim ondan diye bi de gorumcem var dunya iyisi kayinvaldem oyle anne baba abladan oteler benim icin iyiliklerini saysam buralar yetmez cok sukur sonsuz sukur eksiktim tam ettiler beni

Sağol canım. Allah razı olsun. Kimseye dermansız dert vermesin. Biz kendimizi kurtardık da bu dipsiz kör kuyuda kaybolup giden çocuklar var.

Annemin agzindan 1 kez bosanma lafi duymadim evlenebe kadar bizde hic demezdik ablam hic demez ben arada diyorum birak diye ne yapicam diye baslar annemlede hic anlasamayiz sizdemi kalcam der bizde gorucek miyiz acaba duzeldigi gunleri

Annemin agzindan 1 kez bosanma lafi duymadim evlenebe kadar bizde hic demezdik ablam hic demez ben arada diyorum birak diye ne yapicam diye baslar annemlede hic anlasamayiz sizdemi kalcam der bizde gorucek miyiz acaba duzeldigi gunleri

İnşallah ama dediğim gibi bu saatten sonra düzelmesi sizin içinizdeki yaraları kapatmaya yetmez benim yetmedi mesela.

Sağol canım. Allah razı olsun. Kimseye dermansız dert vermesin. Biz kendimizi kurtardık da bu dipsiz kör kuyuda kaybolup giden çocuklar var.
Evet bide gercek kesiti izlerdik hep kendi acimiz yetmez gb aglar dururduk allah butun cocuklari korusun

25 yaşındayım, evlenmek istediğim için yediğim dayağın haddi hesabı yok. Anlattıklarının bir kısmını yaşadım. Allah kolaylık versin. Rabbim yardimcin olsun, tek diyebildigim bu ne yazık ki ..
Allah kolaylik versin dogru secimse biran once evlen gercekten kurtuluyo bi nebzede olsa insan

Bakma nefret ediyorum dedigime zaten esim bile bisey dese bide koruyorum (( bazen lse elimi surmem kilim kipirdamaz diyorum bazende oyle iste yatalak olsa dusse kim bakicak yine biz allahtan korkariz cunku ekmegini yedik oyle yada boyle

Bakma nefret ediyorum dedigime zaten esim bile bisey dese bide koruyorum (( bazen lse elimi surmem kilim kipirdamaz diyorum bazende oyle iste yatalak olsa dusse kim bakicak yine biz allahtan korkariz cunku ekmegini yedik oyle yada boyle

aynen öyle .. ben babama . baba niye böyle yapıyon yarın birgün yaşlancan bir bardak suya muhtaç olsan kim olacak yanında bari bizi kaybetme dedim. sizden gelcek suyundan bilmem neresine koyim sizden su isteyeninde bilmem neresine koyim diye buraya yazamadım ama karşmda açık açık bana sövdü şimdi sorsan hatırlamaz demedim der Allah hidayet versin ne dim bilmiyorm ki

Bu tipler hic dusmiceni saniyolar canim allah dusurmesinde elimize cocuklugumuz maf oldu bide boyle maf olmasin allah rizasi icin bakicaz ama oyle iste...

Bu tipler hic dusmiceni saniyolar canim allah dusurmesinde elimize cocuklugumuz maf oldu bide boyle maf olmasin allah rizasi icin bakicaz ama oyle iste...

aynen öyle Rabbim yine de düşürmesin yoksa gene biz bakacaz . Rabbim kimseyi kimsenin eline düşürmeden alsın emanetini

Allah kolaylik versin dogru secimse biran once evlen gercekten kurtuluyo bi nebzede olsa insan
Evlilik kumar gibidir, herkes söyler. Ben de doğru olduğuna inanıyorum. Şu an seviyorum güveniyorum ama burda çok aşık olarak evlenip sonra yaşadıklarını duyunca korkmuyor değilim. İnşallah doğru seçim yapmisizdir o da, ben de. .

Böyle adamlari kapi gibi destekteyen kadinlar var iste
Neyini destekliyorsun birak adam tökezlesin düssün bi kerede.. zaten haketmiyor..
neyse fazla konusmayim banlanmak istemiyorum

Böyle adamlari kapi gibi destekteyen kadinlar var iste
Neyini destekliyorsun birak adam tökezlesin düssün bi kerede.. zaten haketmiyor..
neyse fazla konusmayim banlanmak istemiyorum

Maalesef. Kadın bir de çalışıp çocuklarını büyütmüş. O adama daha niye ihtiyacı varsa.Ömür törpüsü olsun diye mi???

Maalesef. Kadın bir de çalışıp çocuklarını büyütmüş. O adama daha niye ihtiyacı varsa.Ömür törpüsü olsun diye mi???
Surekli calismadi sogortasi felan yoktu mevsimlk sezonluk bir iki aylik yillardirda calismadi kardesim olduktan sonra ev gecindirmedi ama ise gider gb babamin pesinde para almaya calisirdi calissa daha az yorulurdu. Babam emekli oldugunda tazminatini 2 ye bolduler babam yedi icti annem ev almisti mesrla

Hay maşaallah. Bir de ev parası mı biriktirdi kadın. Bravo Canım benim sürekli çalışmasına da gerek yokmuş annenin. Akıllı bir kadına benziyor. Temizliğe gidip çocuğunu "KOCASIZ" !! büyüten bir sürü kadın var.Benim anneannem bulaşıkçılık yaparak büyütmüş annemle dayımı. Dedem ölmüş. Bundan 50-60 yıl öncesinden bahsediyorum. Yani başımda koca olsun diye düşünseydi o kadın düşünürdü sanırım.

Annem hic ayrilma lafini bile demedi dedirtmedi kaderine razi oldu bizide razi olmak zorunda birakti seviyo hala daha seviyo sasilcak sey evlenince anladim insan en ufak biseyi kaldiramiyo esinden bi tirbini takiyo ediyo bunca sene sevgisiz ilgisiz nasil sevebiliyo bilmiyorum

Stokholm sendromu canım .

yaşadıklarının giden çocukluğunun geri dönüşü yok
hala onların sıkıntılarını çekiyorsunuz
allah yardımcınız olsun

ve bu yaşadıklarınız da umarım eşini her şeye rağmen affeden ne yaparsa yapsın boşanmayan çocuğum için lafının arkasına sığınan kadınlara örnek olurda çocukları için bu tür adamlardan ayrılmayı öğrenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…