Siz lütfen yorum yapmayın babamın kanser olduğunu sürekli yüzüne vuruyor ne b.k yerden te zaten jastasın diyince babamda dayanamadı bana böyle diyeceksen evine git dedi adam kanser diym nasıl böyle şeyler düşünürsünüz ya lütfen yorum yapmayın yaptıkça batıyorsunuz küçük emrah filmleriyle nasıl benzeyitme yaptınız çok tuhaf babam kimseyi kovmadı kanser hastası kanser anlamynzmu bu adama nasıl suç bulursunuz ne olursa olsun onun morale ihtiyacı var her konuda VIR ara bozucu çıkacak illaki burada da siz çıktınız çok anormal..Bak mesela babanın halanı kovduğunu yazmamışsın, normalde dedenin evindesiniz, babanın evi değil ki kovuyor? Anormal demeyeyim de karşı tarafı kızdıracak, bir parça haklı oldukları bir nokta olması lazım. Küçük emrah filmi gibi annesi babası kardeşleri kanser hastası olmuş kardeşlerini kovmaları düşük bir ihtimal.
Allah razı olsun çok teşekkür tesekkur derim benim anlatmak istediğimde bu hastalıkta moral çok önemli babamı 1 haftada bitirdiler diyorum daha bazı arkadaşlar anormallik arıyorÖncelikle çok geçmiş olsun. Sizinle benzer şeyleri yaşamışız. Benimde babam kanser oldu ve akrabaları yüz çevirdi. Çok şükür şimdi sağlığı iyi. Size nacizane tavsiyem sizin güçlü olmanız o hastalıkla savaşırken çok zor biliyorum ama siz umutlu olmazsanız babanızın umudu da kalmayacaktır ki bu hastalıkta tedaviye cevap verme aşamasında moral ve motivasyon çok önemli akrabalarına diyecek sözüm yok. Babanız iyileştiğinde de hiç bişey olmamış gibi davranacaklarından eminim. Babanıza acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Allah razı olsunAllah ıslah etsin böyle Halayı böyle akrabaları,yasattiklarini yaşamadan ölmesin inşallah vicdansizlar...içim sizladi ya Allah babaniza şifalar versin
Aynen öyle Allah razı olsun.Ah babalar can babalar..
Konuyu okuyunca gözlerim doldu vallahi, aklıma babam geldi..
Ne kötü aile tarafından bunları duymak, ne kırmıştır adamı..
Bekleyin, rabbim verdiği gibi almayı da bilir. Babanızada Allah şifa versin inşallah..
Allah razı olsun şuan babam sürekli onu düşğnüyor ben ne yaptım bunlara diyeIcim acidi bu ne merhametsiz vicdansiz insanlar ya sözde aile. Yok genelde baba tarafi niye hep böyle oluyor (kendimden yola cikiyorum) anlamiyorum ya. Islerine geldim mi benim oglum benim yavrum islerine gelmedim mi yallah. Güya akraba görüsme su akraba denen pisliklerle.
Babana moral vermeye devam et canim. Biraz polyannacilik oyna. Yok baba öyle demek istememislerdir sen yanlis anladin gibi. Adamcagiz birde bunlari mi düsünsün yazik yaaa. Okurken benim icim parcalandi.
Bu illeti ailede yasamis biri olarak sabirli ol güclü dur dik kal Rabbim sana dayanma gücü versin. Babacigini öp kokla sevdigini söyle
Rabbim yar ve yardimciniz olsun
Siz lütfen yorum yapmayın babamın kanser olduğunu sürekli yüzüne vuruyor ne b.k yerden te zaten jastasın diyince babamda dayanamadı bana böyle diyeceksen evine git dedi adam kanser diym nasıl böyle şeyler düşünürsünüz ya lütfen yorum yapmayın yaptıkça batıyorsunuz küçük emrah filmleriyle nasıl benzeyitme yaptınız çok tuhaf babam kimseyi kovmadı kanser hastası kanser anlamynzmu bu adama nasıl suç bulursunuz ne olursa olsun onun morale ihtiyacı var her konuda VIR ara bozucu çıkacak illaki burada da siz çıktınız çok anormal..
Aynen ablam Allah razı olsun mallarıda onların olsun canları cehenneme babam bu zamana kadar yemesi içmedi çalıştı şimdi hasta işe yaramıyor ölecek nasıl olsa diye umursamıyorlar ama unuttukları bişey var Allah !Toprağım güzel kardeşim benim , Rabbim babana acil şifasını versin inşallah , diğer akrabaların için diyecek tek sözüm baban nasıl onları mal mülk sahibi yaptıysa Allah da ellerinden tez saate alsın , veren Allah almasını da bilir yanlarına bırakmaz .
Toprak111
Yazma sen yorum kimse beni haklı bulsun demiyorum kanser bir adama bunlar yapılmaz Allah bu dertle sınarsa senide o zaman anlarsınız.Sürekli seni haklı bulan birilerini arıyorsan tabi ki yorum yapmam, babanın dedenin evinden halanı kovamayacağını bile kabullenemiyorsun. Çünkü olayları anlatış şeklin abartılı, bir taraf sanki sırf babana durduk yerde eziyet etmek istiyor gibi yazmışsın ama belli ki tarafların her ikisinde de hatalar var. Anormal olan ben değilim, anlatış şeklin.
İyice sacmalıyorsun sakın yazma senSürekli seni haklı bulan birilerini arıyorsan tabi ki yorum yapmam, babanın dedenin evinden halanı kovamayacağını bile kabullenemiyorsun. Çünkü olayları anlatış şeklin abartılı, bir taraf sanki sırf babana durduk yerde eziyet etmek istiyor gibi yazmışsın ama belli ki tarafların her ikisinde de hatalar var. Anormal olan ben değilim, anlatış şeklin.
Yazma
Yazma sen yorum kimse beni haklı bulsun demiyorum kanser bir adama bunlar yapılmaz Allah bu dertle sınarsa senide o zaman anlarsınız.
İyice sacmalıyorsun sakın yazma sen
Kimse kimseyi kovmadı halam sürekli ara bozuculuk yapan ona buna iftira atan en sonunda kocasını cezaevine attıran bir kadın babama sürekli hakaret ederse o da bana böyle diyeceksen kendi evine git dedi ne var bunda ya adam hasta anlamıyormusun herkese yaz ama bana yazma .!Babanın kanser olması, halanı dedenin evinden kovmasına izin vermez, doğru demiş burası benim babamın evi diye. Ayrıca dedenle babaannen ölmeden miras paylaşımı yapmak zorunda da değiller. Allah şifa versin.
Allah razı olsun şuan babam sürekli onu düşğnüyor ben ne yaptım bunlara diyeAllah büyük elbet yardımcımız olacaktır inşaallah gerçekten çok zor hem hastalık hem baba tarafı
Allah razı olsunKiyamam sana ben yaaaglattin benii
Iyiki O var O öyle yüce ki yarina birakir ama yanina birakmaz. Bosver sen o insan müsveddelerini. Enerjini onlarin karaktersizlerine harcama babana odaklan onunla ilgilen.
Rabbim yardimcin olsun
Allah razı olsun aynen babamı anlattınız çalıştı çabaladı yeri geldi bize almadı kardeşlerinin çocuğuna aldı hiç paranın lafını etmedi ettirmedi ama bi amansız hastalığa tutuldu yüzüne bakan olmadı ilgi zor geldi bu adamın sürekli yiyip içmesi lazımdı haftada bir 10 liralık yoğurt alırlardı oturdular su kadar yoğurt parası oldu yediğinin içtiğinin hesabını yaptılar, araziler otobüsler herseyleri oldu ama şimdi babam yapmasıydı kazanmasaydı olduO kadar tanıdık ki bu konu. Kuzenlerimin babası da aynı babanız gibi evin en büyük evladıydı. Adam kardeşlerine, ailesine tüm kazandığını verir, bakardı. Kendi evine ne alırsa aynısını kardeşlerine de alırdı. iş, güç sahibi yaptı onları. Birlikte çalıştılar. Ve adamın kalbi vardı. Bir gün kalp krizi geçirirek eniştem vefat etti.
Kendi kardeşi cenazeden sonra ne demişti biliyor musun? "Öküz öldü, ortaklık bitti."
Hala bunları hatırladıkça tepem atıyor. Akraba eşittir akbaba. Ne yaparsan yap yaranamazsın. Hep verirsin bir kere vermeyi kesince senden kötüsü olmaz. Bi düşersin yüzüne bakan olmaz. Kuzenlerim ve teyzem şuan kıt kanaat geçiniyorlar ama eniştemin kardeşleri güllük gülistanlık yaşayıp eniştemin işini devam ettiriyorlar. Kuzenlerimin doğru düzgün yüzüne bakmazlar.
Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun, Allah acil şifalar versin. Babanıza moral olun, stresten ve o aileden uzak tutun. Tedavi içinde devletin sunduğu imkanları araştırın, eminim bir çıkar yol vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?