• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babama yapılanlar

Allaha şifa versin canım.
Aman takıldığım bir durum var , okadar şey yaptı hepsine diyosun e dertleri ne bunların niye böyle yapıyorlar

Benim anlamadigim babaniza miras kalacak yeri istiyorsunuz tedavi icin kardesleri babayi da gectim annesi nasil yapar bunu..

Canımmmm
Çok geçmiş olsun
Hiç milleti kendine dertt etme bırak kendi hallerine babanı zaten üzmüşler
Bırak ne halleri varsa görsünler
Malı parayı vermiyolarmış bırak vermesinler gerekirse kredi çekin ama babanı en iyi hastanede tedavi ettirin hastane doktor çok önemli bu hastalıkta moral beslenme çok çok önemli
Nerden mi biliyorum benim babam da hasta ve kimsenin onu üzmesine izin vermiyoruz para filan istemiyoruz amcalarımdan halamdan vs durumları iyi ama kalsın biz neyimiz var neyimiz yok babam için ortaya koyduk
Bu süreç çok zor bide akraba derdi çekme boşver bida da köye filan gitmeyin
Sakın üzülme babana moral ol ayaga kalktıgı an dışarı çıkar doğaya pikniğe filan
Ama milleti konusup sakın onu üzme benim babam herkesi kafaya takıyo herseye üzülüyo unutturmaya çalışıyoruz hemen konuyu kapatıyoruz
Dışarı çay içmeye yemege filan çıkarıyoruz
Başımıza geldi bi kere bu sınavdan geçiyoruz :( Rabbim tez zamanda şifa versin tüm hastalara

Ne biçim insan bunlar ya! İnsan kardeşine,evladına böyle mi muamele yapar,hem de hasta olan kardeşlerine.Daha çok bakar ilgilenir,moral verir.Vicdansızlar! İyi gün kardeşleri!
Hukuki yollardan yapılacak şeyler varsa hiç durmayın,babanızın tedavisi aksamasın,Rabbim şifa versin inşaallah.Biran önce iyileşir babanız inşaallah.
Allah razı olsun daha nimde anlatmak istediğim o para istemedim pul istemedil birazcık ilgi ama katlanamadılar siz kanser ettiniz ne demek ya Allahın verdiği derdi biz mi istedik ya :(

Allaha şifa versin canım.
Aman takıldığım bir durum var , okadar şey yaptı hepsine diyosun e dertleri ne bunların niye böyle yapıyorlar
Hasat zamanı çünkü o kadar arazi var para zamanı şimdi babamla uprasack zamanları yokmuş dertleri güçleri para bir de lanet bi halam var onun yüzünden

Cok gecmis olsun acil sifa diliyorum babaniza
Yanliz babaniz zamaninda mallari dedeniz uzerine aldiysa hicbir hak talep edemez maalesef tamamen onlarin vicdanina kalmis yardim etmek
Keske kendi ustune yapsaymis
Aynen öyle hiç bişey talep edemiyor babam ailesin e aşırı bağlı biriydi onlar ne dediyse onu yaptı böyle olacağını bilseydei kendi adına yapardı

Hasat zamanı çünkü o kadar arazi var para zamanı şimdi babamla uprasack zamanları yokmuş dertleri güçleri para bir de lanet bi halam var onun yüzünden
Böyle şeylerin zaman olmuyor malesef. , herkes için imtihan ama baba kardeşler, rahmetli dedem geldi aklıma , halaların hepsi huzur evinde öldü yalnız en fenası hayatta hala maall maall diye geziyor... Allah biliyor kimin neyi hakettiğini

Keşke baban onların üzerine bişeyler yaparken sizin geleceğinizi ve bugünlerinizi düşünseydi. Keşke demek faydasız tabi. Ama bakın o kadar mala mülke karşılık bir aracınız dahi yok hastaneye gidebileceğiniz.
Allah şifasını versin. Umarım iyi olur.
Babanızın sağlığı yerine gelsin gerisi önemsiz.

Tamamını okumaya tahammül edemedim. Hadi halanız ve babanızın diğer kardeşleri neyse de babaannen denecek o kadın babanıza yani kendi evladına nasıl o şekilde davrana bildi. Allah hepsini ıslah etsin. Allah sizede sabır ve dayanma gücü versin.

siz babanızın moralen yanında olun destek olun ona . O insanları da Allaha havale edin . yarın birgün kim ne olacak belli değil bu vicdansızlıklar elbet çıkar . geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin .

Konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum çok üzgünüm :KK43: babam akciğer kanseri 4. Evre konularımı bilen hatırlıyordur, temiz havası için köye gitmiştik köyde amcalar dede babaanne halalar felan vardı, lanet bit halam var babamın evi burası diye bizden hiç çıkmazdı ortalığı kattı karıştırdı evlat katili kadı diyebilirim.

Sürekli babama anneme laf sokuyordu babamın köyde durmaaından rahatsız oluyorlardı en sonunda babama ne b.k yerssen te dedi halam, babaannemde yeter artık sana ne kadar hizmet edeceğiz sürekli seni mi düşünecez dedi biz şok olduk bizler babama bebek gibi bakarken bunların söylediği sözlere dayanamadım birbirimize girdik.

Sonrası gün babamı resmen kovdular evimize geldik babam 7 kardeş hepsi halamdan yana oldu babam hasta diye yüz döndüler hepsi üstüne üstlük siz kanser ettiniz babanızı siz bakın dediler.

Babamın dünya kadar malı vardı en büyük babamdı 30 yıldır yemeden içmeden çalıştı hepsinin evini aldı işini kurdu neler yaptı neler bu mal mülk oldu hastalığının sebebi..

Kavgadan sonra babam strese girdi 1 haftadır yürüyemiyor dengesizliği arttı:KK43: içim çok kötü malımı satın paramı verin hastaneye gidecem ben dedi dedem ne malın var senin diye beş kuruş vermedi dımdızlak ortada bıraktılar hasta adamı,

Elimde ne var ne yok hepsini harcıyorum babama bu mal hastalıkta satılmayacakta ne zaman satılacak Allah aakına ya babam onların laflarından sonra çok kötü oldu yürüyemiyor: ( doktora gitmesi lazım başka sehire araba yok götüren yok malını vermediler derdimiz mal mülk değil babamın yasamaya hakkı yok mu :KK43: kanser diye her laf söylenilir mi:KK43: mahvettiler babamı 1 haftada nasıl vicdan var ya bu anada babada kardeşte içimiz yanıyor ya bu iyice kafayı yedim ya bu adamın morale ihtiyacı var kanser hastası bi adamdan tiksinilir mi hastalık kapacaz zihniyetiyle dışlanırmı kovulur mu her şeyden mahrum ettiler
Hiç bişeyi yoktu yıktılar çınar gibi adamı ya :KK43: tuvalete bile gidemiyor biz babamı iyi etmek için neler çektik onlar 1 günde babamı yıktılar napıyım ne deyim ben bunlara ciğerim yanıyor ya adam yatağa düştğ sonunda ya böyle vicdansızlık olur mu çok köütüym ya :KK43:
Rabbim acil şifalar versin babanıza, baba acısı nedir iyi bilirim, siz moralinizi yüksek tutun yapılanları umursamayın ki babanıza da moral verebilin, evet çok zor yapılanlara üzülmemek elde değil ama moralinizi bozarsanız babanızın durumu da daha kötü olur onun için sağlam durmalı, her şeye rağmen neşeliymiş gibi davranmalısınız, bunu tedavinin bir gereği olarak düşünün.

Konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum çok üzgünüm :KK43: babam akciğer kanseri 4. Evre konularımı bilen hatırlıyordur, temiz havası için köye gitmiştik köyde amcalar dede babaanne halalar felan vardı, lanet bit halam var babamın evi burası diye bizden hiç çıkmazdı ortalığı kattı karıştırdı evlat katili kadı diyebilirim.

Sürekli babama anneme laf sokuyordu babamın köyde durmaaından rahatsız oluyorlardı en sonunda babama ne b.k yerssen te dedi halam, babaannemde yeter artık sana ne kadar hizmet edeceğiz sürekli seni mi düşünecez dedi biz şok olduk bizler babama bebek gibi bakarken bunların söylediği sözlere dayanamadım birbirimize girdik.

Sonrası gün babamı resmen kovdular evimize geldik babam 7 kardeş hepsi halamdan yana oldu babam hasta diye yüz döndüler hepsi üstüne üstlük siz kanser ettiniz babanızı siz bakın dediler.

Babamın dünya kadar malı vardı en büyük babamdı 30 yıldır yemeden içmeden çalıştı hepsinin evini aldı işini kurdu neler yaptı neler bu mal mülk oldu hastalığının sebebi..

Kavgadan sonra babam strese girdi 1 haftadır yürüyemiyor dengesizliği arttı:KK43: içim çok kötü malımı satın paramı verin hastaneye gidecem ben dedi dedem ne malın var senin diye beş kuruş vermedi dımdızlak ortada bıraktılar hasta adamı,

Elimde ne var ne yok hepsini harcıyorum babama bu mal hastalıkta satılmayacakta ne zaman satılacak Allah aakına ya babam onların laflarından sonra çok kötü oldu yürüyemiyor: ( doktora gitmesi lazım başka sehire araba yok götüren yok malını vermediler derdimiz mal mülk değil babamın yasamaya hakkı yok mu :KK43: kanser diye her laf söylenilir mi:KK43: mahvettiler babamı 1 haftada nasıl vicdan var ya bu anada babada kardeşte içimiz yanıyor ya bu iyice kafayı yedim ya bu adamın morale ihtiyacı var kanser hastası bi adamdan tiksinilir mi hastalık kapacaz zihniyetiyle dışlanırmı kovulur mu her şeyden mahrum ettiler
Hiç bişeyi yoktu yıktılar çınar gibi adamı ya :KK43: tuvalete bile gidemiyor biz babamı iyi etmek için neler çektik onlar 1 günde babamı yıktılar napıyım ne deyim ben bunlara ciğerim yanıyor ya adam yatağa düştğ sonunda ya böyle vicdansızlık olur mu çok köütüym ya :KK43:

Hic uzulme takilmamaya calis Allah el Adl dir
Kimsenin bile isteye ettigini yanina birakmaz
Ozellikle Hastanin,yetimin,garibanin hakki kursun gibi doner adama bekle bakalim onlar neler yasayacaklar

Allah sifa versin babana

Canım bişey daha söyliyim
Devlet kanser hastalarının masraflarını karsılıyomus sigorta varsa..
Biz babamı özel hastaneye yatırdık hem de sırf muayene ücreti 1000tl :o
Ve hiçbir para ödemedik ne yatak parası aldılar ne ilaç parası

babam 7 kardeş hepsi halamdan yana oldu

30 yıldır yemeden içmeden çalıştı hepsinin evini aldı işini kurdu neler yaptı neler bu mal mülk oldu hastalığının sebebi..

dedem ne malın var senin diye beş kuruş vermedi dımdızlak ortada bıraktılar hasta adamı,

Nasıl aile bunlar ya, birinde bile vicdan yok mu.. Akrabalıktan reddedip yüzlerine dahi bakmayacaksın böylesinin.
Keşke hiç bir şey yapmasaydı babanız onlara...
Çok çok geçmiş olsun inşallah iyileşir babanız.

geçmiş olsun Rabbim şifalar versin babanız ve tüm hastalara.. Allah büyüktür kimsenin yaptığı yanına kalmaz merak etmeyin siz babanızla ilgilenmeye bakın moralini yüksek tutmaya uğraşın hastalığın en büyük düşmanı üzüntü ve stres oluyor

Back