• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babama yapılanlar

Nasıl aile bunlar ya, birinde bile vicdan yok mu.. Akrabalıktan reddedip yüzlerine dahi bakmayacaksın böylesinin.
Keşke hiç bir şey yapmasaydı babanız onlara...
Çok çok geçmiş olsun inşallah iyileşir babanız.
Ben reddettim zaten hepsini dertleri para onların bunada bütün köy şahit zaten herkes onlara kızdı bu adamı ne hale getirdiniz Allahınızdan bulun diye benim aklım almıyor bunları nasıl yaptılar babama:(nasıl vicdan var ya

Canım bişey daha söyliyim
Devlet kanser hastalarının masraflarını karsılıyomus sigorta varsa..
Biz babamı özel hastaneye yatırdık hem de sırf muayene ücreti 1000tl :eek:
Ve hiçbir para ödemedik ne yatak parası aldılar ne ilaç parası
Canım babamın bitkisel tedavi ilaçları var onlar çok pahalı işte .

Akraba işte.. Herkeste var bunlardan bunlardan merak etmeyin.
Benim annem de rahatsız, damar tıkanıklığı var ayak parmakları sürekli yaralar açıyor yürüyemiyor. 5 kız kardeş bunlar. Çalıştığım için onlara bazen gerçekten ihtiyaç duyuyorum. Herhangi birine, gel gezelim ya da yemek yicez gelin desek uça uça geliyolar. Kahkahalar havada uçuyor. Ama teyze annemin yanında bikaç saat kalsana dediğim zaman, hep işleri var.. bi de bana sen artık çalışma annene bakmak zorundasın diyolar. Sağlığında çoook başkaydı herşey, hastalıkta anlıyosun kimin ne olduğunu. Ben akraba dediğim insanlarla maalesef 40 yaşında tanışmış oldum bu zor günler vesilesiyle... Ve şimdi yanlızlığı tercih ediyorum hep..
Aynen öyle sağlıkta kendi çıkarları için akraba oluyorlar hastalıkta ortada bırakıyorlar bende tanıdım herkesi Rabbim annenize de şifa versin

Babamın durumu çok iyiye gidiyordu beynine sıçradı şimdi yürüyemiyor tuvalete gidemiyor tuvalette klozeti bırakıp yanına yapıyor daha 45 yasında adam ya içim acıyor :KK43: ciğerim yanıyor ne yapıyım ben duadan başka bişey gelmiyor elimden babamı bu hale getirdiler:KK43:
canım öyle üzüldüm ki.... anlamaya çalışıyorum seni..
Rabbim en acilinden şifa versin...
giderlerinizi sigorta karşılamıyor mu?

canım öyle üzüldüm ki.... anlamaya çalışıyorum seni..
Rabbim en acilinden şifa versin...
giderlerinizi sigorta karşılamıyor mu?
Allah razı olsun karşılıyor ama babam bitkisel tedavi görüyordu onlar özel oluyor çğnkü kemoterapiye cevab vermedi,1 haftadır yürüyemiyor düşüp duruyor ilke kez bu duruma geldi Ankaraya gitmesi lazımdı hep oyaladılar götürmediler :( Sırtımda tasıym babamı buradaki hastaneler götürdğm ama onkoloji bölümü yok :( Ankaraya götürcem işte para bulmaya çalışıyorum

Allah razı olsun karşılıyor ama babam bitkisel tedavi görüyordu onlar özel oluyor çğnkü kemoterapiye cevab vermedi,1 haftadır yürüyemiyor düşüp duruyor ilke kez bu duruma geldi Ankaraya gitmesi lazımdı hep oyaladılar götürmediler :KK43: Sırtımda tasıym babamı buradaki hastaneler götürdğm ama onkoloji bölümü yok :KK43: Ankaraya götürcem işte para bulmaya çalışıyorum
ah kuzum ah... inan sen yazdıkça benim buradan içim sızlıyor ama işte.. Rabbim dermansız dert vermesin...

Bizim için mal mülk önemli değil hastalık için paraya ihtiyaç var ama vermediler Zaman kaybediyoruz işte cuma günü anca gidebilecegiz doktora benimde kykdan dolayı hesaplarm bloke olmuş onu bekliyorum işte
Anladım tedavi için gecikiyorsunuz peki kredi çekme veya çalışıyorsanız çalıştığınız firmadan bir miktar yardım istiyebilirmisiniz ?

Toprağım güzel kardeşim benim , Rabbim babana acil şifasını versin inşallah , diğer akrabaların için diyecek tek sözüm baban nasıl onları mal mülk sahibi yaptıysa Allah da ellerinden tez saate alsın , veren Allah almasını da bilir yanlarına bırakmaz .
Toprak111 Toprak111

Hepsinin sonu belli oldu.
Bu kötü yüreklilikle bir bardak su vereni olmadan ölecekler.
Tapulu, belgeli babanızın üstüne değil mi mallar?
Eğer akraba, kardeş diye bu yasal haklarınızı atladıysanız yapacak bir şey yok kuzum.
Acil şifalar...

Allah babaniza acil şifalar versin.

4üncü evrede olan bir insan icin babanizin yaşadıkları normal. Ailesinin yapdığı nekadar iğrenç olsada babanizin durumunla alakasi yok.

Onlar kovdu diye kanser hücreleri çoğalmadı. Babaniza moral verin ve bu durumda kavga gürültüye girmeyin adamin yaninda.

Mallar dedeninse satmaya zorlayamazsiniz. Vicdanina kalmış artik...

Cok üzüldüm babaniza. Allah cektirmesin

Icim acidi bu ne merhametsiz vicdansiz insanlar ya sözde aile. Yok genelde baba tarafi niye hep böyle oluyor (kendimden yola cikiyorum) anlamiyorum ya. Islerine geldim mi benim oglum benim yavrum islerine gelmedim mi yallah. Güya akraba görüsme su akraba denen pisliklerle.

Babana moral vermeye devam et canim. Biraz polyannacilik oyna. Yok baba öyle demek istememislerdir sen yanlis anladin gibi. Adamcagiz birde bunlari mi düsünsün yazik yaaa. Okurken benim icim parcalandi.

Bu illeti ailede yasamis biri olarak sabirli ol güclü dur dik kal Rabbim sana dayanma gücü versin. Babacigini öp kokla sevdigini söyle

Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Ah babalar can babalar..
Konuyu okuyunca gözlerim doldu vallahi, aklıma babam geldi..:KK42:

Ne kötü aile tarafından bunları duymak, ne kırmıştır adamı..
Bekleyin, rabbim verdiği gibi almayı da bilir. Babanızada Allah şifa versin inşallah..

Allah ıslah etsin böyle Halayı böyle akrabaları,yasattiklarini yaşamadan ölmesin inşallah vicdansizlar...içim sizladi ya Allah babaniza şifalar versin

Ben reddettim zaten hepsini dertleri para onların bunada bütün köy şahit zaten herkes onlara kızdı bu adamı ne hale getirdiniz Allahınızdan bulun diye benim aklım almıyor bunları nasıl yaptılar babama:KK43:nasıl vicdan var ya

Çok güzel olmuş dışlanmaları. Allah büyük, bir gün onlara da vicdan göstermez birileri.
İnşallah gereken miktarı bulabilirsiniz ve iyileşir babanız, Rabbim yardımcınız olsun:dua:

Daha ne olsun anlatmqdığım neden anormallik arıyorsunki bi tane halam var lanet kadın kocası cezaevinde sürekli anneme siz kanser ettiniz bakın diye laf sokuyordu olay burdan koptu, babama da ne b.k yersen te dedi bunun üzerine babam sen benim evimde bu yüzle ne duruyorsun git evine dedi , herkes halamcı oldu bi anda babamın zaten doktora gitmesi lazımdı amcamgil ha bire oyalayıp duruyordu zaten babamın zoruna gidiyordu en sonunda babama sen git evine dediler babamda o zaman benim malımı satın ben hastaneye gidecem dedi babama senin ne malın dediler gönderdiler, dedemgile küçük amcamhilde kaldığı için hepsi babama yüklendiler güya amcam bakmaz sonra dedemgile diye sizcr kanser hastası birine bunlar yapılır mı zor geldi ilgilenmek derdimiz mal mülk değil tedavisi için satsınlar malını baksınlar dedik bize para bersinler demedik onlarda hasta nasıl olsa ölecek düşğncesiylr para harcamak istemediler saha nasıl anormallik arıyorsun

Bak mesela babanın halanı kovduğunu yazmamışsın, normalde dedenin evindesiniz, babanın evi değil ki kovuyor? Anormal demeyeyim de karşı tarafı kızdıracak, bir parça haklı oldukları bir nokta olması lazım. Küçük emrah filmi gibi annesi babası kardeşleri kanser hastası olmuş kardeşlerini kovmaları düşük bir ihtimal.

Back