Babama yapılanlar

Öncelikle allah şifa versin. Acaba baban adamlar daha ölmeden kendi payını istediği için mi kızdılar? Ne olursa olsun hasta adama yardım etmeleri gerek tabiki. Ama babaanne dede ve kardeşlerin bir olup kanser hastası bir insanın bu kadar üzerine gitmesi biraz anormal geldi. Anlatmadığınız birşeyler mi var?

rabbim şifa versin babanıza tez zamanda inşallah,o akrabaları da ıslah etsin,biz de aynı süreçleri yaşadık sizinki kadar gaddar tavırlar değil ama grip gibi davrandılar(daha ihtimam isteyen bi hastalık olduğu için böyle diyorum) halini hatrını sormaya bile gelmediler;babam onlar yüzünden gözyaşı döktü,tek hissettiğim öfkeydi ama şunu bilin ki bu hastalık sadece hasta kişiye verilen bi sınav değil etrafındaki herkese veriliyor,herkes aslında kendi sınavını veriyor da farkında değil,siz sakın kendinizi üzmeyin babanız hisseder ve daha da üzülür sizin için,siz bu mal mülk kısmını onun yanında sakın konuşmayın ,biz babamı üzecek şşeyleri fısıldayınca yanlış anlamasın diye kağıda yazardık siz de annenizle o şekilde iletişimi sağlayabilrisiniz acil konuşulcak durumlarda,babanızın en çok morale ihtiyacı var ve gerçekten onu seven kızı yanında daha ne olsun,havalar bu kadar güzelken mutlaka temiz hava alın bol bol ,o mal mülk de akrabalarınızda kalsın ama hayır getirmez buna da emin olun,çünkü her gözyaşı bir dua gibi bence...

Babanın onlara zamanında mal mülk yapmaması gerekirdi. Annen zamanında uyarmıştır diye düşünüyorum
genelde öyle olur , gençken onlar benım anam babam kardeşim der kendi ailesine huzur vermezler , hastalanıp yaşlandıkları zamanda huzur vermediği ailenın eline kalırsın ,
konu sahıbının babasını bilmiyoruz ama geneli böyle , rahmetli babamda dahil

Akraba işte.. Herkeste var bunlardan bunlardan merak etmeyin.
Benim annem de rahatsız, damar tıkanıklığı var ayak parmakları sürekli yaralar açıyor yürüyemiyor. 5 kız kardeş bunlar. Çalıştığım için onlara bazen gerçekten ihtiyaç duyuyorum. Herhangi birine, gel gezelim ya da yemek yicez gelin desek uça uça geliyolar. Kahkahalar havada uçuyor. Ama teyze annemin yanında bikaç saat kalsana dediğim zaman, hep işleri var.. bi de bana sen artık çalışma annene bakmak zorundasın diyolar. Sağlığında çoook başkaydı herşey, hastalıkta anlıyosun kimin ne olduğunu. Ben akraba dediğim insanlarla maalesef 40 yaşında tanışmış oldum bu zor günler vesilesiyle... Ve şimdi yanlızlığı tercih ediyorum hep..

Rabbim büyük görüyor halimizi, Allah böylelerini öldğrmez zaten süründürür.

Bizim için mal mülk önemli değil hastalık için paraya ihtiyaç var ama vermediler Zaman kaybediyoruz işte cuma günü anca gidebilecegiz doktora benimde kykdan dolayı hesaplarm bloke olmuş onu bekliyorum işte

Benim anlamadigim babaniza miras kalacak yeri istiyorsunuz tedavi icin kardesleri babayi da gectim annesi nasil yapar bunu..
Asıl vicdansız o zaten biz mirasta istemiyoruz tedavisi için para lazım beş kurussuz babamı evine gönderdiler, babaanemin yatacak yeri yok zaten en küçük amcamda kışları kaldığı için en ufak bişey diyemedi

Allah razı olsun babamın bu olaydan sonra hastalığı ilerledi biz sadece babamı düşünüyoruz babam çok takıyor öyle ağlıyor babam melek gibi bi insandı bunları hiç haketmedi

Gecmis olsun canim. Kardeslerin hainligine alistik da deden ve babannen cok ayip etmis Allah islah etsin ne bicim ana baba bunlar. Evinize bile sokma hicbirini. Size ait ne varsa satin gitsin dimdizlak kalsinlar acikta
Asla babama bişey olursa onların dünyasını başlarına yıkarım mahkemelerde süründürürüm, Allah babamı iyi eysin onlara da daha beterini versin artık canımız acıyor ya

Allah razı olsun babaannem amcalarımdan korkuyordu o yüzden babama yüklendi Allah iki dünyasını da dar etsin onlara

çok çok geçmiş olsun... inşallah geçer biter bu kötü günler...
babacığın ayaklanıp onlara gününü gösterir inşallah...
ama böyle olmasa da, zor da olsa sen içini ferah tut arkadaşım... Rabim görüyor eğriyi doğruyu...
hasta adama eziyet etmek nedir mal mülk için... rezillik...
hayrını göremezler zaten o lafını yaptıkları malın mülkün...

Daha ne olsun anlatmqdığım neden anormallik arıyorsunki bi tane halam var lanet kadın kocası cezaevinde sürekli anneme siz kanser ettiniz bakın diye laf sokuyordu olay burdan koptu, babama da ne b.k yersen te dedi bunun üzerine babam sen benim evimde bu yüzle ne duruyorsun git evine dedi , herkes halamcı oldu bi anda babamın zaten doktora gitmesi lazımdı amcamgil ha bire oyalayıp duruyordu zaten babamın zoruna gidiyordu en sonunda babama sen git evine dediler babamda o zaman benim malımı satın ben hastaneye gidecem dedi babama senin ne malın dediler gönderdiler, dedemgile küçük amcamhilde kaldığı için hepsi babama yüklendiler güya amcam bakmaz sonra dedemgile diye sizcr kanser hastası birine bunlar yapılır mı zor geldi ilgilenmek derdimiz mal mülk değil tedavisi için satsınlar malını baksınlar dedik bize para bersinler demedik onlarda hasta nasıl olsa ölecek düşğncesiylr para harcamak istemediler saha nasıl anormallik arıyorsun

Allah razı olsun vallahi para istemedim babam satın malımı bana bakıtın doktora götürün parası sizin olsun dedi sürekli babamı oyalayıp duruyorlardı onlarda babama ölecek gözüyle baktıkları için şimdi kim yol çekecek boşuna para mı harvıycaz diye düşüncesindeler vallahi bakın beş kuruş vermediler ben olan paramı harcıyorum doktora ne ben götürüyorum derdimiz para değil babama o kadar ağır laflar konuştular ki şuan yürüyemiyor dengesizliği başladı brn bunu kabullenen diyorum işte babamın yatağa düşmraine sebep oldular.

canım elbette anlaşılıyor buradan derdinizin para olmadığı...
ama bak babanın kardeşlerinin derdi para...
bunu söylemeye çalışıyorum... sen hiç merak etme hak yerini bulur. bu eziyet cezasız kalmaz...

Asla istemiyoruz zaten her şey onların olsun babamın sağlığını istiyoruz Allah razı olsun babam o malı kazanacagım diye kanser oldu zaten kendine bir yeni ayakkbıdır gömlektie alıp giyemedi yanarımda ona yanarım lanet insanlar için AC gezdiği günlere yanarım babam yürüyemiyor artık babamı bu hale onlar getirdi sindiremiyorum arkadaşım bunları ben aylarca hastane kapılarında babamı bekledim onlar bir haftada adamı yatağa düşürdü kabullenemiyorum benim babam bunları haketmedi

canım elbette anlaşılıyor buradan derdinizin para olmadığı...
ama bak babanın kardeşlerinin derdi para...
bunu söylemeye çalışıyorum... sen hiç merak etme hak yerini bulur. bu eziyet cezasız kalmaz...
Babamın durumu çok iyiye gidiyordu beynine sıçradı şimdi yürüyemiyor tuvalete gidemiyor tuvalette klozeti bırakıp yanına yapıyor daha 45 yasında adam ya içim acıyor ciğerim yanıyor ne yapıyım ben duadan başka bişey gelmiyor elimden babamı bu hale getirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…