Selam Kizlaaar,
aslinda bugün abimle bulusup ona söylicektim, (iliskimi sirf annem ve ablam biliyor) dün aksam aradim anlat uyuyamam simdi dedi
dedim yOk yarin anlaticam dedi simdi anlat yoksa küserim :sinifsinif: birine mi asiksin diye sordu bende hemen girdim konuya :) anlattim sevindi hayirli olsun filan yasin geldi tabiki düsünüceksin dedi nerden nereli ne is yapiyor bildiginiz sorular iste kaydirigubbakcemile2
Sonra ablam geldi eve ve abimi aradi abim yarim saat icinde babama söyle dedi bana yoKsa ben söylerim dedi cOk da ciddiydi bende ne yapayim utana utana aradim :S (annemler Türkyie de de su an ) kaydirigubbakcemile3 hemen daldim Konuya baba sana birsey söylicem dedim ( zaten yüzünü görmyüorum hicbirsey yapamaz diye düsünürken ) söyledim. Hurra diye sevinmedi tabiki birsürü soru sordu zor yatistirdik
Komik bir olaay : abime resimlerini yollicaktim Bitanemin ( erkek arkadasim Türkiye de yasadigi icin) ayni adrese bir nokta cOk yapmisim ve sabah bir mail geldi bakin ne yazmis
haha
Sevgili adasim Nükhet Tezcan; bana iki yakisikli delikanki fotografi göndermissiniz, tesekkürler.
Keske iki satir yazisi da olsaydi.... ben hic bir sey anlayamadim. Selamlar
vallaha bu günü hic unutmicam sanirim bukadar aksilik de olmaz kii :)
KIZLAAAR DARISI sizlerin basina söyledim yaa cok büyük bir yÜk kalkti üzerimden insallah tanisma da iyi gecer de Temmuzun sonunda Söz yapabiliriz sempatiksalakcinni