• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Babama Söyledim:)

nuekhet_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
45
0
86
Almanya
Selam Kizlaaar,

aslinda bugün abimle bulusup ona söylicektim, (iliskimi sirf annem ve ablam biliyor) dün aksam aradim anlat uyuyamam simdi dedi :1: dedim yOk yarin anlaticam dedi simdi anlat yoksa küserim :sinifsinif: birine mi asiksin diye sordu bende hemen girdim konuya :) anlattim sevindi hayirli olsun filan yasin geldi tabiki düsünüceksin dedi nerden nereli ne is yapiyor bildiginiz sorular iste kaydirigubbakcemile2

Sonra ablam geldi eve ve abimi aradi abim yarim saat icinde babama söyle dedi bana yoKsa ben söylerim dedi cOk da ciddiydi bende ne yapayim utana utana aradim :S (annemler Türkyie de de su an ) kaydirigubbakcemile3 hemen daldim Konuya baba sana birsey söylicem dedim ( zaten yüzünü görmyüorum hicbirsey yapamaz diye düsünürken ) söyledim. Hurra diye sevinmedi tabiki birsürü soru sordu zor yatistirdik :D

Komik bir olaay : abime resimlerini yollicaktim Bitanemin ( erkek arkadasim Türkiye de yasadigi icin) ayni adrese bir nokta cOk yapmisim ve sabah bir mail geldi bakin ne yazmis :D haha

Sevgili adasim Nükhet Tezcan; bana iki yakisikli delikanki fotografi göndermissiniz, tesekkürler.
Keske iki satir yazisi da olsaydi.... ben hic bir sey anlayamadim. Selamlar

vallaha bu günü hic unutmicam sanirim bukadar aksilik de olmaz kii :)

KIZLAAAR DARISI sizlerin basina söyledim yaa cok büyük bir yÜk kalkti üzerimden insallah tanisma da iyi gecer de Temmuzun sonunda Söz yapabiliriz sempatiksalakcinni

Ayy allhm nasıl bir heyecandır o yaw eyvahedigeldismile bilmezmiyim 1-2 ay öncesi benim de öle stresli,heyecanlı,panikli hallerim vardı..Nasıl söyleyeceğim,ne olacak,ne dicek diye ki şükür onu sağsalim atlattım..Tanışıldı vs.başka sorunlar çıktı fala filan..Hayırlısıyla bayramdan sonra isteme olacak..Seninde böyle güzel haberlerini duymak dileğiyle canım benim..Hayırlısı olsun inşallh..olumunekankayizsmile

Insallah bütün sorunlariniz ortadan kalkar tatlim mutlu, tatli bir heycan yasamani dilerim insallah hersey diledigin gibi güzel olur. Bizim icin de hic kolay bir tanisma olmicak ben almanya da o Türkiye de oldugu icin babam pek sICAK bakmiyor bakalim tanisicaklar insallah degistirir bakis acisini Öptüm selamlar

Insallah bütün sorunlariniz ortadan kalkar tatlim mutlu, tatli bir heycan yasamani dilerim insallah hersey diledigin gibi güzel olur. Bizim icin de hic kolay bir tanisma olmicak ben almanya da o Türkiye de oldugu icin babam pek sICAK bakmiyor bakalim tanisicaklar insallah degistirir bakis acisini Öptüm selamlar

Aminn... canım benim inşallh güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum..İnşallh allh senin de gönlüne göre versin arkadaşım..Olur olurr inan ki zamanla herşey düzelebiliyor sabretmesini ve sevginin arkasında durabilmesini bil yeter..Babanın da daha zamana ihtiyacı vardır benim de öle olmuştu herşey yoluna girer inşallh merak etme cnm.. a.s.

slmm kızlarr
bndee bzmklere syldmm daha doğrusu annem devreye grdii vee herşeyii anltdıı bizimkilere.vee 04/07/2010 da ailece balıkesrden istnbula erkek tarafıı tanışmaya geldilerr.brz hycnlydmm tabkii
ama erkek tarafı kadar değilll kızzlarrr:):). çokk gzell geçtii tanışmaa
babam kızm istersee olur dedii ama şartlarmzz ağır dedi :) haliyleee.şimdii olumlu ynde adım beklyrmmm.bzmklrdennnn.isteme olayıı flannn inşlllh.

@ hayt insallah bende de güzel gecer cooook heycanliyim babamin ters tepki vermesinden coook korkuyorum tabiki hayirliysa olsun ama yine de icimde Korkuu var :))

@ cennet 35 sagol canim allahim cümlemize hayirlisini nasip eylesin

hayırlısı olsun böyle güzel haberler okuyunca kendi adıma üzülüyorum bizim iş nasıl olcka diye :(
ama mutlu olan birilerinin mutlulugunu paylaşmak gülümsememe yardım ediyor :)

cok sevindim arkadasim gercekten! allah tamamina erdirsin insallah! bir an kendimi yerine koydumda ne heycan yapmissinidr kesin. tatli heycan... allah her genc kiza nasip etsin :)

hade gözünaydın olsun canım...
bu yolda kolay gelsin size...keyfini çıkarın her anın

cok sevindim arkadasim gercekten! allah tamamina erdirsin insallah! bir an kendimi yerine koydumda ne heycan yapmissinidr kesin. tatli heycan... allah her genc kiza nasip etsin :)

Selam canim öncelikle yazdigin icin tesekkür ederim :) tatli bir heycan mi bilemicem :) haftaya sali ucuyorum ve utaniyorum babamdan söyledim ya. Benim babam cok otoriter (dogru yazmissimdir insallah türkcem pek iyi degil de ) hele hele birde tanismaya gelecekleri günden cOOOK korkuyorum babam cogu zaman düsünmeden kirici konusabildigini bildigim icin pek de sicak bakmiyor zaten Türkiyeden diye (ALLAH YARDIMCIM OLSUN). ama sizlere gelismeyi yazicam mutlakaaa. Dua edin benim icin eyvahedigeldismile ALLAHIM HER KIZA HAYIRLI BIR ES NASIP ETSIN INSALLAH yerimseniben

Back