uyarı:konu uzun.
herkese selamlar, umarım hepiniz güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.
yaklaşık 1 hafta oluyordur beynimde bir kist olduğunu öğrendim. benim açımdan ağrılar hariç bir sorun yok. yani öyle aman ölecek miyim doktor triplerine girmedim zaten yarın türkiyeye dönüyorum babam bakar hallederiz kafasındaydım.
tabi yukarıda rahat olduğumu yazdım ama bu rahatlık yaşadığım baş ağrılarını hafifletmiyor. yaklaşık 3 haftadır aşırı şiddetli baş ağrısı çekiyorum. kafamı koparmak istiyorum bazen. başımı eğik konuma getirdiğimde gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor ve 3 haftadır günlük 3 saat uykuyla devam ediyorum. geceler genelde burada veya oyunla geçiyor. 8 kiloya yakın verdim iyice gözlerim filan çöktü bilmiyorum fiziksel açıdan iyi hissetmiyorum ama psikolojik olarak dik durmaya çalışıyorum.
durum böyleyken babam da kendi kendisine triplere giriyor. buradaki doktorun yazdığı ilacı beğenmedi. tutturdu assslaa içmeyeceksin onu diye. ulan canım acıyor yerimde duramıyorum kafamı duvarlara vurasım geliyor diyorum hayır içmeyeceksin türkiyeye gelince hallederiz diyor. ve ben de mal olduğum için cidden içmiyorum babama niye böyle koşulsuz güvendiğim hakkında bir fikrim yok.
her neyse benim bu akşam uçağım var türkiyeye döneceğim ve cidden iner inmez eve filan değil hastaneye gideceğim sanırım. o derece dayanamıyorum. tabi ben böyle düşünürken babam aradı dün yassycim biz cuma günü 1 haftalık tatile çıkıyoruz benim boş haftam öyle denk geldi,istersen sen de katıl dedi. baba ne diyorsun ben gelince ne yapacağım yani başka doktora mı gideyim dedim ama çok uzun değil 1 hafta dedi.
ben orada gerçekten koptum zaten babama hakarete varacak şeyler söyledim insan kadın sevdasına düşünce böyle oluyor demek ki,çapsız herif senden doktor olsa ne olur tarzı ağzıma geleni saydım. o da sinirlendi düzgün konuşmuyorsan kapatıyorum dedi ben yine delirdim kapatmazsan şerefsizsin zaten dedim o da kapattı.
şimdi oturdum niye böyle dedim ki diye düşünüyorum. zaten 3 haftadır devamlı sinirliyim bu ağrılar başladığından beri belki burada bile belli oluyordur sanki bütün insanlar gerizekalıymış hepsinin ortak amacı beni sinirlendirmekmiş gibi hissediyorum. psikologum da tatilde gerizekalı ona bile sinirliyim.
işte öyle durduk yerde babama da verdim veriştirdim. ya da durduk yerde değil bilmiyorum bence ben haklıyım ama siz ne diyeceksiniz acaba? ne kadar rahat görünsem de kafamın içinde ne olduğunu merak ediyorum,ben acı çekerken babamın beni iyileştirme imkanı varken tatile gidecek olmasını hazmedemiyorum.
ekleme: babam yıl içinde yılbaşı hariç tatile gitmeyi sevmez hele de yaz tatillerini. eşine söz geçiremediği için böyle bir karar aldığını düşünüyorum.