Kız İsteme Babama söylediğimde ortalik karışacak :(

canım baban ilk başta karşı çıkar sonra sen istiyorum dersen vermez mi bence verir ilk basta en güzeli bana al karsına otur ben istiyorum baba de bakalım ne diyecek canım benimde öyle bi derdim var bende inan korkuyorum ama babam ben istersem verir diye dusunuyorum tabi in:2:

İnsallah oyle olmaz canım söylediklerini göz önünde bulundurucam ama insallah senin gibi pat diye söylemem babalarımızın tepkisi cok farklı olabilir

Benim babam kolay kabullenebilecek biri değil inşallah ikimiz içinde hayırlisi olur canim :)

4ay surekli beraberdik ve butun cevresini onceden taniyordum yalnizca onu tanimiyodum.bu komik duyguyu insallah sende yasarsin ve beni anlarsin gerci bir ismi 4ayda ezberleyebiliyorsan senin işin zor
4 ay değil 4-5 yıl sonra neler düşüneceğini merak ediyorum

4 ay değil 4-5 yıl sonra neler düşüneceğini merak ediyorum

İllaki 4,5 yılda insanların düşüncesi değişir, bir insanla birlikte olsanda olmasanda. Bir insanı yillarca taniyip sonunda evlendiginde mutlu olma garantisi varmi? Hayir yok.. Ayrica önemli olan nekadar zaman geçirdigin değil bu süreçte nekadar yol kattetiğindir

Ben dört ayda bırak evlilik yolunda ilerlemek için bAbaya açılmayı dört ayda dost bile olmam.
Tezcanlılığın bana ilk sevgilinmiş ve gözünü aşk bürümüş gibi bir izlenim veriyor. Tabii ki bi insanı bir ömür boyunca da 4 4lük tanıyamazsın ama sana 10 yıl bekle demiyorum. 4 ay da çok çok erken. Sen kendine niye bu kadar çok güveniyorsun anlamadım. Seninki cicim ayları heyecanı. Bırak ilişkiniz olgunlaşsın. Babana açılman için erken diyorum. Sana bir eleştiri getiriyorum. Her şeyi en iyi ben bilirim diye düşünme. Mutluluklar.

Son düzenleme:

Hayır canım ilk değil 4 yıllık bir iliskim oldu daha önce. O heyecanı falan bilirim ama bizimki öyle birşey değil, bunu anlayabilecek kadar tecrübem var. O 4 yıllik iliskimden daha olgun duruma geldi iliskimiz. Ayrica babama nekadar geç söylersem okadar kötü olcak. Artik başkasından duyacak diye korkuyorum bütün çevremiz ortak. Benden ve en kısa zamanda duyması iyi olacak. Benim sıkıntım zaten zamanla ilgili değil. Babamın tepkileri

maşallah diyeyim inşallah hep böyle devam edersiniz bu cümleleri söylediğine göre mutlusun mutluysanda ne yap et evlen onunla böylesine mutluluğu insan bulamayabilir belkide insanın karsısına bir kere çıkar hayatta benımde böyle bir ilişkim vardı aynı hissettiklerini bende onunla hissediyordum ama suan ayrıyız.ayrılınca cok üzülüyor insan sen bence kaçırma bu cocugu :)

Çok üzüldüm neden ayrıldınız (

Canım ben de herkes 4 ayın kısa bir süre olduğunu düşünüyorum ama yaşayan hisseden sensin inşallah doğru düşünüyorsundur.
Ben babama seneye söylicem yani herhangi bir problem olmamasına rağmen inan şimdiden stres yapıyorum :)
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

İnsallah oyle olmaz canım söylediklerini göz önünde bulundurucam ama insallah senin gibi pat diye söylemem babalarımızın tepkisi cok farklı olabilir

benim babam da dünya katısı bir insandır.. arkadaşlarım annem ablam korkudan yemek yiyememişlerdi o gün:) ama hiç beklediğim gibi olmadı.. dondu kaldı.. duygulandı.. sonra 500 civarı soru sordu.. sonra o konuşma hiç yaşanmamış gibi davrandı.. bikaç gün sonra istemeye ne zaman gelecekler demeye başladı:) inşallah senin için de sandığın kadar zor olmaz.. aman babanı kıracak bir laf kaçırma ağzından.. dürüst ve içten ol.. babalar kızlarına kıyamaz..

babamın onu önceden biliyor olması sıkıntılı ama inşallah dedigin gibi olur canim bir iki hafta içinde söylicem artık

babamın onu önceden biliyor olması sıkıntılı ama inşallah dedigin gibi olur canim bir iki hafta içinde söylicem artık

önceden biliyor olmasının avantajlarını kullan.. muhakkak iyi birşeyler vardır babanın beğeneceği.. onların üzerinden git..

ama herşeyden önce EMİN ol.. böyle konular baba ile bir kez konuşulur.. yarın öbürgün o olmadı şimdi böyle biri var demek çok zor olur bazı babalara..

Teşekküt ederim canim inşallah, normalde bende söyleyemezdim ama busefer farkli, hissediyorum bunu

Düşünmekten deliricem artık, hiç huzrlu değilim öyle yada böyle söylemeliyim öylediklerinizi gözönünde bulunduracağim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…