İyi biyerden yakalamışsın üniversite konusunuismi en son söylemek en mantıklısı ama biri var dediğimde direk ismini sorcaklar tatlım
Söylediğim birkac seyden sonra o oldugunu direk anlayacaklar. Çok zorlu bir süreç olacak benim için
Bence daha söylemek için erken. 4 ayda kimi tanıyabilirsin ki önce tart iyice. Bak bakalım aileni karşına almaya değecek biri mi. Eğitim durumunu karşındaki de sen de sorun yapmıyorsanız büyük sorun olacağını düşünmüyorum. Ancak onun tekrar üniversite sınavına girmek istemesi kendi içinde sorun olarak gördüğünün bir belirtisi olabilir. Bunu bir araştırmalısın. Önce karşındakini tanırsan sonra babana da onu anlatabilirsin. Şimdi baban 4 ay olduğu için senin sözüne pek itimat etmeyebilir. İlk yanlışıni gordüğünde bak ben sana demiştim demesin.
Böyle dusunmekte haklisin, önceden bana sorsan bende boyle soylerdim. Daha once 3 yillik bi iliskim olmustu evlilik konusuna gelince hep şüpheyle yaklasmisimdir. Buzamana kadar insanlarin nasil boyle adimlar attiklarini hic anlamamistim. Dogru insan nasil olurdu? Nasil anlayabilirdin? Nasil emin olup guvenip adim atilabilirdim? Bunlarin hicbirine anlam verememistim taa ki Onu taniyana kadar ilk andan beribiliyorum inaniyorum dogru insan dedikleri kisi benim icin o. 4ay kisa bir sure ama oyle seyler yasadik oyle seyler atlattik ki ben o bizdeki bağa inaniyorum. Çok güçlendirdi yasadiklarimiz.başimi oyle guvenle yasliyorumki ona, öyle bir huzur hissediyorum ki sonsuza kadar yanimda olsun istiyorum.
3-4 ay bunlar için komik derecede erken. o kadar sürede anca adını soyadını ezberler insan
4ay surekli beraberdik ve butun cevresini onceden taniyordum yalnizca onu tanimiyodum.bu komik duyguyu insallah sende yasarsin ve beni anlarsingerci bir ismi 4ayda ezberleyebiliyorsan senin işin zor
canım ben 2 ay içinde tanıştım ve nişanlandım. Kısmetse 2,5 ay sonra da düğünümüz var.
Eğitim farkı bizde de var. hatta bizde daha çok var.
31 yaşındayım.
bir nişanlılık geçti başımdan. onun maddi durumu iyiydi ve eğitimliydi. fakat hepsi geçiciymiş.
neden dersen?
Bir anda işler terse döndü. ve borçlandı.
Yani belli olmuyor bu işler.
önemli olan;
İyi niyetli olsun, dürüst olsun, çalışkan olsun, seni sevsin ve sana değer versin...
senin hissettiğin güven duygusu cok önemli bişey bir ilişkide o olmazsa olmuyor maalesef bence 4 ay uzun bir süre.sonucta evlenmeden yüzde yuz tanıyamıcaksın gercı evlendikten sonra bile değişebiliyorlar tanıyamıyorsun bazen.şuda varki aileler bazen isstemediğinde keşke ailemi dinleseydimde diyebiliyoruz.bence su bir hafta sadece bu konuyu düşün evlenirsem mutlu olurmuyum.o doğru insanmı yoksa ben aşık olduğum içinmi doğru görüyorum onu diye iyice değerlendir kafanda ve sonra hala evlenmek istiyorsan ailene acık acık söyle seviyorum onla mutlu olabilcegimi biliyorum sevmediğim biriyle şartları iyi diye evlenip ayrılabilirimde hiçbişeyin garantisi yok önemli olan olduğu gibi kabullenip anlaşmak bence de.ailen iyice itiraz edersede ailene onun hep güzel yönlerini sana değer veren tavırlarını anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?