O gün beni arayıp babam ölüyo deyişin hala kulağımda ve öğleden sonraki mesaj...Ömrüm oldukça yanındayım...
Ne kadar zaman geçsede bu yara senin. Vefalı olucak zaman zaman kapını çalıp sızlatıcak acıtacak...
Keşkelerini düşünüp çok üzülüyosun biliyorum ama iyikileride düşün biraz ferahlaman için...
Hastalığı bütün günahlarına kefaret oldu inş... bu da bir tesellimiz...
Baban seni çok severdi Nur evlendiğin zaman daha iyi anladım ben bunu.
Söylenecek çok şey var bir o kadarda yok aslında.
İyi ki düğününü torununu görmüş.. ve iyi ki o gün hastaneye gitmişsin...Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun
29 kasımda kaybettim tam 6 ay oldu.. geçmedi geçmeyecek biliyorum yaram babam hiç gelmeyecek ki geçsin.doğum yapalı 20 gün olmuştu. babam annemle bizdeydi bir sabah düştü hastaneye kaldırdık ve aynı gece vefat etti. Hiç beklemiyorduk hiç hazır değildik.. sanki böyle bir şeye nasıl hazır olabileceksek.. daha ıkı gun once tutmuştum sarılmıştı bana elleri sıcacıktı.. ama o lanet gece morgda gördüm babamı buz gibi yanaklarından öptüm ona son kez belki de ilk kez baba seni seviyorum dedim..cok ozledim seni babam ve en kötüsü değerini kaybedince anladım.. gölgen bile yetermiş.. ben bilemedim affet..
ölüm çok soğuk ve acı..
başınız sağolsun cnm ..
Ne kadar soguk oldugunu nerde anliyorsun biliyo musun morgda soguk ellerine dokundugun zaman. Iste o zaman seninde kanin donuyo.
nur1835
Durup durup kanayacak bir yara artk bu yara. Bazen bi soz bazen bi resim bazen hic alakasiz bise hatirlatacak kaldiracak o yarayi. Zaman gececek. Ama hicbiseyi gecirmeyecek belki alisacagiz ama asla gecmiycek
nur1835
iyi bilirim,40 gün önce dedeciğimi kaybettik
Allah sabir versin canim mekani cennet olsun
nur1835
haftaya babalar günü, sonraki ay bayram.. napacağız biz soğuk mezar taşlarına mı sarılacağız babamız diye.. canım çok yanıyor..
Sıkintilar misafirdir. Gelirler ve giderler. Gonderinin hatrina katlanmak gerek.
Katlaniyoruz canim. Isyan degil sadece disa vurum bizimkisi. Paylasim. Cunku icimizde tuttukca buyuyo altindan kalkilmaz bir dag oluyo malesef
nur1835
tabiki canım, dedim ya ben seni çok iyi anlıyorum, yaz tabiki içine atma sakın, yanlış anlaşılmak istemem....
sana güç vermesi için yazdım bu sözü.
Biliyorum canim cok tesekkur ederim yalniz birakmadigin icin.
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
nur1835
Hani derler ya kızlar la babaları arasında farklı bir bag vardır ben buna tamamen katiliyorum babamin beni kucağına alip sevdigini hic hatirlamam sevmiyormu beni tabiki seviyor ama hani bunu gosteremeyen babalar vardir ya onlardan sanirim ona gore cocuk uyurken sevilir simarmasin (esimde ayni ordan biliyorum ) 37 yasina geldim gecen babamin dogumgununde icim doldu tasti dedim siki siki sarilacam yapamadim optum sarildim ama o kadar
Hemen hemen her gun goruyorum babami oturup sohpet ederiz hatta annem kiskaniyor arada yinemi babana ugradin tabii sizin konuscaklariniz vardir diye trip atiyo bana neyse daha cok doldum tekrar sabırlar diliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?