Babama Mektuplar

29 kasımda kaybettim tam 6 ay oldu.. geçmedi geçmeyecek biliyorum yaram babam hiç gelmeyecek ki geçsin.doğum yapalı 20 gün olmuştu. babam annemle bizdeydi bir sabah düştü hastaneye kaldırdık ve aynı gece vefat etti. Hiç beklemiyorduk hiç hazır değildik.. sanki böyle bir şeye nasıl hazır olabileceksek.. daha ıkı gun once tutmuştum sarılmıştı bana elleri sıcacıktı.. ama o lanet gece morgda gördüm babamı buz gibi yanaklarından öptüm ona son kez belki de ilk kez baba seni seviyorum dedim..cok ozledim seni babam ve en kötüsü değerini kaybedince anladım.. gölgen bile yetermiş.. ben bilemedim affet..

Cansin sen canimsin en buyuk destegimsin.

Cok caresizdim o gun herkes biseler soyluyodu sakin olun diyolardi. Birileri gecti onumden konusuyolar kendi aralarinda sozde akrabalar. Bosyere bekliyolar ceksinler fisi ölmus zaten diyolardi amcamda yanimdaydi duydu gidip butun hincini onlardan cikarcakti bosver amca dedim gitti kosede agladi. Odasina gittim akraba kadinlar oturmuslar yasin okuyolar dayanamadim ciktm odadan. Kactim resmen ondan sonra seni aradim iste.

Bikac saat sonra makinalar otmeye basladi herkesi cikardi drlar sonrada kilitledlr kapiyi 5dk snra basiniz sagolsun dediler.

nur1835

Durup durup kanayacak bir yara artk bu yara. Bazen bi soz bazen bi resim bazen hic alakasiz bise hatirlatacak kaldiracak o yarayi. Zaman gececek. Ama hicbiseyi gecirmeyecek belki alisacagiz ama asla gecmiycek

nur1835

ölüm çok soğuk ve acı..
başınız sağolsun cnm ..

Durup durup kanayacak bir yara artk bu yara. Bazen bi soz bazen bi resim bazen hic alakasiz bise hatirlatacak kaldiracak o yarayi. Zaman gececek. Ama hicbiseyi gecirmeyecek belki alisacagiz ama asla gecmiycek

nur1835

haftaya babalar günü, sonraki ay bayram.. napacağız biz soğuk mezar taşlarına mı sarılacağız babamız diye.. canım çok yanıyor..

haftaya babalar günü, sonraki ay bayram.. napacağız biz soğuk mezar taşlarına mı sarılacağız babamız diye.. canım çok yanıyor..

Ben 2bayram ve bi babalar gunu gecirdim. Inanilmaz zor. Ben ayri sehirdeyim istedigimde gidip o soguk tasa bile sarilamiyorum.

Canimiz yana yana icimiz kanaya kanaya gecircez bu gunleri.

nur1835

Sıkintilar misafirdir. Gelirler ve giderler. Gonderinin hatrina katlanmak gerek.

Katlaniyoruz canim. Isyan degil sadece disa vurum bizimkisi. Paylasim. Cunku icimizde tuttukca buyuyo altindan kalkilmaz bir dag oluyo malesef

nur1835

hepinizin başı sağolsun okurken çok şey geçti içimden yazacaktım tıkandım bi hava alim offfffff

Katlaniyoruz canim. Isyan degil sadece disa vurum bizimkisi. Paylasim. Cunku icimizde tuttukca buyuyo altindan kalkilmaz bir dag oluyo malesef

nur1835

tabiki canım, dedim ya ben seni çok iyi anlıyorum, yaz tabiki içine atma sakın, yanlış anlaşılmak istemem....
sana güç vermesi için yazdım bu sözü.

tabiki canım, dedim ya ben seni çok iyi anlıyorum, yaz tabiki içine atma sakın, yanlış anlaşılmak istemem....
sana güç vermesi için yazdım bu sözü.

Biliyorum canim cok tesekkur ederim yalniz birakmadigin icin.

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.

nur1835

Hani derler ya kızlar la babaları arasında farklı bir bag vardır ben buna tamamen katiliyorum babamin beni kucağına alip sevdigini hic hatirlamam sevmiyormu beni tabiki seviyor ama hani bunu gosteremeyen babalar vardir ya onlardan sanirim ona gore cocuk uyurken sevilir simarmasin (esimde ayni ordan biliyorum ) 37 yasina geldim gecen babamin dogumgununde icim doldu tasti dedim siki siki sarilacam yapamadim optum sarildim ama o kadar
Hemen hemen her gun goruyorum babami oturup sohpet ederiz hatta annem kiskaniyor arada yinemi babana ugradin tabii sizin konuscaklariniz vardir diye trip atiyo bana neyse daha cok doldum tekrar sabırlar diliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İçimi sızlattı yazdıklarınız. Gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan. Rabbim sizlere sabır versin evladınıza uzun ömürler versin. Başınız sağolsun. Kızıyoruz, bazılarımız bağırıp çağırıyoruz.. Ama son anda tak etmemmeli aklımızda. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini. Yoklukları dayanılmaz...

Benim babamda oyleydi. Bayramlari cok severdim mesela ben. Sabahlari sicacik operdim elini oda benim yanaklarimi operdi icim giderdi.

Kavgq ederdik babamla coj. Ikimizde sinirliydik. Cay ocagimiz vardi genelde orda kavga ederdik cok kizardim gelip eve aglardm gecerdi sinirim yemek yapardim aksam geldiginde konusmazdim ben o gonlumu almak icin benim kizim ne yemk yapmis derdi bakardi yemklere coj aciktim faln derdi sonra operdi beni gecerdi hersey. O yuzden severdim onunla kavga etmeyi

Nisanimda dugunumde o kadar mutluydu ki nasil hevesle eksiklerimi tamamliyodu bi bilseniz. Bigun igne iplik seti almistim eksiklerimiz tamam oldu artik demisti. Soran okursa igneden iplige herseyi aldik deriz demisti. Benden yaklasik 10 ay sonra tek bekar kalan erkek kardesimi evlendirdi tukenmis gorunuyordu dugune gittigimde dugunden bi hafta sonrada hastaneye yatti.

nur1835

Daykom her firsati degerlendir. Inan bana golgesi yetiyo. Simdi donup arkaya baktigimda hep karsi cikan asi bi kiz goruyorum. Oysa onun tek istegi benim zarar gormemmis. Elinden o kadari geliyomus.

nur1835

Ne yaparsak yapalım ne olursa olsun hani derler ya agzınla kuş tutsan bile ha iste onu bile yapsan ne anne hakkı ne de baba hakkı ödenmez.. Onlar öyle varlar ki hayatlarımızda bize nefesler hayatlar el kol bacak kalp herseyler.. En ufak acımızda en ufak sevincimizde bile herseyden ve herkesten önce yanımızda olacak tek insanlar.. Onlar öyle biselerki kelimelerle insan anlatamıyo ifade edemiyor onların sevgisi asla tarif edilemez.. Benim babamda sag çok şükür ama oda hasta hep korkuyorum hepte korkuyla bekliyorum ya bise olursa senin ilk yazdıgında bi an kendimi senin yerine koyup okudum o kadar kötü oldumki yasadıgımda naparım nasıl dayanırım nasıl katlanırım bilmiyorum çok çok çok ama çok zor 😞😞😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…