Çok şükür büyüyorlar, belki de gelmeyin ya kreşe vereceğim Bile derdim çünkü 2 yaşında kreşe de gider..ama daha önceden bana geliriz demeselerdi keşke neyse babam ben müdahale ettim o yüzden bosanmadilar benim burda durmam lazım diyor : ) oysa bunu bana daha önce söylese anlardım gelme derdim..dediğin gibi senaryo da olabilirBabanız aslında en büyük kötülüğü erkek kardeşinize yapıyor farkında değil.
Ne demek gelin gitmesin diye araba almalar yağlama yıkamalar.
Ana baba olarak durması gerektiği yeri bilecekler.
Sorunları varsa kendi hallederler zaten.
Hoş belki bu da sizin gönlünüzü almak için senaryoda olabilir tabi.
3 çocuğunuz varmış.Büyüyolar mı büyüyolar o yüzden çok da dert etmeyin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Babama kırılmakta haksız mıyım ?
- Konu Sahibi Kitib
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Kasım 2016
- 1.231
- 2.343
- 133
Valla sen de haklısın en iyisi uzak durmak babamdan. .bir gün gelecek bana dönecek o gelin bakmaz ki babama ..umarım yanılırım. .annem zavallı okadar yıpranıyor çocuğa bakarken ben yardımcı da tutacaktim. .ama gelinin annesi bugün anneme neler neler söylemiş ya, bebeğe yemek yedirmiyor musun çok zayıf bilmem ne : ((((Çok haklısın....boşver salla gitsin... kırıldığını belli et, onun davrandığı gibi davran...
- 15 Nisan 2015
- 153
- 249
- 53
- 37
Gelinde babanın bu çok düşünmesinden sıkılmıştır emin ol... bu ne ya, yaranma çabaları... kızıma almıcam araba, gelinime alcam pehhhh.... evlat gibisi var mı be...Valla sen de haklısın en iyisi uzak durmak babamdan. .bir gün gelecek bana dönecek o gelin bakmaz ki babama ..umarım yanılırım. .annem zavallı okadar yıpranıyor çocuğa bakarken ben yardımcı da tutacaktim. .ama gelinin annesi bugün anneme neler neler söylemiş ya, bebeğe yemek yedirmiyor musun çok zayıf bilmem ne : ((((
Kırıldığımı söyledikten sonra , bosanacaklar diye korktum diye açıklama yaptı .2 gün sonra beni aradı tamam geliyoruz diyerek ama istemediği ses tonundan belliydi ben babamı tanırım. K.bakma baba ben bilmiyordum sen haklısın dedim sırf babamla kötü olmayım diye hakkını helal et dedim.dedi ki : baba olarak sizin sacmaliklariniza katlanacagiz neyse diyerek telefonu kapattı ve demedi ki eflatun eee şimdi çocuğunu kime bırakacaksın planın ne ? Ve yine beni düşünmediKırıldığını babana söylemişsin, biraz zaman ver bence bakalım bir değişiklik olacak mı?
Çocuğumu dusunmemesi değil beni düşünmedi babam : (( yalakalık ötesi anlatsam şok olursunuz ..inanın kısaca bir tanesini yazayım. Gelin kardeşimle kavga etmiş gidiyorum deyip üstünü giymiş, babam 60 yaşındaki babam ayağına kapanmış nolur gitme yalvarıyorum demiş : ))) gülsem mi ağlasam mıBenim cocugumu ben düsuneyim ben seveyim yeter...dedesi dusunmese de olur...takmayin bence...kim kime yalakalik ederse etsin..
- 17 Kasım 2016
- 1.231
- 2.343
- 133
Baban da olsa haksız olduğunu düşündüğün birine sen haklısın dememek lazım. Bende zaman zaman düşüyorum bu hataya. Kendi haklılığı içinde gözü hiç kimseyi görmüyor çünkü insanların, üzmeyin kendinizi. Tavrınızı onun tavrına göre ayarlayın sizde artık, bir yerde anlar umarım hatasını.Kırıldığımı söyledikten sonra , bosanacaklar diye korktum diye açıklama yaptı .2 gün sonra beni aradı tamam geliyoruz diyerek ama istemediği ses tonundan belliydi ben babamı tanırım. K.bakma baba ben bilmiyordum sen haklısın dedim sırf babamla kötü olmayım diye hakkını helal et dedim.dedi ki : baba olarak sizin sacmaliklariniza katlanacagiz neyse diyerek telefonu kapattı ve demedi ki eflatun eee şimdi çocuğunu kime bırakacaksın planın ne ? Ve yine beni düşünmedi
- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- 348
Yaptıkça kıymetli olanı ben görmedim ki zaten... ben kendime adıma ailemden tek beklentim kendilerinin sağlıklı sıhhatli afiyette olmaları. Abime ne yapmışlar, yengeme ne diyorlar umrumda değil artık. Kırılmıyorum bile inan. Ona Ne yaparlarsa yapsınlar, bana ne yapmazlarsa yapmasınlar şu saatten sonra bir önemi yok. Büyüdüm artık, acıtmıyor.Gelin çok düşkün değil ki aileme..babam hatta bu gelin bana bakmaz diyor..galiba yalakalık ederek isindirmaya çalışıyor kendine
Boşver sen de , düşünüp üzme kendini.
- 11 Aralık 2016
- 447
- 417
- 18
- 37
Malesef boyle insanlar cok.annemlerin bir sozu var.Çocuğumu dusunmemesi değil beni düşünmedi babam : (( yalakalık ötesi anlatsam şok olursunuz ..inanın kısaca bir tanesini yazayım. Gelin kardeşimle kavga etmiş gidiyorum deyip üstünü giymiş, babam 60 yaşındaki babam ayağına kapanmış nolur gitme yalvarıyorum demiş : ))) gülsem mi ağlasam mı
.......yüze otur dize.
Yani hayat boyle bosverin.
Çok haklısınız. ...ama büyük ihtimalle babam , eflatun gelini kıskandı diyecek tanıyorum onu ben : )Baban da olsa haksız olduğunu düşündüğün birine sen haklısın dememek lazım. Bende zaman zaman düşüyorum bu hataya. Kendi haklılığı içinde gözü hiç kimseyi görmüyor çünkü insanların, üzmeyin kendinizi. Tavrınızı onun tavrına göre ayarlayın sizde artık, bir yerde anlar umarım hatasını.
Teşekkürler. )Yaptıkça kıymetli olanı ben görmedim ki zaten... ben kendime adıma ailemden tek beklentim kendilerinin sağlıklı sıhhatli afiyette olmaları. Abime ne yapmışlar, yengeme ne diyorlar umrumda değil artık. Kırılmıyorum bile inan. Ona Ne yaparlarsa yapsınlar, bana ne yapmazlarsa yapmasınlar şu saatten sonra bir önemi yok. Büyüdüm artık, acıtmıyor.
Boşver sen de , düşünüp üzme kendini.
Eflatun yerine kitib olacaktı pardon.. : ) eflatun başka bir sitede üyeilk adım karıştırdım : ))Çok haklısınız. ...ama büyük ihtimalle babam , eflatun gelini kıskandı diyecek tanıyorum onu ben : )