- 8 Nisan 2022
- 1.698
- 1.188
- 63
- Konu Sahibi itsgalatea
-
BBenim Babam da Ankara'ya çalışmaya gidiyorum diyerek çıkıp çıkıp giderdi her hafta sonra ek iş yapıyorum derdi meğer sevgilisi varmış onunla berabermiş Ve üstelik kadın da evli gerçekten Allah bildiği gibi etsin bu insanları babam karşımıza dikilip ben o kadınla evleneceğim onunla aile olacağım diye diyordu ama sonu kötü bitti onlar için çok şükür
Dikkate alacağım34 yaşında koskoca kadınsınız. Babanızdan yola çıkıp bu denli dramatik olmanız beni çok şaşırttı. Hani konuda görmesem 18-24 arası bir yaştasınız diye düşünürdüm.
Büyük bir aile krizi olduğunu ve zor olduğunu kabul ediyorum ama bakış açınız ve bu olayı özel hayatınıza yansıtma biçiminiz inanılmaz sağlıksız. Terapiyi ciddi ciddi düşünün.
Adam sadece aldatmamış ki ikinci ailesini kurmuş konu sahibi istediği kadar büyütebilir benceanneniz aldatılmış. sizeneki o kadarda büyütmeyin bu durumu.
siz kendi hayatınıza bakın. çocukmusunuz ya bu kadar etkilendiniz size ne oluyoki
ay aynı şey size olsa aman banane der misiniz acaba. insanın annesi en değerli varlığı oluyor. başa gelmeden anlamak ne zor.anneniz aldatılmış. sizeneki o kadarda büyütmeyin bu durumu.
siz kendi hayatınıza bakın. çocukmusunuz ya bu kadar etkilendiniz size ne oluyoki
Çünkü önceden adamın tercih ettiği kişiydi şimdiyse arkaya atılan olduKadında annenizi bile bile devam etmiş üçüncü bir kadın olunca mı gurur yapmış iyiymiş bravo
Annenizden, babanızdan ayrıymışsınız. Onlar sizin doğumla gözünüzü açıp şu yaşa gelene kadar bir arada olduğunuz insanlardı.Durum aslında sıcak biraz korkum oldu belkide erkek arkadasımı kaybedersem yalnız kalıp onun desteğini de kaybedeceğim diye korktum, aile kuramam kimseye güvenemem artık ortalık kötü diye korktum.fazla büyüttüm ama çözmem gerek dediğiniz gibi
babanız müteahhitliğe evirmiş işi herhaldeGünaydın.Ekonomik Durumu iyi şuan eskiden kötüymüş.Bence zaten durumu iyileştikçe aldatmış.Bende o yüzden erkek arkadaşım düzgün işe girince korkmaya başladım çünkü erkekler para bulunca veya düzenli gelir görünce başka kadınlara gidiyor korkusu geliyor sanırım derinlerde bir yerde.Öfke konusunda haklı olabilirsiniz bu işte ortada duracağım demiştim ama kendime yansıtıyorum
iyi geceler herkese buraya sorunumu yazmak içimi dökmek istedim.Okuyan cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
Çekirdek aileyiz.Annem ev hanımı, Babam inşaatçi, bir erkek kardeşim var.34 yaşındayım,kardeşim 31 yaşında. Şuan babamın ekonomik durumu iyi ama eskiden yokluk çektik ben üniversitede iken bir dönem sıklıkla Ukrayna ve Rusya’da inşaat yaptı zaten o dönem ekonomik durumu düzeldi.çok sık gidip gelirdi, Biz ona güvendik hiç sorgulamadık.annem de asla ama asla sorgulamadı zaten birbirimize saygı durumu da çok olduğundan mesafeli tavır ailecek bizde hep vardı.İçe kapanık ve bastırılmış yetiştirildiğimizden de cesurca düşündüklerimizi ve hislerimizi söyleyemedik.Neyse günümüze gelirsek 21 Şubat 2022 de kardeşim uzun süredir babamın annemi aldattığını -15 sene gibi bir süredir - 2 tane de kardesımiz olduğunu ilk okula gidiyor ikisi de.— öğrendik.Rus bir kadından.Bildiğimiz adam ikinci aile yapmış.Daha sonra çocuklar orda yetişmesin diye 2 senedir de onları alıp Alanya’ya yerleştirmiş buranın kültürünü alsınlar diye.bize de orda iş yapıyorum diyordu ama meğer diğer ailesine gidiyormuş.Durumu Ortaya çıkaran su oldu , kadın kardeşime mesaj atmış çocukların resmini, uzun süredir aldatıldığımızı vs yazmıs çünkü o da 3. Bi kadından şüphelenmiş.ki öyle bir kadında varmış .Konu çok uzun hanımlar ve hala devam ediyor bitmedi tabiki yalnız sizi sıkmak istemem ama çok zor zamandan geçtim ve geçiyorum… hayatıma tam o sıralar biri girdi beni bu zor dönemde bırakmadı ama ben erkeklere güvenemez oldum zaten bır sorun vardı biliyordum ama şimdi asla atlatamıyorum.Güvensizim hep aldatılacakmısım hissi var.Erkek arkadaşım hastane ortamında işe başlayacak kadın çok olacak diyor korkuyorum bunu ona yansıtıyorum kavga çıkıyor.kötü biri değil güveniyorum da ama yine de elimde değil.yaşım geldi, evlenmek yuvamı kurmak istiyorum ama tüm bunları nasıl çözeceğim bilmiyorum.özgüvensiz davranıyorum kadınları ondan kıskanıyorum gibi oluyor aslında tipim iyi derler benim için ama ben kendimin asla farkına varmıyorum herkesi kıyaslıyorum sürekli . Hep çok iyi görüneyim de başkasına bakmasın derdiyle bakım vs sürekli kendimi kasıyorum ama belli oluyor kıskanç da görünüyorum.7 ay oldu ilişkide daha bir evlilik teklif yada bahsi geçmedi üzülüyorum.onun yaşı da 38 bir evlilik yapmıs çocuk yok.Nasıl yenerim bu olayı ev krizi zaten devam ediyor boşanma süreci vs ama ben artık kendi hayatıma dönmek istiyorum yine de yapamıyorum babam bizde büyük hasar bıraktı.mecburen konusuyorum hala onla saygıda kusur etmedim ama canım çok yanıyor çok kızıyorum bana bunları yaşatıp bu travmayı bıraktığı İçin bir insan babasına güvenemezse hangi erkeğe güvenir diyorum başa dönüyorum.
Babanızla bu durumu konuşup içinizi dökebilirsiniz. Terapi alın ama diğer türlü bu problemi aşmanız zor. Kendi ilişkilerinize de yansıtırsınız sürekli.Günaydın.Ekonomik Durumu iyi şuan eskiden kötüymüş.Bence zaten durumu iyileştikçe aldatmış.Bende o yüzden erkek arkadaşım düzgün işe girince korkmaya başladım çünkü erkekler para bulunca veya düzenli gelir görünce başka kadınlara gidiyor korkusu geliyor sanırım derinlerde bir yerde.Öfke konusunda haklı olabilirsiniz bu işte ortada duracağım demiştim ama kendime yansıtıyorum
Çok teşekkür ederimAdam sadece aldatmamış ki ikinci ailesini kurmuş konu sahibi istediği kadar büyütebilir bence
Ne yapsam da bu korkumu yensem bilemiyorum zaten korktukça öyle bir enerji yayıyorum o da kötü oluyor.Kendine güvenle alakalı sanırım, çirkin biri değilim ama güzellikle de alakası yok.Sadece dışarısı çok kötü flörtöz biri erkek arkadaşıma yaklaşırsa diye bile aklım cıkıyor.Ben hep düzgün mesafeli dururum dışarıda ama herkes benim gibi değil.Bu konuyu ona güvenip rafa kaldırmam lazım ama annemde yaptı bunu, senelerce güvendi ama annemin durumuna düşmek istemiyorumBabanız annenizi aldattı diye, bir başkasının da sizi aldatacağını düşünerek yaşamak doğru gelmiyor bana. Bununla ilgili bir destek alın derim daha sağlıklı düşünebilirsiniz.
Eskilerin güzel bir sözü vardır. Erkeği varlıkta kadını yoklukta tanırsın diye. Babanız da varlıkta göstermiş kendini. Birlikte olduğunuz kişi için de yaşamadan bilemezsiniz maalesef. Keşke bilebilseydik.
Ben babamda ya da yakın çevremde böyle bir şeye şahit olmadım. Olsa bir yerden sonra duyuluyor çünkü. Ona rağmen eşime her konuda sınırsız güvensem de çevresindeki kadınlarla ilişkilerinde güvenimin bir sınırı vardır ve kendisi de bilir. Bu konu daha en başta açık açık konuşuldu bizde, yaparsa nasıl bir tepkiyle karşılaşacağını bilir mesela.
Ne babam, ne erkek kardeşim, ne oğlum ne de eşim için yapmaz demem. Sonuçta kadını erkeğin elinin kiri olarak gören bir toplumda yetiştiler ve yetişmeye de devam ediyorlar.
Yani size aldatılmazsınız, aldatılmam, aldatılmayız diyemem ama kesin aldatılacağız diye bir şey de yok. Sürekli tetikte beklemek akla zarar. Karakterinin sağlam olduğunu düşünüyorsanız ,karşınızdaki kişiye güvenmek zorundasınız, ama güvenin sınırlarını aşmadan, ve sizin sınırlarınızı aşmasına izin vermeden.
konu sahibi babasının 2. ailesi yüzünden terk ettiği 8 yaşında kız çocuğu değil ki 34 yaşında koca kadın. bu kadar dramatize etmesi saçma bence. asıl annesi için büyük yıkımAdam sadece aldatmamış ki ikinci ailesini kurmuş konu sahibi istediği kadar büyütebilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?