- 6 Mart 2024
- 3.793
- 4.596
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kıyamam, ama hangi teselli cümlesi seni mutlu eder ki artık...1 hafta önce babam intihar etti. Kendini asmış. Evdeki kavga gürültü den zannediyorduk ama meğerse yanında çalışan kız içinmiş. Annem hep şüphelenirdi ve kavgalar bundan çıkardı son yıllarda annemden çok uzaklaşmıştı yıllardır o kız ne yapsak ne etsek işyerimizden gitmedi. İşe girdikten bi kaç yıl sonra çok aşırı maaşı olmamasına rağmen ev araba telefon hepsi son model almıştı. Öğrendikki hepsini babamyapmış.ve daha annemlerin evi arabası yok ? Kardeşimin telefonu kırık…. Babam umursamıyordu . Milyarlar dönerken varlık içinde yokluk yaşamış annemler.En son arabayıde ödedikten sonra kız eski sevgilisi ile barışmış babamda bunu kaldıramamış. Son haftalarda hep içiyordu sinirliydi sebebi buymuş en sonunda canına kıydı . Çok büyük bi travma yaşıyoruz ailecek. Babam dünya iyisiydi anneme çok düşkündü taki o kız işe girene kadar. Ben hala inanamıyorum babamın genc bi kız için bunu yaptığına. Ama ilşkilerini kanıtlayan kamera görüntülerini gördükten sonra inandım… ve buna rağmen babama kızamamak içimde aklamaya çalışmak çok acınası hissettiriyor kendimi bana. İşin başına annemler geçti ve kız bizim bunları bildiğimizi bilmiyor . Cünkü işlerin yürümesi için kıza sabrediyor annemler. Susuyorlar. Babam iş ile ilgili her yetkiyi o kıza vermiş herşeyi ama herşeyi. Şimdi yavaşça kızdan almaya çalışıyor ailem yetkiyi .ona belli etmeden. Ya bütün bunlar nasıl atlatılır . Baban sizi sevmemiş üzülme değmez diyorlar inanamıyorum babamı o toprağa koymanın izi nasıl geçer? Babam son 5 yıldan ibaret değilki nasıl üzülmem? Biz çok bağlı bir aileydk . Babam eğer ben yanlış yaptım diyip herşeyi anlatsaydı hepimiz onu affederdik ama şimdi bizi kurda kuşa yılanların eline bıraktı. Ben çok üzülüyorum nasıl başa çıkacağız biz bunla. Anneme de üzülüyorum o hem ihaneti hemde 35 yıllk eşinin yoklugunu sindirmeye çalışıyor. ‘Babam intihar etti ‘ya bu cümle kalbime bıçak gibi saplanıyor
Kadın babanızın iş ortağı mıydı, sadece çalışan mı ? Öncelikle tüm yetki belgelerini alın, babanızın geçmişte verdiği vekalet vb ler ölümüyle son bulsa da bu vekaletlerin kullanımıyla ilgili bir açık olmadığından emin olmak için bir avukata danışın.1 hafta önce babam intihar etti. Kendini asmış. Evdeki kavga gürültü den zannediyorduk ama meğerse yanında çalışan kız içinmiş. Annem hep şüphelenirdi ve kavgalar bundan çıkardı son yıllarda annemden çok uzaklaşmıştı yıllardır o kız ne yapsak ne etsek işyerimizden gitmedi. İşe girdikten bi kaç yıl sonra çok aşırı maaşı olmamasına rağmen ev araba telefon hepsi son model almıştı. Öğrendikki hepsini babamyapmış.ve daha annemlerin evi arabası yok ? Kardeşimin telefonu kırık…. Babam umursamıyordu . Milyarlar dönerken varlık içinde yokluk yaşamış annemler.En son arabayıde ödedikten sonra kız eski sevgilisi ile barışmış babamda bunu kaldıramamış. Son haftalarda hep içiyordu sinirliydi sebebi buymuş en sonunda canına kıydı . Çok büyük bi travma yaşıyoruz ailecek. Babam dünya iyisiydi anneme çok düşkündü taki o kız işe girene kadar. Ben hala inanamıyorum babamın genc bi kız için bunu yaptığına. Ama ilşkilerini kanıtlayan kamera görüntülerini gördükten sonra inandım… ve buna rağmen babama kızamamak içimde aklamaya çalışmak çok acınası hissettiriyor kendimi bana. İşin başına annemler geçti ve kız bizim bunları bildiğimizi bilmiyor . Cünkü işlerin yürümesi için kıza sabrediyor annemler. Susuyorlar. Babam iş ile ilgili her yetkiyi o kıza vermiş herşeyi ama herşeyi. Şimdi yavaşça kızdan almaya çalışıyor ailem yetkiyi .ona belli etmeden. Ya bütün bunlar nasıl atlatılır . Baban sizi sevmemiş üzülme değmez diyorlar inanamıyorum babamı o toprağa koymanın izi nasıl geçer? Babam son 5 yıldan ibaret değilki nasıl üzülmem? Biz çok bağlı bir aileydk . Babam eğer ben yanlış yaptım diyip herşeyi anlatsaydı hepimiz onu affederdik ama şimdi bizi kurda kuşa yılanların eline bıraktı. Ben çok üzülüyorum nasıl başa çıkacağız biz bunla. Anneme de üzülüyorum o hem ihaneti hemde 35 yıllk eşinin yoklugunu sindirmeye çalışıyor. ‘Babam intihar etti ‘ya bu cümle kalbime bıçak gibi saplanıyor
Çalışandı ama işi öyle bir öğretmişki babam müşteriler artık onu soruyor … şantaj vs yok maalesef bizde başta şüphelendik….. babam mutsuz olduğunu dayanamadığını kendini öldrmeyi düşündüğünü söylemş kızada zaten. Sohbet ederken bana söylemişti diyerek süslüyor cümleyi de….neden bize söylemedim dediğimizde nebilim abla diyor. Herşey kabus gibiKadın babanızın iş ortağı mıydı, sadece çalışan mı ? Öncelikle tüm yetki belgelerini alın, babanızın geçmişte verdiği vekalet vb ler ölümüyle son bulsa da bu vekaletlerin kullanımıyla ilgili bir açık olmadığından emin olmak için bir avukata danışın.
Sonrasında da kadın ve sevgilisi ortak hareket ederek babanıza şantaj yapmış olabilir mi ; babanıza şantaj yapıldığına dair bir kanıt var mı bakın.
Siz veya ailenizden kimse yokmuş iş yerinde; müşteriler de haliyle şu anda o kadını soruyorlar; yarın da sizi sorarlar ona takılmayın.Çalışandı ama işi öyle bir öğretmişki babam müşteriler artık onu soruyor … şantaj vs yok maalesef bizde başta şüphelendik….. babam mutsuz olduğunu dayanamadığını kendini öldrmeyi düşündüğünü söylemş kızada zaten. Sohbet ederken bana söylemişti diyerek süslüyor cümleyi de….neden bize söylemedim dediğimizde nebilim abla diyor. Herşey kabus gibi