Babam

Bu fotodaki yasayamadiginiz cocuklugunuza üzüldüm..dogurmakla anne baba olunmuyor maalesef. Anne babalik yapmayana yas tutulmaz. Ne vicdani. Tek sn dusunmeyin.. Net.

Öyle bi psikolojideyim ki inanın o kadar kanıksamışım ki o kadar normalleşmiş ki bütün yaşananlar kafamda şimdi ben niye delirdim diye soruyorum kendime. Aynı babam gibi oldum. Dengesiz, git gelli bir ruh hali içinde. Yaşamaktan hayattan nefret ederdi şuan bende öyleyim. Etrafımdaki herkes mutlu yapacak hiçbişeyleri dahi olmasa mutlular. Diyorum ki insanı bu hayatta en çok mutlu edecek şey güzel bi ailedir. Sokakta yürürken balkonlarda oturan anneler babalar çocuklar kalabalık aileler görüyorum. Bir kez olsun yaşayamadım ben bu duyguyu. Keşke diyorum benim de çalacak bi kapım olsaydı mutlu bi ailem olsaydı . Gerçekten de bi çocuğun mutluluğu da mutsuzluğu da aileden ibaret. Şimdi yaşananları sindirip normalleştirip hayatıma devam mı etsem ki bunu asla beceremedim hiç bi zaman yoksa herşeyden vaz mı geçsem. Bazen umut yok benim için artık diye düşünüyorum ve o zamanlar inanın bu kafam bi silahla patlasın dağılsın istiyorum. Yaşamayı becerememek gibi birşey var ve bunu hergün her zerremle hissetmekten çok yoruldum artık çok canım acıyor. Umut ettiğim herşeyi elime yüzüme bulaştırdım. Evliliğim, eşim benim için bir umuttu o da bitti. Herkesten herşeyden nefret ediyorum.

Hayat herkes icin bir macera. Akliniz basinizda. Mantikli dusunun. Hatalardan ders cikararak devam edin. Kimsenin hayatı disardan gorundugu gibi degil. Güçlü olun ki kimse sizi incitme hakkini kendinde gormesin..hayattan gercek manada ne bekliyorum ne istiyorum deyin. Kendinizi mutlu eden şeylere odaklanin..

Baban sagliginda gününü gün etmiş ne zaman hasta olup elden ayaktan düşmüş o zaman anneni hatırlamış. Neden? Çünkü ona bakıcı lazım. Sen hiç üzme kendini böyle yaparak annenide üzme.

Başınız sağ olsun. Babanız gençliğinde kolay şeyler yaşamamış belki, düzgün bir eş ve düzgün bir baba olmayı becerememiş. Ama siz de onun yüzünden kolay bir hayat yaşayamamışsınız. Buna rağmen çok vicdanlısınız. Elinizden geleni yapmışsınız bence, babanız fırsat vermemiş size. Elden ayaktan düşünce size ihtiyaç duymuş. Üzmeyin kendinizi...

Lütfen bir silkelenin...Elinizde sihirli bir değnek vardı da sallamadınız mı sanki daha ne yapacaktınız ki? Allah taksiratını affetsin babanızdır üzülürsünüz anlarımda ben annenize daha çok üzüldüm...Bu dünyayı cehenneme çeviren bir adamla en güzel yıllarını feda etti... Anneciğinize sarılın ve o her güldüğünde siz de mutlu olun bence onun hatta anneniz gibi annelerin hakkı ödenmez...Babanızıda Allah affetsin baska bişi diyemiyorum ...

Başınız sağ olsun. Ben anneme iftira noktasında ne ölün ölüme ne dirim dirine noktasına gelirdim valla. Cok bile yapmissiniz. Suan onun icin yapabileceginiz en iyi şey icinizden geliyorsa haklarınızı hella etmek o kadar. Hayatinizi daha fazla yormayin

oncelikle basin saolsun canim.benimde babam ben kuccukken rahmetli oldu.bizi buyuten annemdi
valla bence hic kendini suclayip uzme.birak ölen gidiyor .sagken sana yarari olmamis.birde ölüsü bile sana pskolojik olarak zarar veriyor.kendine bunu yapma bence.ben sunu ogrendim babanda olsa kardesinde olsa.sana deger verene gideceksin.hakedenin yanin ol.sen bu sekilde oldukca annenede yazik.ölmus gitmis allah rahmet etsin.onemli olan kalanlar.cok dusunmemeye calis.annenin degerini bil.geri kalan herkes bos bence

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Senin de babana rahmet diliyorum mekanı cennet olsun inşllah. İlk zamanlar kendimi çok suçladım. Hatırlaması bile korkunç. Çok zor günler geçirdim. Gözümde yaş kalmadı o kadar söyleyim. 3 ay oldu. Şimdilerde biraz daha iyiyim çok şükür. Hayat gerçekten de devam ediyormuş. Ölenle ölünmüyormuş. Fakat ne kadar kötü olursa olsun insanın canı yanıyormuş. Ölüm acısını ilk defa tattım. Hiç yakın ölümü yaşamamıştım daha önce. Geride bıraktığı bi eşya, bi anı, onu hatırlatan herhangi birşey. Bunlar bile o kadar can yakıyor ki. Evine giremiyorum. Heryerde bi izi var. Bazen kendimi kaptırıp isyan edesim geliyor. Yine kendimi suçlarken buluyorum . Ama bununla baş etmeyi öğrendim. Evlat olarak elimden geleni yaptığımı biliyorum. En azından o bana ne kadar babalık yaptıysa bende ona o kadar evlatlık yaptım, belki daha bile fazla. İyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla, yanlışıyla o benim babamdı. İnşallah çok daha güzel bi yerde, mükemmel bi baba kız olarak tekrar bi araya geliriz inşallah herkes sevdiklerine kavuşur birgün, buna inanıyorum. Bu düşünce beni ayakta tutuyor biraz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…