Ee be canim bı dur dram dram bı yere kadar helal olsun kendini yetiştirmiş geliştirmiş bir kız dedim oraya kadar güzel gidiyordun bak şimdi pasif bir annen var bu alkoligi bırakıp merdiven silse sen ve kardeşin bu travmaları yaşamadan büyüseniz iyi olurmuş kardeşinin sorunları hep çocukluk travmalari artı en büyük hatan ben böyle bir aile kurmayacagim diye hedef noktani böyle yapman bunu kim dese bı degisigi oluyor bir sonraki hatan elin adamına o eşine ve ailesine bu kadar guvenmen bak şimdi baban alkolik annen pasif olabilir aile seçilemez senin bunda bir suçun yok oteleyen ve sana bunu hissettirenin alnını karislarim.Sen eş ailesini aile bilmeyecektin elle gelen düğün bayram eşine bak bak bak neler biriktirmiş içinde nasilda yarandan vuruyor seni goruyormusun babanla görüşmek konuşmak zorunda değilsin yok boynunun borcu Korkma Allah baba hakkı diyerek Allah adaletlidir o herşeyi bilir bak sevgili konu sahibi biliyorum dinlemeyeceksin belki beni ama seni yarandan vuran kocana dönme bu ezikliği omurboyu kullanacak o sana karşı artık güçlü dur evladına işine Allah'a dostlarına sığın bir gün niye böyle yazdığımı umarım anlarsın.