- 17 Ağustos 2023
- 7.716
- 22.449
- 268
- Konu Sahibi umutsuzum21
-
Babada baba olsa yaniBizde doğu tarafında baba sözü geçerlidir annemin babası zamanında anneme gel demiş annem küçük çocuklarını bırakıp gidememiş şimdi de çok pişman görseniz annem bebek. Gibi kadın kim görse bizi onun annesi zannediyor
E yollasın babanız onları köye? Zaten anlamadım anneniz ve kardeşler İstanbul’da be yiyip içiyorlar okula gitmiyorlar mu6 kardeşiz biz hepsi de kız . Zaten kadın babamı zorluyor onları köye gönder die herhalde annem iki defa duymuş konuşmalarını
Annem yemek yapyr annemin yemekleri çok güzel lezzetli annemin yemeklerini döküyor beğenmiyor fırlatıyor kadın midesi alınmayan bir yemek yaptığında kadın kırılmasın die yiyor annem çok üzülüyorDoktorlar ne kadar ömür bicti?
Annenizle babaniz hala resmi olarak evliyse ahiretine gun sayan kocasini bosamasin bu kadar dayandiktan sonra, 3-5 mali kalir, maasi kalir, gitsin o 2.kadin mi yesin bu kadar kahri ceken annenizken?
Sabredin, iyi bakim vermeyin ki haketmiyor, zaten belasini bulmusken hala kotu davranacagim diye diretmesi de oldukca ilginc.
Annem gol köyde kalıyorlar normalde babam hastalandığı için İstanbul'a gelmek zorunda kaldılar kadın şimdi ise onalri tek başına köye gönderme peşinde babamla kavga ediyormuş sürekli bideE yollasın babanız onları köye? Zaten anlamadım anneniz ve kardeşler İstanbul’da be yiyip içiyorlar okula gitmiyorlar mu
Annem yemek yapyr annemin yemekleri çok güzel lezzetli annemin yemeklerini döküyor beğenmiyor fırlatıyor kadın midesi alınmayan bir yemek yaptığında kadın kırılmasın die yiyor annem çok üzülüyor
Eşim onun abisnin oğlu olduğu için amcasına saygısızlık yapmıyor bana da hastadır boşver diyorBabada baba olsa yaniher halti yapıyor babaliktan başka.Allahin sopasi yok işte hastaliga yakalanmış şifa bile dilenicek durumda değil karaktersiz adam. Bari sen sesini çıkar eşinin yaninda ne diye seni azarliyor eşin söyleyemiyormu hayırdır diye?
Annem gol köyde kalıyorlar normalde babam hastalandığı için İstanbul'a gelmek zorunda kaldılar kadın şimdi ise onalri tek başına köye gönderme peşinde babamla kavga ediyormuş sürekli bide
Tamam ben de diyorum ki anneniz alsın çocukları gitsin köye. Bu kadar yıl kahır çekmiş köyde kapatsın kapısını kaynatsın çorbasını çocuklarıyla huzurla yaşasın. Ne diye hasta adam kahrı çeksin?Annem gol köyde kalıyorlar normalde babam hastalandığı için İstanbul'a gelmek zorunda kaldılar kadın şimdi ise onalri tek başına köye gönderme peşinde babamla kavga ediyormuş sürekli bide
Bu ne kurban psikolojisidir yarabbim.
Yazacak birsey bulamiyorum, tez vakitte cilenizden kurtulmaniz dilegiyl
İnsan küçük çocuklarını sevmez mi ya onları bile çok sinirlendi mi dışarıya atıyor geçen annem gili dışarı atmıştı annem gil kömürlukte saklanmıslardi kadın iki gün sonra geldi hasta halde yürüyecek hali yoktu baktık doktora götürdük iylesti annem eve gitmek istedi sonra babam ordan da kovmus sen bana da bulastiracaksin üstüne yürümüş ne diye gelmişsin çocukların kollarından tutup atmış çıkın çıkın gidin demiş annem hüngür hüngür ağladı yanımdaBu ne kurban psikolojisidir yarabbim.
Yazacak birsey bulamiyorum, tez vakitte cilenizden kurtulmaniz dilegiyle.
Kuma değiller kadın babamın yanında çalışıyordu babam hastalandı girip çıkmaya başladı sonra hepimiz anladık ki kadının babamla ilişkisi olduğunu çok zorKuma mı bunlar? Aynı evdeler mi? Anneniz niye üzülüyor ki gebersin gitsin kadın bi rahat nefes alır. Aman be.
Annemi kendisi yollamazsa annem ben gidecem derse onlara geçim kaynağı vermez diyecek sürünsünler köyde burda kalmadılar durmadılar ele güne muhtaç edecekTamam ben de diyorum ki anneniz alsın çocukları gitsin köye. Bu kadar yıl kahır çekmiş köyde kapatsın kapısını kaynatsın çorbasını çocuklarıyla huzurla yaşasın. Ne diye hasta adam kahrı çeksin?
3 kardeş evliymişsiniz siz bakacaksınız annenize ve kardeşinize. Babanızın işi ne? Para kendisinde miAnnemi kendisi yollamazsa annem ben gidecem derse onlara geçim kaynağı vermez diyecek sürünsünler köyde burda kalmadılar durmadılar ele güne muhtaç edecek
Keşke baksak elimizden geldiğince herşeyi yapyrz ama millet bir kavul eder iki kabul eder3 kardeş evliymişsiniz siz bakacaksınız annenize ve kardeşinize. Babanızın işi ne? Para kendisinde mi
Geliyor işte babam akciğer kanseriKadın nasıl evinize gelebiliyor, birşey demediniz mi kadına?ne kanseri babanız?anneniz babanızdan sonra maaşını da alıp huzur bulur belki..yazık annenize üzüldüm..
Ve altınyaşında kardeşiniz var. Babanız şe.r.e.fsiz onunanladık da anneniz hangi kafayı yaşıyor bu adama nasıl altı yaş ve ondört yaş çocuk verebilir. Bir kap içmek bu kadar zor olmasa gerek. Bişanmıyor onu anladık da
ölürse yine Allah gecinden versin de o zaman ne yapacak annenizAnnemin gidecek kimsesi yok annemle boşanırsa annem tek başına küçük çocuklarıyla kalır ortada köy yerinde kimse bakmaz mecburiyetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?