Babam ve eşim

yildizz_han

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
76
74
Merhaba kızlarr
Şimdiye kadar böyle ailevi konularını internette konuşanları yadırgardım ama insan bazen dertleşme, fikir alma ihtiyacı duyuyormuş insan.
Şimdii biraz geriye sarmamız gerek.
Ben garip bir ailede büyüdüm.
Biz iki kardeşiz. Benden 5 yaş büyük bir abim var.
Babamdan daha ilgilidir benimle.
Annem yapı olarak sakin bir kadındır. Hayatı çocuklarının etrafında dönen sıradan bir kadın işte.
Babam ise... Ah işte sorun tamda burda başlıyor! Doğrusunu söylemek gerekirse babam dindar geçinir. Bana kapanmam için çok baskı yaptı. Abimde bende muhafazakar bir şekilde büyüdük anlayacağınız. Babam dindardır dindar olmasına ama dinin işine gelen tarafını kaale alır.
Annemi hizmetçi gibi kullanıyor ağzından bir sevgi sözü duymadım kendimi bildim bileli. Sürekli bir hakaret, şiddet. Annem bizim icin tüm bunlara katlandı. Hatta aklımız ermeye başlayınca abim ve ben anneme çok yalvardık ayrılması için. Ama sonra cok pişman olursunuz bana kızarsınız diye ayrılmadı. Babam bize karşıda hiçbir zaman yumuşak davranmadı. size yatacak yer veriyorum diye evi bile başımıza kakardı. Arkadaş edinmemize bile izin vermezdi. Aklınızı çelerler diye. Zaten diger çocuklarda tuhaf olduğumu söyleyerek benden uzak dururdu:)
Ben babamın bir güne bir gün beni sevdiğini anımsamam. Daima kendi doğrularını bize dayatırdı. 16 yaşıma geldiğimde beni evlendirmek icin baskı yapmaya başladı. Sürekli eve görücü getirmeye başladı. Ben onları reddettikçe beni dövdü. Sonunda eşimle tanıştım. Onunla evlenmek istediğimde beni bayıltana kadar dövdü. ama hayatımda ilk defa ona boyun eğmedim ve akrabalarımızında araya girmesiyle 1 yıl önce eşimle evlendim. Şimdi eşim beni babamla görüstürmüyor. O sorun değil ama beni aileme göndermiyor. Babam emekli olduğundan sürekli evde oluyor çünkü. 1 yıldır ailemi görmedim:KK43: aslında annem ve abimle görüşmeme birsey demiyor ama babamda onların bizimle görüşmesine izin vermiyormuş. Zaten ben eşimle evlenirken bir daha bu eve gelme dedi bana:mad: uzun sözün kısası eşim ve babam yüzünden abim ve annemle görüşemiyorum.
xenforo-smilies-kk10.gif
Açıkcası bu sorunu çözmek için umudumda yok ama olaya objektif bir bakış açısıyla bakamadığımı düşündüğümden birde sizin fikirlerinizi almak istedim. Ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda?

abin niye evlenmedı o evlenseydı ona gıder annenızıde görurdunuz

İki tarafta çok katıymış. Babanızın değişmesi çok zor sanki eşinizi ikna edeceksiniz ailenizi görmeye gitmeye belki gidince babanız da yumuşar. Biraz da anne ve abinizde iş bitiyor. Kocaman insanlar özellikle abinizin kimseye aldırış etmeden çıkıp sizi görmeye gelmesi lazım.

Yazik cok uzuldum. Bir garip insandan digerine...Ailecek oturun konusun falan demek isterdim ama ise yaramaz sanirim
Aslında eşim çok anlayışlı, iyi bir insan ama babama çok kızıyor bana yaptıkları için.:KK43: abimi annemi seviyor. Telefonla konusuyorlar sürekli anneme hep anneciğim diyor. Bir ihtiyacınız varsa söyleyin diyor gelin yıldızı görün diyor ama onlar babam yüzünden gelemiyorlar:KK43:

babanla olan kopukluga sevindim, isabetli olmus.
abinle ve annenle ilerleyen zamanda mutlaka bir araya gelirsiniz, buna inaniyorum.
zaten bende babama meraklı değilim dargınım ona karşı. Özellikle anneme yaptıkları yüzünden ama annemlerede karışıyor, göndermiyor ona kızıyorum.

Ya çocuğumu doğurdum. Annem görmeye gelemedi. Eşim aldı abimin işyerine götürdü. Abim gördü birtek
1 aylık oldu annem daha göremedi.

nereye kadar engel olabilir ki,
yarin obur gun abin evlenince onu kurtarmis sayilirsin,
annen de abine gidiyorum diye kacar kacar gelir insallah.
İnşallah onu bekliyecem artık. gerçi kız tarafınada babam ne anlattıysa kız tarafıda benden haz etmiyor.:mad: allahtan gelin cok güzel çok tatlı bir kız. birkaç kere oglumu görmeye geldi:)

Ya çocuğumu doğurdum. Annem görmeye gelemedi. Eşim aldı abimin işyerine götürdü. Abim gördü birtek
1 aylık oldu annem daha göremedi.

bak kendini uzme, herseyin bir sirasi var,
annecigin senide torununu da elbet gorecek, ki ben inaniyorum annenin senin mutlu oldugunu bilmesi suan ona yetiyor da artiyor da.
biraz daha sabret olur mu.

Kacarak evlenmediyseniz ne bu kin öfke. .
Sırf babanizin istedigiyle evlenmediniz diye mi böyle yapiYor

X