Babam ve bitmek bilmeyen borçları

Önceki konularınızı okumadığım için aile dinamiğiniz nasıldır bilmiyorum ama kardeşlerine, yeğenlerine vs. yani ailesi olarak gördüğü kişilere gönderiyor olabilir mi?
Sanmam. Çünkü durumları iyidir hepsinin aşağı yukarı. Babannem zaten bizimle kalıyor. Başka kimse yok gibi

Kredi kartı geldi aklıma ödeme tarihinde ödemeyip maaşı alınca istediği tarihte ödüyosa habire faiz biner günlük işlediği için ana paraya yaklaşır bu . Bunlarada son nokta kredi çekiyodur onu da ödemiyodur .

Off Allah akıl fikir versin hepsine inşallah ne diyeyim başka. Bazen diyorum evlenip gidecegim diye ama annemler yine aynı kalacaklar burda. İnan bazen babam umrumda olmuyor annem kardeşlerim benim üzüldüklerim. Yoksa yaptığı gibi halletsin demek geliyor içimden

kadın kumar içki uyuşturucu bunlardan biridir yada gercekten cok saf baban kim borc istiyorsa veriyor. yada en masumu sizden saklı bir hesabı var para biriktiyor.

Şey diyor maaşını iki parça halinde alıyorum. Acaba böyle yapıp maaşı kesintiye ugruyorda diğer aydan aldığına da ikinci maaş mi diyor. Yani dediğine göre 2 bölük halinde veriyorlarmis maaşı. Mümkün mü böyle bir şey?

Mümkün tabi . Maaşını asgari gösteriyolarsa ama maaşı asgari değilse yada 4 bin alıyodur 2bin resmi gösteriyolardır ozaman 2bin bankaya yatar daha sonrada kalan 2bini elden alır yada asgariyi bankadan alır kalanı elden .
Beyan edilen maaşıyla aldığı aynıysa olmaz millet isyan eder çünkü .

İnternetten sigortasını sorgulayıp ordan brüt aldığı maaşı öğrenebilirsin onuda nete çevirirsin

kendi maaşı
kendi borcu
söylemiyorsa da yapacak bişey yok

bana kumar gibi geldi yalanlar ve ortada bir şey yok hep borç var
genelde gizlice kumar oynayanların durumu olur bu

Aynı benim babam. O paralar nereye fitri hala bilmeyiz bi mal varlığımızda olmadı hiç. Ailesine veriyo sanıyoduk orayada vermiyomuş. Şimdiki karısıyla annemle evliykende görüşüyodu aldatma olayları çok vardı biz oraya gitti sanıyoduk ama şimdiki karısıda borçlar sizinleyken yapıldı sanıyodum diyo. Bi Allah bi kendisi biliyo yani. Keza amcalarımda öyleler.

Yalniz ailede kendi ailesi sorumluluk almayacaksa niye evlenip coluk cocugu madur ediyor

burda evlenen kadının tepkisini koyması lazım ozaman
ya para yönetimini bana verirsin ya da ben bıktım bu böyle devam etmez demeli
yoksa sürekli adama napıyosun paraları demekle çözülmez sorun
adam sizene der en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…