• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam Lenf Kanseri, hayatım karardı!

çok gecmiş olsun canım.allah acil şifalar ve güç versin.
ama lenf kanseri kötünün iyisi deniliyor.inşallah tez zamnda kurtulur.babanıza üzüntünüzü pek belli etmemeye çalışın.biliyorum çok zor .ama yapmaya çalışın canım moral yarı yarıya iyileşmek demektir.:1hug:

çok çok geçmiş olsun canım
bu hastalıkta moral çok önemli,hep onun yanında olun moralini yüksek tutmaya çalışın
artık tıp çok gelişti her şeyin çaresi var.sakın bırakmayın kendinizi..
acil şifalar diliyorum..

Çok gecmıs olsun..Allah saglık sıhhat versın ınsallah..zor ama cagımızın hastalıgı nerdeyse olmayan yok:(

geçmiş olsun canım bütün hastalara ve babana Rabbim acil şifalar versin inş..babana bol bol moral ve stresten uzak bir ortam sağlayın canım çünkü bu hastalıkta moral çok çok önemli..Rabbim babanı size bağışlasın canım..:Saruboceq::teselli:

Allah acil şifalar versin.ramazan mubarek günde dualarımız sizinle.

cnm çok geçmiş olsun.
Allah sifa versin. Sen güçlü ve umutlu olmak zorundasınki herkes senden güç alsın kendini bırakmasın.

Rabbim yardımcınız olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah cok cok cok gecmıs olsun

canım 2 yıl önce bende meme kanserine yakalandım 3.safhaya atlamışım allahın bir lutfuyla fark ettim tedavi oldum çokşükür şimdi her şey eskisinden daha iyi bunu yaşamış biri olarak sana tavsiyem çok sabırlı olmalısınız allaha sığının dert veren allah dermanınıda veriyor moraliniz yüksek olmalıki babana moral olsun iyi dinlensin onu üzecek hiç birşeyi dinletmeyin izletmeyin hep güzel şeylerden bahsedin ama hastalığındanda bahsedin onu konuşturun iyileşen insanları anlatın teknolojinin artık ne kadar ileride olduğunu anlatınumudunuzu asla kaybetmeyin inanıyorum ki herşey çok güzel olacak allaha emanet olunopuyorumnanaktana.s.

bende babamı akciger kanserinden kaybettim hiç unutmuyorum yogun bakımda aglayarak kızım aglama diyişini o halinde bile beni düşünüşünü allah yardımcın olsun güçlü olki oda olsun

lenf kanseri atlatılabilinilyor artık
ben babamı mide ve karaciğer met.den dolayı kaybettim
ALLAH acil şifalar versin
İŞ KAFADA BİTİYOR BABANIZA MORAL VERİN.

babanız nasıl oldu , iyileşti mi inşallah ?
benim de yengem yakalandı ne yazık ki... daha 25 yaşında... kahroldum öğrenince

Back