• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam Lenf Kanseri, hayatım karardı!

Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım, bu lanet hastalıkta en önemli şey moral. Yapacağın tek şey ailene moral vermek olmalı.

Canim cok cok gecmis olsun.
Babanin en cok su an sizin, yani ailesinin ilgisine, sevkatina, yardimina, sevgisine ihtiyaci var.
MORAL verin hep babaniza ve onun psikolojisini hep yüksek tutmaya calisin. Pes etmesin, ben bu hastaligi yenecegim desin.
Baska yapacaginiz birsey ne yazikki yok, geriside doktorlarin görevi.
Baban kac yasinda canim?
Tekrar Allah`tan sifalar diliyorum.

allah acil şifalar versin bende baabmı akciğer kanserinden kaybettim sana diyebilecegim sadece moraaallll moraaaaal moraaaaaaal ne kadar canını sıkma desemde sıkacaksın ama bunu babnın yanında belli etme cok gecmiş olsun canım cok acı bişey seni cok iyi anlıyorum

allah şifalar versin canım,gerçekten zor bir durum..kelimeler kifayetsiz kaldı..:çok üzgünüm:

cok cok gecmis olsun guzelim, rabbim tez vakitte insallah sifasini versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım öncelıkle gecmişolsun
kanser tıplerınde en hafif olanı lenf bezi.
öncelıkle bunu bılmeni isterım
bızde yasaık çok zor gunler gecirdik eşimin annesı n basına geldı 6ay tedavı gördu şimdi atlattıçok sukur moral çok önemlı oncelıkle iyiolacagına inansın sızde inanaın canım öpuyorum

Cok büyük gecmis olsun canim...

Rabbim babanin sifasini versin insallah:Saruboceq:....benimde duydugma göre lenf kanseri en iyi tedavi edile bilen kanser türümüs...

çok geçmiş olsun,
Allahtan acil şifalar diliyorum...
biliyorsunuz ki,bu hastalığın en büyük ilacı moral...
sizlere büyük iş düşüyor,gerçekten çok zordur ama
babanızın yanında moralinizi yüksek tutun ve
babanıza moral verin...
sevgiler...

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

çok dua et babacığına, çok çok geçmiş olsun.
umarım çok çabuk iyileşir :delphin:

Canim benim hic uzulme. Bendede ayni durum oldu ben evlendim hemen 1 ay sonra esim lenf kanseri oldugunu ogrendik dunya sanki basima yikilmis gibiydi. Ama suan hersey cok guzel. Lenf kanseri kanserin en iyi en kolay atlatilan turlerinden. biz hic pes etmeden 5 ayda atlattik simdi esim cok saglikli masallah alllah bozmasin. Sakin canini sikma canim hersey yoluna girecek insallah Allah yardimciniz olsun. Eger bir sorun olursa sor yardim ederim cnm.
Babana allah acil sifalar versin insallah
sevgiler

Allah acil şifalar versın canım :Saruboceq: çok gecmıs olsun..
benım dayım olmustu lenf kanseri kemateropi gordu 1yıla yakın ve atlattı hastalıgı çok sukur..
en buyuk destek moral .

Back