• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam Lenf Kanseri, hayatım karardı!

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
Arkadaslar bildiginiz gibi esimin vizesiyle ugrasiyordum ve 2 aydir yanimda vizesini aldik. Tam hersey düzene giriyor derken babam hastalandi:( Lenf Kanseri oldu, simdi tedaviye basladik allah hepimize yardim etsin, Kemoterapiye basliyacaklar carsmaba günü nasil davranacagima ne yapacagima.
Sizde byöle bir sey ile karsilasdiniz mi? Babama anneme kardeslerime nasil davranacagima ne yapacagima sasirdim hersey alt üst oldu, esimin geldigine sevinemedim bile, esim geldikden bir hafta sonra babami yattirdik simdi tedaviden sonra Kanser oldugu ortaya cikdi:(

Canım, çok büyük geçmiş olsun. Yaşadığın şoku çok iyi anlayabiliyorum.
Annemin kanser olduğunu öğrendiğimde benzer bir durum yaşamıştım.
Her şeyden önce sakin ol, her şey bizler için.
Kendini koyverme, ağlayarak, üzülerek perişan etme.
Zaten o şekilde hiçbir yere varamazsın.
Şu anda babanın en çok morale ihtiyacı var, onu da sizlerden alacak elbette.
Kafanda bu hastalığı ne kadar büyütürseninz o kadar içinden çıkılmaz bir hal alır.
Allah büyük, iyi bir bakımla, tedaviyle ve en önemlisi sevdiklerinin moral ve desteğiyle atlatılamayacak hiçbir şey yok dünyada.
Geçmişler olsun inşallah, geldiği gibi gitsin.

canım benim eminim ki senin için çok zor bir süreçtir çok güçlü olmalısın ve annene bunun geçeceğini söyleyip destek olmalısın Allahım inşallah bir an önce şifa verir tıp çok ilerlerdi ümit ediyorm ki bir an önce sağlığına kavuşur Allah şifa versin

öncelikle rabbimden acil şifalar diliyorum babanız için :çok üzgünüm:
şimdi sizin en güçlü olmanız gereken zaman canım
ailece babanıza bunu hiç hissetimemelisiniz
moralmen onu yüksek tutmalısınız
onun bu hastalığı yenmesi için en çok buna ihtiyacı var
güçlü olman lazım canım sakın ağlama onun yanında gerekirse gözyaşlarını içine akıt ama güçlü ol
eminim sağlığına kavuşacaktır baban
tekrar geçmiş olsun rabbim şifasını nasip etsin inşallah :teselli:

allah hepinizden razi olsun
okadar zor ki yani nasil davranacagimi bilmiyorum
kardeslerim bilmiyor kücükler sinavlari var demedik onlara
ah ah nasil konusuyorum babamla allah bilir, icim gidiyor güldürmeye calisiyoruz onu
ama ne kadar gülsekde icimiz kan agliyor allah hepimize sabir versin

Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah, bende yaşadım babam rahatsızdı çok acı veren bir hastalık ve dayanması çok zor oluyor hem hastanız için hem sizin için zor bir dönem ama aklınızdan kötü düşünceleri atmaya bakın, siz ne kadar pozitif düşünürseniz babanızda o kadar hafif atlatacaktır..

ıyi haberlerinizide alırız inşallah...

canım gecmis olsun acil şifalar dilerim..

ben babamı mide ve akciger kanserinden kaybettim..

lenf kanseri tedaviye daha cabuk cevap veren bir hastalık diye biliyorum..en önemliside erken teshis..kemoterapinin büyük faydası dokunacaktır canım.bol bol dua et ve babana bol bol destek ol..

dualarımız sevgili babanlaa.s.

çok çok geçmiş olsun....çok üzüldüm:çok üzgünüm:

ne diyeceğimi bilemedim ...zor durumlar...ama güçlü olmalısın .....babana destek olmalısın....kanserde moral motivasyon çok önemli....onu hayata bağlıycak şekilde davranmalısınız...sanki kanser yokmuş hiç olmamış gibi....evet zor tahmin edebiliyorum ama yapmalısın canım....herşey insanlar için....allah şifa versin...:çok üzgünüm:

Cok gecms olsn. Bnm babamda lenf kansernden öldü. Allah belasını versn bu kanser illetinin. Ama bn kücük yasta kaybettigim icin sanslıym. Tam tanımıodm. Ama resmlere baknca ne kdr tanımasamda tutamıorm kendimi. Nse babana cok moral lazm. Üzüldügünü belli etme ona. Üzülünce kötü olur. Allah sifa versn.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin
güçlü olun ne olur kendinizi bırakmayın babanıza moral vermelisiniz
inşallah en kısa sürede atlatırsınız bu sıkıntıyı

çok geçmiş olsun...

Allah acil şifalar versin...cok acı birşeydir bu eminim ama sen ve ailen babana hep moral verin bu hastalıkta moral en büyük ilaçtır...umarım tedavileri olumlu sonuç verir ve baban saglıgına kavuşur bunu yürekten biliyorum dualarım babanla canım en kısa zamanda iyi haberlerini duyarız inşallah...

Çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.moralini yüksek tutmaya çalış sizler üzgün olursanız o da bırakır kendini....Umarım en kısa zamanda iyi olur babacığın

Allah şifa versin canım. Dualarımız hep seninle...:Saruboceq:

Allah'im acil sifasini versin insAllah:(:Saruboceq:

Arkadaslar bildiginiz gibi esimin vizesiyle ugrasiyordum ve 2 aydir yanimda vizesini aldik. Tam hersey düzene giriyor derken babam hastalandi:( Lenf Kanseri oldu, simdi tedaviye basladik allah hepimize yardim etsin, Kemoterapiye basliyacaklar carsmaba günü nasil davranacagima ne yapacagima.
Sizde byöle bir sey ile karsilasdiniz mi? Babama anneme kardeslerime nasil davranacagima ne yapacagima sasirdim hersey alt üst oldu, esimin geldigine sevinemedim bile, esim geldikden bir hafta sonra babami yattirdik simdi tedaviden sonra Kanser oldugu ortaya cikdi:(

canımm sıkma canını...herşeyin çaresi var artık...inşallahhh RABBıM acil şifalar verir babacıgına...
şimdi sana tavsiyem hepiniz birlik olup babana moral verin her konuda...üzüldügünüzü belli etmeyin çok fazla...moral çok önemli bu hastalıkta biliyorsun ki..

benim halamın 22 yaşındaki kızı bu hastalıgın aynısına yakalanmıştı geçen yıl...ama çok azimli davrandı,hiç moralini bozmadı,iyileşecegine inandı ve hiç koyvermedi...bizlerde çok destek olduk...boynundaki bir şişlikle başlamıştı onunki...aynı şekilde hep kemoterapi gördü...bu hastalık bide güçsüz düşürüyor kemoterapiden döndügünde çok yorgun oluyorlar..bu yüzden korkmayın sakın...halamın kızı bide kendine hep baktı...hergün şifa niyetine 1 kahve fincanı(küçük)keçiboynuzu pekmezi içti aylarca ve haala da içer...normalde hstalar zayıflarmış ilkten halamın kızı da zayıflamıştı bayagı bi ama sonra kendine bakmaya başlayınca kilo aldı fazlasıyla hemde...dpktoru şaşırıyordu günden güne iyiye gidiyordu çünkü...pekmezde çok iyi geldi vücuduna...zorlu bir süreçti ama atlattı çok şükür..şimdi kurtuldu tamamen...o yüzden rabbime çok çok dua edin herşeyin çaresi onda...yenilenler içilenler hep vesile...ilaçlarını ihmal etmesin kemoterapiyi hele hiç...pekmezi de hemen alın her sabah içsin bir fincan güç kazansın...nar suyu üzüm suyu bunları da içsin..destekleyici olarak vücuduna çok iyi gelecek inanın...ÇOK ÇOK GEÇMıŞ OLSUN...siz iyi olun ki babacıgınız da iyi olsun canım benim...:teselli:

allah acil şifalar versin.
çok geçmiş olsun inşallah babanız saglıgına bir an önce kavuşur.:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar dilerim.
Siz güçlü olmalı, moral desteği sağlamaya çalışmalısınız.

Back