• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme babam istemiyor

babam sadece onun degil ailesininde onemli oldugu soyluyor, onlarin babamin haberi olmadan birgun bize gelmeleri cok mu ayip olur ? tanismak icin

Canik sen almanyadanmisin ??? Sunu söylemek istiyorum Baban hakli bunu kendim bizzat ablamda yasadim tek siz degil bir aile evleniyor aileler anlasamayinca sizin de iliskiniz yipranir Annenin Babanin rizasi olmadan bir ise kalkisma sen mutsuz olursun. Ilerde cocuklarin'da olunca iyice sorunlar biner omuzlarina ikiniz de aileniz sizi nasil yetistirdiyse öyle yetistirmek istersiniz onun icin aileler birbirlerine uyum saglamali, ama tabiki bu benim düsüncem :)

arkadaşlar öyle karışık durumlarki nerden başlıcamı bilemiyorum!! benim bi sevdiğim var 2 yıldır beraberız. onun ailesi sülalesi beni biliyor ve ciddi düşündüğümüzüde biliyorlar onlarda ciddi anlamda bişiler olsun istiyolar. gel görelim aileme bunu anlattıgımda kıyametler koptu, dışarı cıkmama karşı geliyolar, telefonumu elimden aldılar falan. ama biz pes etmedik haLa savaşıyoruz bişeyler için. babam beni çok inciltti kötü bişey yapmadıgım halde yüzüme tükürdü sırf sadece birini sevdim aşık oldum diye. ama bizim pedere baksak pisliğin önde gideni (karı kız) işlerinde... ben sevince şerefsiz oldum.. evlenicek oldugum adam babamı arıyo ve babam telefonu açmıyo işte bukadar karaktersiz bi insan.. bende açık saçık herkese söledim ben bu adamı seviyorum diye, illa ki bugun evlendirin demiyoruz adı konsun istiyoruz ama siz illa ki evlenin biz öle gezip tozmanızı istemiyoruz derseniz onada eyvallah dedim. ama anlamıyolar işte ne annem ne babam... napmam gerekiyo kimseyi kırmadan nasıl bu savaşı kazanabilirim nasıl ailemi ikna edebilirim.. sevgilimin yaşı 23 benim 18... belki karşı cıkmalarnın sebebi yaşım ama diyorum ya çok seviyorum ve sadece söze bile razıyım sonra gerekırse 30 yıl bekleriz.. nolursunuz arkadaslar çok acı cekıyorum sırf birini sevdim diye dayak bile yedim eziyet ettiler çok.. kaçmayı bile düşündük ama kimseyi arkamı dönmek istemiyorum.. olmazsada son çare çekip gitmek... VE BABAMIN İSTEMEMESİNİN TEK SEBEBİDE MADDİ DURUMLARININ ONA GÖRE DÜŞÜK OLMASI.... ŞİMDİDEN CEVAPLAR İÇİN TŞKRLER

arkadaşlar öyle karışık durumlarki nerden başlıcamı bilemiyorum!! benim bi sevdiğim var 2 yıldır beraberız. onun ailesi sülalesi beni biliyor ve ciddi düşündüğümüzüde biliyorlar onlarda ciddi anlamda bişiler olsun istiyolar. gel görelim aileme bunu anlattıgımda kıyametler koptu, dışarı cıkmama karşı geliyolar, telefonumu elimden aldılar falan. ama biz pes etmedik haLa savaşıyoruz bişeyler için. babam beni çok inciltti kötü bişey yapmadıgım halde yüzüme tükürdü sırf sadece birini sevdim aşık oldum diye. ama bizim pedere baksak pisliğin önde gideni (karı kız) işlerinde... ben sevince şerefsiz oldum.. evlenicek oldugum adam babamı arıyo ve babam telefonu açmıyo işte bukadar karaktersiz bi insan.. bende açık saçık herkese söledim ben bu adamı seviyorum diye, illa ki bugun evlendirin demiyoruz adı konsun istiyoruz ama siz illa ki evlenin biz öle gezip tozmanızı istemiyoruz derseniz onada eyvallah dedim. ama anlamıyolar işte ne annem ne babam... napmam gerekiyo kimseyi kırmadan nasıl bu savaşı kazanabilirim nasıl ailemi ikna edebilirim.. sevgilimin yaşı 23 benim 18... belki karşı cıkmalarnın sebebi yaşım ama diyorum ya çok seviyorum ve sadece söze bile razıyım sonra gerekırse 30 yıl bekleriz.. nolursunuz arkadaslar çok acı cekıyorum sırf birini sevdim diye dayak bile yedim eziyet ettiler çok.. kaçmayı bile düşündük ama kimseyi arkamı dönmek istemiyorum.. olmazsada son çare çekip gitmek... VE BABAMIN İSTEMEMESİNİN TEK SEBEBİDE MADDİ DURUMLARININ ONA GÖRE DÜŞÜK OLMASI.... ŞİMDİDEN CEVAPLAR İÇİN TŞKRLER

canım Allah sana sabır versin... :Saruboceq: eğer gerçekten seviyorsan ve aynı sevgi ve daha önemlisi saygıyı sevgilinde de görüyorsan bence vazgeçmeyin... söz olayı için bence de yaşın biraz erken ama ille de olsun diyorsan evlenmek değil sözlenmek istiyoruz diye inatla ve sabırla anlat ailene ama SAKIN KAÇMAYA KALKMA... :olmaz: çok güzel düşünmüşsün kimseye arkamı dönmek istemiyorum die bu fikrini değiştirme sakın.. inan bana seni çok iyi anlıyorum bak, ablan yaşındayım annemin sebepsiz yer karşı olduğu biriyle 5 yıldır çıkıyorum bu yaz istemeye gelecekler ama aksi bir durum olsa dahi asla kaçmayı düşünmüyorum. Allah yardımcın olsun tatlım :teselli:

bencede kaçma baba bedduası alırsın tutar allah korusun yapma nereye kadar direcnek seni alıpta zengin bi petrol kralının oğluna mı vercek sen istemiyosan kımse sana zorla bişi yaptıramaz merak etme kararlılıgını koru öne sürdüğü maddi problemde ki cok sacma gün gelıp bu dusuncesınden utanak canım senın baban kınadıgı o ınsanlar varya asıl senın baban kınanacak duruma dusucek bu laflarımı sakın unutma sevgın ıcın sıddet bile gormussun canım ya içim cızzz etti inan allah yardımcın olsun panık yapıpta hata yapma sakın ol zaman ilacın ve mutlulugun olur ınsallah

Canik sen almanyadanmisin ??? Sunu söylemek istiyorum Baban hakli bunu kendim bizzat ablamda yasadim tek siz degil bir aile evleniyor aileler anlasamayinca sizin de iliskiniz yipranir Annenin Babanin rizasi olmadan bir ise kalkisma sen mutsuz olursun. Ilerde cocuklarin'da olunca iyice sorunlar biner omuzlarina ikiniz de aileniz sizi nasil yetistirdiyse öyle yetistirmek istersiniz onun icin aileler birbirlerine uyum saglamali, ama tabiki bu benim düsüncem :)

ben belcikadanim, ya babam olayi buyutuyor aslinda, ailelerimiz arasindaki farklilik okadar buyuk degil. babam illada tam bizim gibi birisi olsun istiyor, bende babamin kafasindaki kurdugu hayal ve beklentilere gore kendimi yoneltememki. turkiyede ayni bolgeden geliyoruz, kulturel aile yapilarimizda fark yok neredeyse. babamin iznini bekliyecegiz ikimizde pes etmemeye kararliyiz, isterse 1 sene sursun. sabirla bekliyoruz, ama bazen o zorlaniyor bu duruma ve bu yuzden tartismalarimiz oluyor arada sirada, ben buna uzuluyorum :( sonra tekrar basa donup birbirimizden ozur diliyoruz.
zaten suan annem turkiyede izinde, ben burda babamla arada konusuyorum onu yumusatmaya calisiyorum ve ilk bastaki kati tavri yumusuyo onun hakkinda ben konusup onu anlattikca. ailemiz arasindaki farkliliklari sevgilimle konustugumuzda ikimizin fikirleri arasinda hic fark yok. tek sorun babamin daha kabul etmemesi ama dedigim gibi pes etmiyecegim, onu cok seviyorum.

Son düzenleme:

Tatlim yasin cok kücük daha inan bende de öyleydi senin yasindayken, babam karsi cikiyordu birisiyle beraber olmama ne kavgalar etmistik beni kontrol ediyordu birak söylemeyi cakmasin diye elimden geleni yapiyordum öldürürdü beni, ama su an 22 yasindayim ve birini sevip onunla evlenmeyi isteyebilecegime cok daha sicak bakiyor. Benim babam da cok sinirli biri gecen birisiyle beraber olup ciddi düsündügümü söyledim tabiki biraz tereddüt leri var ama gelsinler tanisiriz dedii BENIIIMMM BABAAAMMM inanamiyorum hala onun o kücük kizi oldugumu yine siddetle karsi cikacagini beni kontrol edecegini düsünürken tepkisi farkli oldugunu görünce yaslandigimi anladim bence bekleyin daha yasin cOk kücük. Tursunu kuracak degil baban elvet birgün ikna olucak ama yasindan dolayi böyle siddetle karsi ciktigina inaniyorum

tatlim yasin cok kücük daha inan bende de öyleydi senin yasindayken, babam karsi cikiyordu birisiyle beraber olmama ne kavgalar etmistik beni kontrol ediyordu birak söylemeyi cakmasin diye elimden geleni yapiyordum öldürürdü beni, ama su an 22 yasindayim ve birini sevip onunla evlenmeyi isteyebilecegime cok daha sicak bakiyor. Benim babam da cok sinirli biri gecen birisiyle beraber olup ciddi düsündügümü söyledim tabiki biraz tereddüt leri var ama gelsinler tanisiriz dedii benııımmm babaaammm inanamiyorum hala onun o kücük kizi oldugumu yine siddetle karsi cikacagini beni kontrol edecegini düsünürken tepkisi farkli oldugunu görünce yaslandigimi anladim bence bekleyin daha yasin cok kücük. Tursunu kuracak degil baban elvet birgün ikna olucak ama yasindan dolayi böyle siddetle karsi ciktigina inaniyorum

tşkr ederim canım

Back