- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.007
Gecen sene bugündü, safra kesesi diye ameliyata alınacaktı babam, Doktor hastaneye yatırmıştı, 1 hafta hastanede yattı babam dedik doktora altı üstü safra ameliyatı bu kadar neden yatırıyorsunuz dedik, sonuç bekliyoruz dedi kesinleşmeden söyleyemeyiz dedi, o kara haberi aldığımız gün gecen sene bugündü, akciğer kanseri ileri evre denildi hemen onkolojiye gidin zaman kaybetmeyin dedi, ertesi gün gittik işte o gün değişmeye başladı hayatımız...
O anı o şoku hiç ama hiç unutamam , doktorlar bile inanmadı bu adam kanser olamaz diye inanmadılar kaldıki biz hiç inanmadık, hemen tedaviye başlandı ilk yıkımımı babanın ağzında o maskeyi takılı görünce yaşadım ve o andan itibaren dedim bu adam hasta kabul etmelisiniz diye kendi kendime....
Hastalık öyle ileri evreydiki akciğerle başladı , beynine sıçradı günlerce ışın aldı beyninden tamam kurtulduktan dedik, sonra omuriliğine sıçradı , felç üstüne felç geçirdi, sonra belinden ışın tedavisi başladı 1 sene boyunca hastanelerde geçti günlerimiz dert üstüne dert eklendi ve biz babamın akciğer kanseri olduğunu çoktan unutmustuk ...
Şimdi ise bilinci kapalı yatıyor, tanımıyor beni , kolları tutmuyor, bacakları basmıyor, kalk babam diyorum kalk diye haykırıyorum, 25 yıllık soforsün sen diyorum, nasıl tutmaz bacakların nasıl tutmaz kolların diyorum
Çok uğraştık olmadı olmadı illet hastalık bu lanet hastalık buiçim yanıyor ciğerim parçalanıyor, babamı her gün erirken görmek mahvediyor beni dayanamıyorum kaldıramıyorum hatta kabullenemiyorum
Ah babam ah ne tatli şeymişsin sen keşke diyorum sesini özledim babam sesini: ( gülbadem diye severdin beni BabammmAllah rızası için dua istiyorum hepinizden çok zor durumdayız analarınızın babalarınzın kıymetini bilin ,kızdı bahırdı çağırdı diye ailenize kin beslemeyin şuan sesine hasret kaldık
Off ofEvet cok iyi anliyorum sizi bu cok berbat bir aci..elleriniz kollariniz baglaniyor caresiz kaliyorsunuz..
Size birsey diyeyim mi belki bu size tuhaf gelecek ama ben babamin bir an once ölmesi icin aglayarak aci icinde Allaha yalvarmistim..kurtulma umudu yoktu zaten ve acı cekiyordu.en kötüsüde doktorun dedigine gore dahada ilerleyen zamanlarda acisi cogalacak morfin bile fayda etmeyecekti.Kemiklerine yayilmaya baslamisti cunku..iste o gun "Allahim aci cekmesin yeterki,o hale gelmeden al onu yanina"dedim.
Sonra babam ikinci kemoterapi sirasinda kalp krizi gecirdigi icin kaybettik..cok aci cekmedi yani..sukur iste bunada sukur:-((((
Rabbim bin kere razı olsun sizdenCanım benim. Canimmm. Öyle bi anda okudum ki yazını.
Sen bütün bu yazdıklarını yaşarken güçlü durmaya calismissin, güçlü de dur. Her zaman güçlü ol. Allahım seni böyle guzel yetiştiren babana ACIL ŞİFALAR VERSIN, Insallah bir mucize olur ve babana sesini özlediğin o guzel babana yeniden saglikla kavusursun. Ne dicemi bilemedim ben. Dualarim seninle. INSALLAH BI UMUT IŞIĞI BULUR DR.LAR. ama yıkılma. Babanı her gördüğünde gülümse ki baban guclensin. Sen onun sesine hasretsin eminim ki baban da sizlerin sesine hasrettir. Konuşun bol bol. Ellerini sıkı sıkı tutun. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLUR INSALLAH..
Şuan resmen yamuldum!!!!Gecen sene bugündü, safra kesesi diye ameliyata alınacaktı babam, Doktor hastaneye yatırmıştı, 1 hafta hastanede yattı babam dedik doktora altı üstü safra ameliyatı bu kadar neden yatırıyorsunuz dedik, sonuç bekliyoruz dedi kesinleşmeden söyleyemeyiz dedi, o kara haberi aldığımız gün gecen sene bugündü, akciğer kanseri ileri evre denildi hemen onkolojiye gidin zaman kaybetmeyin dedi, ertesi gün gittik işte o gün değişmeye başladı hayatımız...
O anı o şoku hiç ama hiç unutamam , doktorlar bile inanmadı bu adam kanser olamaz diye inanmadılar kaldıki biz hiç inanmadık, hemen tedaviye başlandı ilk yıkımımı babanın ağzında o maskeyi takılı görünce yaşadım ve o andan itibaren dedim bu adam hasta kabul etmelisiniz diye kendi kendime....
Hastalık öyle ileri evreydiki akciğerle başladı , beynine sıçradı günlerce ışın aldı beyninden tamam kurtulduktan dedik, sonra omuriliğine sıçradı , felç üstüne felç geçirdi, sonra belinden ışın tedavisi başladı 1 sene boyunca hastanelerde geçti günlerimiz dert üstüne dert eklendi ve biz babamın akciğer kanseri olduğunu çoktan unutmustuk ...
Şimdi ise bilinci kapalı yatıyor, tanımıyor beni , kolları tutmuyor, bacakları basmıyor, kalk babam diyorum kalk diye haykırıyorum, 25 yıllık soforsün sen diyorum, nasıl tutmaz bacakların nasıl tutmaz kolların diyorum
Çok uğraştık olmadı olmadı illet hastalık bu lanet hastalık buiçim yanıyor ciğerim parçalanıyor, babamı her gün erirken görmek mahvediyor beni dayanamıyorum kaldıramıyorum hatta kabullenemiyorum
Ah babam ah ne tatli şeymişsin sen keşke diyorum sesini özledim babam sesini: ( gülbadem diye severdin beni BabammmAllah rızası için dua istiyorum hepinizden çok zor durumdayız analarınızın babalarınzın kıymetini bilin ,kızdı bahırdı çağırdı diye ailenize kin beslemeyin şuan sesine hasret kaldık
Rabbim bin kere razı olsun sizdengözlerim dolu dolu okuyorum msjlarınızı Rabbim herkese şifa versin amansız dertle sınamasın
Amin cok tesekkurler..Rabbim sizede sabir babaniza acil sifalar versin.Umutsuz olmayin sakin siz benim gibi..Ben sonradan ogrendim Allahin en sevmedigi sey kendisinden umut kesilmesiymis..onun herseye gucu yeter..Off ofiçşm parçalandı Allah ölümünde hayırlısını versin babanıza rahmet eylesin
Rabbim rahmet eylesin babanızaŞuan resmen yamuldum!!!!
Ben 2 sene önce babamı akciğer kanserinden kaybettim o gündem beri yaşıyorum ama nasıl bir de bana sorsunlar.. bebek bekliyorum ama bir yanım hep buruk.. heyecanlarım hep eksik hep yarım... benim babam 5 ay dayanabildi öğrendik hastalığı kabullenelim derken kaybettik anlamadık bile nasıl olduğunu.. Rabbim hem size hem babanıza güç kuvvet versin ne kadar zor olduğunu öyle iyi biliyorum ki..
Evet cok iyi anliyorum sizi bu cok berbat bir aci..elleriniz kollariniz baglaniyor caresiz kaliyorsunuz..
Size birsey diyeyim mi belki bu size tuhaf gelecek ama ben babamin bir an once ölmesi icin aglayarak aci icinde Allaha yalvarmistim..kurtulma umudu yoktu zaten ve acı cekiyordu.en kötüsüde doktorun dedigine gore dahada ilerleyen zamanlarda acisi cogalacak morfin bile fayda etmeyecekti.Kemiklerine yayilmaya baslamisti cunku..iste o gun "Allahim aci cekmesin yeterki,o hale gelmeden al onu yanina"dedim.
Sonra babam ikinci kemoterapi sirasinda kalp krizi gecirdigi icin kaybettik..cok aci cekmedi yani..sukur iste bunada sukur:-((((
şuan varya içim parcalandı en az sızın kadar derınde hıssettım acıyı babama okadar baglıyımkı canım feda onaGecen sene bugündü, safra kesesi diye ameliyata alınacaktı babam, Doktor hastaneye yatırmıştı, 1 hafta hastanede yattı babam dedik doktora altı üstü safra ameliyatı bu kadar neden yatırıyorsunuz dedik, sonuç bekliyoruz dedi kesinleşmeden söyleyemeyiz dedi, o kara haberi aldığımız gün gecen sene bugündü, akciğer kanseri ileri evre denildi hemen onkolojiye gidin zaman kaybetmeyin dedi, ertesi gün gittik işte o gün değişmeye başladı hayatımız...