babam evleniyor

Annenize Allah rahmet eylesin..Ben olsam dugunune de gitmem ,bir daha da evine ayak basmam ,babami da silerim .
Kizkardesimi de yollamam.
Tabii ki evlenecek ama anneniz rahmetli olali 5 ay olmus.az daha bekleyememis mi ?

Ben öyle bir babayi ben evlatliktan reddetmesinden önce, onu babaliktan reddederdim!
Kusura bakma, agir konusuyorum konu sahibi fakat bu adamin yaptigi cahillik ile alakasi bile yok. Resmen vicdansizlik!
Ve isin kötüsü, bu ikinci kadinlar hep daha degerli oluyorlar. Birinci kadinlar gün görmüyorlar, ikinci kadinlara nasil deger veriyorlar serefsizler!

Kardesini yanina almak ile en iyisini yapiyorsun, bende aynisni yapardim. O ev ve ortam kardesinin ruh sagligini bozardi.
Ay sanki olayi kendim yasamis gibi çok sinirlendim.

annemde çok çekti canım babamdan hepsini biliyorum babam burnunu dikine giden biri şimdi yeni eşinin adını ağzuından düşürmüyor

Babanız annenizin arabasıyla evlenmek istemesine şaşırdım,o akrabanın bunu nasıl kabul edebildigine daha çok şaşırdım. Bu kadar kısa bi sürede evlenmek istemeleri çok ilginç. Allah kardeşinizin yardımcısı olsun.Annenizin mekanı cennet olsun.

. Bu kadar kısa bi sürede evlenmek istemeleri çok ilginç. Allah kardeşinizin yardımcısı olsun..

Benim aklima bir seyler geldi ama, neyse. Konu sahibesinin icini daha fazla yakmaya gerek yok.

evlenmesin demiyorki kimse..5 ay kısa bir süre ve düğün dereğe grek yok.şu şekilde gerek yok..henüz ya dönemindeler.kuranokunarak olabilirdi..5 ayda düğünle evlenilmesi rahmetliye saygısızlık kızlarınıda ezmektir..kuranla evlense idin derdim..çalgılı düğüne kızların gitmesi zaten yakışıksız.

hanımlar birşey yanlış anlaşılmış düğünde kınada çalgı yok mevlüt var

Çocuklar küçük olur bakacak kimse olmaz perişan olurlar bir kadına ihtiyaç duyulur yada yaşlıdır çocukları evlenmiştir tutacak bir ele bir kap çorbaya ihtiyaç olur neyse evlenir, koskoca adamsın bekar kızın var evde bekle sabır et kızın evlensin yuvasına gitsin ondan sonra de çocuklarım ben evlenmek istiyorum haberiniz olsun.

5 ay çok erkenmis ya yangından mal mı kaçırıyor çok üzücü
kabullenmekten başka çare yok sanırım
Allah yardımcınız olsun

Ay okurken içim acıdı anneciğine Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun!
Annenin amca kızı da babanda gözü vardı herhalde annen ölür ölmez ayartmış adamı.
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Cok üzüldüm gerçekten, Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın.
Ben olsam gitmezdim, baba olarak da gormezdim.
Allah sabırlar versin, çok zor bir durum gerçekten

Aman boşverin kızlar adam evleniyo mu evleniyo. Kızlara sabır versin Allah.
amin amin..kızkardeşimde annem rahmetli olduğunda yanındaydı..babamın üzüldüğünü hissetmediğini söyledi..ama 12 senedir annem gibi birini bulamadı..sürekli arkasındaydı kadıncağız..yemeyi suyu.havlusu..bulamazda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…