• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam evleniyor

Mekanı cennet olsun annenizin, Allah size sabır versin. İnsanın acısını bile tam yaşayamadan, böyle saçma sapan işlerle uğraşması çok zor. Yerinizde olsam düğüne gitmeyi bırakın, iletişimimi bile keserdim babamla.
İnsanın yıllarını geçirdiği hayat arkadaşının ardından bu kadar çabuk kendi derdine düşmesi çok acı ya. Hayatının sonuna kadar yalnız yaşamasınlar tabi, ama hiç mi kıymeti yok gidenin? Allah ıslah etsin böylelerini.

ben olsam gitmezdim düğüne..
5 ay olmuş, nasıl geçerim mezarın önünden güle oynaya, kornalara basa basa!!!
sonra mezara gidip nasıl dua ederim, hangi yüzle :KK12:

evlenmek isteyebilir, ama daha çok erken, üstelik de annenizin akrabasıyla, her şeyi geçtim kınalarla, davul zurnayla :KK12:

gitmezdim, isterse silsin beni.
rezilliğe şakşakçı olamam derdim :KK12:

bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen
SEN DÜĞÜNE GİDİP GİTMEMEKTE KARARSIZSIN ALLAH ESİRGESİN BÖYLE BİR DURUMLA BEN KARŞI KARŞIYA GELSEM BABAMIN SIFATINA TÜKÜRÜRKEN BİLE YÜZÜNÜ GÖRMEMEK İÇİN GÖZLERİMİ KAPATIRDIM :KK12::KK12::KK12:

Eklentiler

• upload_2014-12-22_9-4-34.png
    upload_2014-12-22_9-4-34.png
    411,8 KB · Görüntüleme: 109
başınız sağolsun annenizin mekanı cennet olsun.çok zor bir durumdasınız evlat olarak haklısınız.babanızın yetişme tarzı ve görgüsü bunu kendine hak görüyor demekki bazı insanlar böyle ne yazkki dninen yeni nikah için gerekli süre geçince hak görüyorlar kadına kendini kaptırıp sizide ezip geçmesi çok acı annenizin hiç m ihatrı yokmuş kendisinde diyeceğim ama olsa yapmazdı.onun kafa yapısı böyle demekki kerdeşiniz ne olacak bu durumda s,iz evlisiniz ben en çokta ona üzüldüm onun menfaati doğrultusunda hareket edin derim anneniz geri gelmeyecek hiç değilse emaneti olan kardeşinize arka çıkıp onu kollayın derim :KK43:

Çok zor bir durum.. gerçekten çok fazla zor hem de .. insan annesini kaybettiğine mi yansın babasının düşüncesizliğine mi yansın.
En azından bir sene sabretseydi hiç akıl veren de mi yok. Yangından mal mı kaçırıyor anlamadım ki o kadında da mı hiç iş yok, annenin ölmesini mi bekliyordu tövbe yarabbim. Tanımıyorum etmiyorum ama ben bile çok sinirlendim Allah yardımcın olsun bırak ne halt yerlerse yesinler. Ben olsam değil o düğüne gitmek yolda gördüm mü yönümü değiştirirdim silerse de silsin en azından annem huzurlu olurdu.
Yemin ederim buraya üye olduktan sonra erkeklerden nefret eder oldum ya

Kadinin esi oldugunde kadin kendini idare ediyor ama erkeklerin nerdeyse tek caresi evlenmek. Siz her gun sicak yemek veremezsiniz her gun temizlik yapamazsiniz. Babanizi da anlayin tabiki kabul edilecek bir durum degil ozellikle calgili cengili dugun istemesi falan. Siz gitmeseniz de babanizin tarafindan da bir bakin

Allah rahmet eylesin ve de Allah yardımcınız olsun. Bunu demek için girdim sadece. Çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemiyorum.

Konu sahibi sana çok kızdım ne gerek vardı gittin.Daha sonra sinirin geçince evlerine giderdin.
Kime neyi ispatlamaya gittin ki.Şimdi çok mu değerli oldunuz babanız ve akrabalarınız tarafından saygımı duyulacaksınız.
Sen,kardeşin ,eşin ve çocukların var bundan sonra.Akrabasızlıktan kimse ölmez.
Herkes cephe alsın isterse annem için dünyayı yıkarım.Hele de böyle baba için kılımı kıpırdatmam.
Sen kardeşini düşünüyorsun ama teyzen anneni düşündü mü?
Herkes ektiğini biçer onlarda bu yaptıklarının cezasını elbet bir gün görecekler.
Ama gene de annene haksızlık yaptığını düşünüyorum.Şuan gitmen için çok erkendi.

adam karısının cenazesinde etrafa bakmaya başlarmış derler ya aynen öyle olmuş..
adamlar vefalı değiller işte ama siz üzülmeyin yapcak birşey yok yinede babanızın ahını almayın

SEN DÜĞÜNE GİDİP GİTMEMEKTE KARARSIZSIN ALLAH ESİRGESİN BÖYLE BİR DURUMLA BEN KARŞI KARŞIYA GELSEM BABAMIN SIFATINA TÜKÜRÜRKEN BİLE YÜZÜNÜ GÖRMEMEK İÇİN GÖZLERİMİ KAPATIRDIM :KK12::KK12::KK12:
merisina ekteki dosya nedir dikkatimi çekti de bişey anlamadım

arkadaşım yaşadıkların çok zor inan bana senin acını çok iyi anlıyorum yaşadıklarının aynısını hatta daha fazlasını yaşadım. Annemi kaybettim babam sırf mutlu olsun diye evlenmesine karşı çıkmadık kadın düğün istedi düğün yaptık sanki genç oğlan ve kızı evlendiriyormuş gibi düğün yaptık ama sonra ne oldu kadın bize babamı resmen düşman etti babam ne dese yanlış anlıyor kızıyor sitem ediyor ailesini unuttu hep karısının ablasına gidiyor eskiden her zaman iç içe olduğumuz halamlar amcamlar şimdi hepimiz ayrı takılır olduk halamlarla amcamlar bir arada bayramda seyranda yılbaşında içlerinde bitek babam yok. Ben annemi kazada kaybettim babamda bir yıla yakın yattı yatakta ve babama halamlar amcamlar baktı amcam sırtında taşıdı yengem yemeğini yedirdi ama bunların hepsi unutuldu en çok da buna üzülüyorum. Bir evde anne olmayınca babada olmazmış bunu çok iyi öğrendim. Ve annem babama o kadar çok düşkündü ki şuan yaşadıklarımız annemi ne kadar rahat uyutuyordur bilmiyorum bile. Biz birbirine bağlı bir aileyken resmen bi kazadan sonra hepimiz bir yerlere savrulduk. Zamana bırak zamanla alışıyorsun. Acın gitmez ama ene azından bunada dayanıyorsun.

kendi düzenini kurması lazım sen nereye kadar koşuşturucaksın Bırak mutlu olsun adam

sessiz sedasız br nikahla evlenmesine bir şey demiyorum.hatta yük olmasındansa evlenmesi daha iyi ama kadın istemediği halde bu merasim olayları geçekten çok ayıp ve ilerde mutlaka karşısına çıkacaktır.

erkekler eşlerinin cenazesinden dönerken yeni kadın aramaya başlar derdi anneannem..
demek doğruymuş.

amacı mirasa ortak olmakmış yaşlı teyzenin..ya dede70 yaşında:KK51:
sözde fukaralıktan maaşa itibar etti fakat miras olsa şahane der bence martta gelcekmiş ex aşkı bakalım hacı yolu gözler gibi bekliyor kadın yine 1-2 ay durup kafayı sıyırır gibi olup kaçar gider çocuklarına.

karısı öleli 5 ay olmuş..biraz daha bekleyebiliridi..ne var bunda
benim dedem de beklemedi göz yaşları hep timsah göz yaşlarıydı.ancak hem nikahlı olup hem böyle dul gibi tek başına yaşayınca anlmıştır ananemin kıymetini ama dedeme müstehak bunlar.

bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen

Allah anneciğinizi rahmet eylesin MEKANI CENNET OLSUN.Gerçekten babanızdaki bu hız şaşırttı beni YOK ARTIK dedirtecek durumda:stop:neden biraz daha sabredememiş yemeği önünde çamaşırı ütüsü yapılıyor :KK57:erkek milleti :stop:dur diyemiyosun malesef !! bunu yanında annenizin halasının kızı büyük cesaret gerçekten:KK17:hadi bunu da geçtik neden düğün dernek nikahtan alsaydı saygı gösterselerdi annenin mezarına hayret bişey gerçekten:KK20::KK20:

sözde fukaralıktan maaşa itibar etti fakat miras olsa şahane der bence martta gelcekmiş ex aşkı bakalım hacı yolu gözler gibi bekliyor kadın yine 1-2 ay durup kafayı sıyırır gibi olup kaçar gider çocuklarına.

benim dedem de beklemedi göz yaşları hep timsah göz yaşlarıydı.ancak hem nikahlı olup hem böyle dul gibi tek başına yaşayınca anlmıştır ananemin kıymetini ama dedeme müstehak bunlar.
sanki evlenince aradıkları mutluluğu bulacaklarını sanıyorlar..erkeklerde böyle garip bir düşünce var..değişklik fikri hoşlarına gidiyor..rahmetli annem gibi birini bulamadı babamda..nerde öyle hizmet edeck..

Erkekler çok aciz yaratılmış asla kendilerine bakamıyorlar , benim babam rahmetli oldu hep etraf iyiki baban ölmüş diyorlar dı ki kadın genelde kendine bakabiliyor ama babada sorun oluyor genelde ki arkadaşımın annesi öldü arkadaşım kardeşleri babaların evlenmesine izin vermediler ve kız arkadaşım babasına bakarken yemek,ev temizliği (kendisi bekar ayrı evde yaşıyorlar)zorsunuyor bazende babasını azarlıyor annesinin pek kıymetini bimemiş babası ,adamın gözleri çok oynak,oynak ki namazında vücudu sağlam evlendirelim seni deseler adam hayır demiyecek gibi sadece kadın çenesinden korkarmış arkadaşım ,öyle diyor

Erkekler böyle işte ! Kadını toprağa gömdümü yakasını paçasını düzeltirlermiş , annem öyle der ne kadarda doğru...
Başınız sağolsun , acınız henüz çok taze ve babana kızmakta o kadar haklısın ki , ne bu acele böyle , kadının toprağı kurumadan evlenmek hemde çalgılı çengili hiç yakışır mı ! Ben sizin yerinizde olsam asla gitmem ve beni bu yüzden silecekse silsin derdim , tabi siz kalbinizi dinleyin, ama baban sizlere çok büyük haksızlık yapıyor. Kardeşin ne durumda peki ?

Back