- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
-
- Konu Sahibi yapayalniz1
başka kardeş var mı onlara tavırları nasılKizlar dogru ickiliyken soyledi ama kendini kaybetmemisti ki saat 6 da icmeye basladi 5 bira icti bu laflari soylerken saat 1 di. Hem de her ne olursa olsun ickiliyken söylediklerinin sorumlulugunu alamayacaksan icmeyeceksin. Sonucta benim cok cok zoruma gitti bidaha da gelmem. Bende en cok anneme uzuluyorum
Kizlar daha önceki konumdan bilen bilir esim polis ve izne cikmasini bekliyorum bu sirada ailemin yanindaydim. Bayramda geldim esimden pesimden gelecekti ama izinler kapandi gelemedi. Su gun acilacak bu gun acilacak derken 1 aydir ailemin yanindayim. Esimi cok çok ozledim bu arada ama o bekleyelim biraz daha olmazsa gelirsin dedigi icin bekledim 11 inde otel rezarvasyonumuz ucak biletimiz hepsi hazirdi tatil icin. O yuzden 11 ini bekliyordum.
Dun degil önceki gün 7 sene sonra annem ve babamla memleketimize geldik. Babam aksamina bira alip gelmis 8 tane ki benim ne kadar karsi oldugumu bilir. O gun 3 tanesini icti hiçbişey demedik. Dun de geriye kalan 5 tanesini icti yine kimse bisey demedi karismadi yani yemek hazirladik çağırdık annemle ( o bu arada bahcedeydi ) yemiycem simdi siz yiyin demis. Biz yedik sonra salonda oturuyoruz bu geldi demek benimle muhattap olmuyorsunuz iyi falan dedi sustuk yine annemle. Sonra aradan 2-3 saat gecti ters ters davraniyor hala. Gece 1 gibi yemek yemeye gitti mutfaga annemde yemek hazirlamaya gitti biz salondayiz ama ben duyuyorum konusmalari. Diyor ki babam sizin gibi adam olmayanlarin yemegi yenmez. 3 milyar borc verdi diye kimsenin kaprisini cekemem ( ba ama 3 milyar borc verdim ama asla lafini yapmadim hatta o cekinip anneme istetiyor diye bende anneme verdim sen ver diye ). Annemde dedi tamam sus kiz kac sene sonra geldi gider bak falan dedi babamda s..k..tr olup gitsin cehenneme kadar yolu var dedi. Ben duydum sok oldum gecenin yarisi ne yapicam aglama krizine girdim. Bugun gidecektim annem icin kaldim o uzulmesin diye. Az once de babam bana diyor ki ne zamana kadar küs kalicam. Dedim ki ömrümün sonuna kadar. Ne evinde kalmak ne yüzünü gormek istemiyorum haksizmiyim sizce kizlar? Ne yapacagimi sasirdim???