babam evden kovdu...

Hergün içiyosa sıkıntı bide özür dilemek yerine nezamana kadar diye soruyo zaten sen orda temelli kalmıyosun enazından gidene kadar ara verebilirdi kendine olan saygısından otururdu kızım böyle böyle yok valla allah annenize sabır versin borçu neden verdiniz ?

Dışlanma psikolojisi yani kendini öyle hissetmis. Malum erkekler gözünün içine Baka Baka her hatayi yapar bunu yaparken de alkış bekler . Ama yine de babanız . Açıkça konuşmak en iyisi. Sen benim babamsin senin lafını istemeden duydum çok agirima gitti deseydin keşke

Ah ah şu içki bira alkol kötülüklern anası.. Oda pişman olcaktt daha sonra. Alkoliklern genel problemi

Arkadaslik yada esinizle olan sıkıntilari anlatmaniz normalde ben aile icinde olanlari ,anlatilmasina karsiyim canim yanlis anlama.o senin baban unutursun.bianlik boslukla soylemis.haklisin evet soylenmicek sey fakat biri burda baban icin kötü birşey soylese uzulecek yine sensin. He kaldiramiosan babaninda huyunu biliosan kendi evinde kal derim.evet biraz tepkini koy ama kizma babana.babana bisey olsa yine uzulcek sensin.bian babanin hayatta olmadigini düşün ne kadar basit bi olaymis uzatmaya degmezdi diye pisman olurdun.o yuzden kuslugu birak .nihayetinde arkadaş in degil arkadasin olsaydi siler atardin ama baban.bir ay oncede benim basima geldi senle ayni durumu yasadim.bianlik kizginlik ani soyledi diye unuttum.ben döndüm ailem memlektte kaldi .simdi orda olsaydim diye cok istiyoruuum.

Arkandan söylemiş ama direkt yüzüne karşı değil . Alkolün de etkisiyle size kızarak söylemiş . Senin duyacağını farketseydi demezdi bence . Arkadan konuşmak kolay çünkü . Allah yardımcın olsun yine de zor bi durum ..:KK42:

benim babam da annemle konuşurken eşim için nerden buldu gitti s..... bu adamı bana damat diye getirdi gibi bişey dedi çok ağır bir küfürdü. ben bunu duydum ama duymamış gibi yaptım mecburen. ama hala yüzüne eskisi gibi bakamıyorum babamın
annen için dayan bence zaten gidecekmişsin
baba işte naparsın :KK43:
ama hiç affetmeyeceksin bence içten içe :KK43:

Kizlar daha önceki konumdan bilen bilir esim polis ve izne cikmasini bekliyorum bu sirada ailemin yanindaydim. Bayramda geldim esimden pesimden gelecekti ama izinler kapandi gelemedi. Su gun acilacak bu gun acilacak derken 1 aydir ailemin yanindayim. Esimi cok çok ozledim bu arada ama o bekleyelim biraz daha olmazsa gelirsin dedigi icin bekledim 11 inde otel rezarvasyonumuz ucak biletimiz hepsi hazirdi tatil icin. O yuzden 11 ini bekliyordum.
Dun degil önceki gün 7 sene sonra annem ve babamla memleketimize geldik. Babam aksamina bira alip gelmis 8 tane ki benim ne kadar karsi oldugumu bilir. O gun 3 tanesini icti hiçbişey demedik. Dun de geriye kalan 5 tanesini icti yine kimse bisey demedi karismadi yani yemek hazirladik çağırdık annemle ( o bu arada bahcedeydi ) yemiycem simdi siz yiyin demis. Biz yedik sonra salonda oturuyoruz bu geldi demek benimle muhattap olmuyorsunuz iyi falan dedi sustuk yine annemle. Sonra aradan 2-3 saat gecti ters ters davraniyor hala. Gece 1 gibi yemek yemeye gitti mutfaga annemde yemek hazirlamaya gitti biz salondayiz ama ben duyuyorum konusmalari. Diyor ki babam sizin gibi adam olmayanlarin yemegi yenmez. 3 milyar borc verdi diye kimsenin kaprisini cekemem ( ba ama 3 milyar borc verdim ama asla lafini yapmadim hatta o cekinip anneme istetiyor diye bende anneme verdim sen ver diye ). Annemde dedi tamam sus kiz kac sene sonra geldi gider bak falan dedi babamda s..k..tr olup gitsin cehenneme kadar yolu var dedi. Ben duydum sok oldum gecenin yarisi ne yapicam aglama krizine girdim. Bugun gidecektim annem icin kaldim o uzulmesin diye. Az once de babam bana diyor ki ne zamana kadar küs kalicam. Dedim ki ömrümün sonuna kadar. Ne evinde kalmak ne yüzünü gormek istemiyorum haksizmiyim sizce kizlar? Ne yapacagimi sasirdim???
bence pişman olacağın sözler söyleyip babanı kırma kendin söyledin içti diye insan içince ne söylediğini bilmez ve etkisi geçince de hatırlamaz ,farzet ki hatırladı vy bilinçli söyledi yine de küsüp darılma babana o senin baban ne olursa olsun anneye babaya küsülmez hele kin asla duyulmaz sende annesin veya anne adayısın bilmiyorum evladın sana küs tutsa üzülmezmisin ? onlar bizim hayattaki en kıymetlilerimiz kaybedince değerini anlamayalım,lütfen ailelerimizi üzmeyelim onlara kırılmayalım.
hatalı bile olsalar onlar bizim ailemiz...

üstelik benim babam gayet kendindeyken söylemişti :KK43:
bazen telefonla görüştükten sonra telefonu kapatmayı unutup da sayıyor bana bişeyler
yüzüme asla söylemez ama.
artık telefonu kapatıyorum hemen dinlemiyorum.
kendini çok üzme

bence pişman olacağın sözler söyleyip babanı kırma kendin söyledin içti diye insan içince ne söylediğini bilmez ve etkisi geçince de hatırlamaz ,farzet ki hatırladı vy bilinçli söyledi yine de küsüp darılma babana o senin baban ne olursa olsun anneye babaya küsülmez hele kin asla duyulmaz sende annesin veya anne adayısın bilmiyorum evladın sana küs tutsa üzülmezmisin ? onlar bizim hayattaki en kıymetlilerimiz kaybedince değerini anlamayalım,lütfen ailelerimizi üzmeyelim onlara kırılmayalım.
hatalı bile olsalar onlar bizim ailemiz...

bu kadar da tolerans fazla değil mi?
onlar da kırmasınlar bence herkes biraz özenli davransa sorun kalmaz
ilişkiler hep bi tarafın alttan almasıyla yürümez sonra ezilen bi taraf oluyor :KK43:

Bu lanet olası alkol ve aptal erkekler. Baba da olsa eş de olsa Kardeşte olsa erkek genleri bozuk

bu kadar da tolerans fazla değil mi?
onlar da kırmasınlar bence herkes biraz özenli davransa sorun kalmaz
ilişkiler hep bi tarafın alttan almasıyla yürümez sonra ezilen bi taraf oluyor :KK43:
İlişkiler dediğiniz anne baba okadar emek var, hak var tabiki özen, anlayış gerek hatalı baba.ancak küs tutmak yüzünü görmek istememek çok değilmi bukadar büyük bir meselemi üstelik baba içmiş bazı değerlere sahip çıkmak lazım anne baba kıymeti bilmek gerekir

Alkol lü olduğu için söylemiş ve belliki size alınmış aslında. Koskoca adam evinde bahçesinde Iki üç bira içiyor diye karismayin sizde. Ne babalar var. Yarın birgün pişman olursunuz. Yapmayın babadir sonuçta. Boşuna kirmayin kalp sizde kirilmayin lütfen.

X