- 9 Haziran 2016
- 274
- 113
- 18
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
beni en çok üzen neydi biliyor musunuz babam söylerken duydum dediki kızımı görmek istediğim de kızımı çağırırım kapnın önünde görürüm kızımı sonra giderim.. anneme dedim onuda yapmasın istemiyorum buarada kaynanayla yaşıyacağımkusluk hangi sebeplerden oluyor evlendikten sonra sizi ailenizle gostermiycek gibi geliyor bana es ve tarafi
Allah yardımcın olsun cnm diyecek bişey bulamadımben şimdiden kardeimin düğününü düşünüyorum babam gitse yine olan bana olacak . keşke ayrıla bilsem ama söz hakkım yok hemde hiç yok söz hakkım olsaydı en başta herşey biterdi
pişman ancak tükürdüğünü yalamaz babam asla gerçekten ayrılacağımı bilsem hemen şimdi derim ama mümkün değil anneme danıştım bu konuyuBabam pişman demişsiniz..
Tamam fırsat işte yapmayın bu evliliği..
Nişanlın ne diyor bu duruma, o istemese mesela ayrılsa o zaman kimse sana bir şey diyemez. Onunla konuşabilir misiniz ?babamı anlayamıyorum amcamla konuşuyorlar ama nefret ediyorlar hep konuşuyor babam evliliğimede yansıyacak bu ben anneme bugün bile dedim ben oğlana ölmüyorum isteseniz evlenmem dedim .. ben pat diye bişey diyemem böyle bir söz hakkım yok
size bişey diyimmi ben şu yaşıma kadar babamın yanında doğru düzgün oturmadım bile arkadaşlarım babarına hep sarılıyorlardı öpüyorlardı nasıl kıskanıyordum bir bilseniz.. bir kere babamdan cesretimi toplayıp para istemiztim ondada mecburdum onuda gözümden çıkarmıştı ondna sonra hiç bişey istemedim .. baba çok zor cesaret işe yaramaz kiTek derdin babanın düğüne gelmemesi ise, babam gelmezse ben de gitmiyorum de kestirip at.Baban gelirse de gelmese de senin için iyi olur.Gelirse istediğin gibi baban düğününde yanında olur,gelmezse de akraba ile evlenmemiş olursun.Biraz cesaret sadece.
nişanlım bu konular asla bize yansımaz üzülme sen diyor ve hissediyorum seviyor beni hayatta ayrılmazNişanlın ne diyor bu duruma, o istemese mesela ayrılsa o zaman kimse sana bir şey diyemez. Onunla konuşabilir misiniz ?
aşk yok vallaha zorla sevmeye çalışıyorumherseyi bi kenara birakin siz nisanlinizi gercekten seviyormusunuz onunla evlenmeyi istiyor musunuz
baş rol dedem zaten dedem dedğim annemin babası babamın babası yaşamıyor.. dedem olacak adam yüzünden herşey oldu büyüklük göstereceğine iyice ortalığı karıştırıyor. gidip gelmeme karışmazlar karışamazlar bu konuları nişanlımla hep konuştum umarım bir sorun olmaz bana bize yansımaz dediAllah yardımcın olsun cnm diyecek bişey bulamadım
Madem öyle kendını ezdirme sende nişanlına babamla ıyı gecınseydınızde böle olmasaydı dıye,haklı haksıza girdirme
Ailene gidip gelmene karışırlar gibi bastan tavrını net koy
Keşke deden barıstırsbılseymıs
Onun sevmesi değil senin sevip sevmiyor olman önemli.. Kaldı ki elbet yansıyacaktır.. Kv yanında yaşayacaksın birde annende mi bir şey diyemiyor ?nişanlım bu konular asla bize yansımaz üzülme sen diyor ve hissediyorum seviyor beni hayatta ayrılmaz
pişman ancak tükürdüğünü yalamaz babam asla gerçekten ayrılacağımı bilsem hemen şimdi derim ama mümkün değil anneme danıştım bu konuyu
zorla mi... yapma bu kotulugu kendine hicbirsey icin gec degil..insanlar deli gibi asik oluyor seviyor evleniyor ancak bir hatasiyla nefret ediyor sevgi bitiyor...yada cok sevdigi icin katlaniyor idare ediyor..peki siz zorla sevmeye calistiginiz adamin hatalarini hangi duyguya siginarak idare edeceksiniz..aşk yok vallaha zorla sevmeye çalışıyorum
annem çok üzüldü amcamı aradı onunla konuştu amcam hiç üzülme yin dedin gelin olarak değil kardeşimin kızı olarak bakıyorum nasıl kötü düşünürsünüz üzülme falan dedi anneme.. ben çok ağladım babam bal gibide biliyor bunları ama umrundamı sizce ? dün büyük abim çok sinirlendi başlarım babamada onlarada kardeşimden kimse değerli değil dedi sonrasını bilmiyorum ama bukadarla kalır en fazla kurdalemi bağlamaya gelir onuda beklemiyorum ama..Ya zaten sizi istemediğiniz bir evliliğe zorlamış, şükür ki mutlu olmuşsunuz. Artık evlenmeyi hür iradenizle istediğinizi varsayıyorum yoksa ortada düğünden daha önemli bir problem var demektir. Neyse.
Valla benim abimler babamın bu saçma isteğine boyun eğecekse ben onlara küserdim. Babama da küserdim. Ay alayına küserdim ya. Ne suçunuz var sizin. Bunlara hiç gerek yok. Gidin babanızla konuşun, ağlayın, yemek yemeyin ne bileyim elinizden gelen her şeyi yapın. Amcanız daha ılımlı bir insansa onunla konuşun benim hatırım için deyin. Nişanlınızdan yardım isteyin. Ama kabullenip oturmayın, babanız sizi dövecek değil ya. Baskın olan bir abinizden her gün yardım isteyin. Mutlaka çözülecektir, çözülmeli.
Oyyy canım benim sana ne diyeceğimi şaşırdım.Herşey gönlüne göre olur inşallah.Baban da biraz merhamete gelir de senin için en iyisi neyse o olur inşallah.size bişey diyimmi ben şu yaşıma kadar babamın yanında doğru düzgün oturmadım bile arkadaşlarım babarına hep sarılıyorlardı öpüyorlardı nasıl kıskanıyordum bir bilseniz.. bir kere babamdan cesretimi toplayıp para istemiztim ondada mecburdum onuda gözümden çıkarmıştı ondna sonra hiç bişey istemedim .. baba çok zor cesaret işe yaramaz ki
keşke aile yapımı bilseniz ben istermiydim böyle olsun.. ama bu duurma katlanmak zorundayım elimden hiç bişey gelmezzorla mi... yapma bu kotulugu kendine hicbirsey icin gec degil..insanlar deli gibi asik oluyor seviyor evleniyor ancak bir hatasiyla nefret ediyor sevgi bitiyor...yada cok sevdigi icin katlaniyor idare ediyor..peki siz zorla sevmeye calistiginiz adamin hatalarini hangi duyguya siginarak idare edeceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?