- 9 Haziran 2016
- 274
- 113
- 18
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
ben anneme bugün bile dedim babam gelmiyorsa benim işim ne benide göndermeyin diye bildiğin yalvardım tabi bunu derken inanılmaz ağladım.. ama herşey hazır bu saatten sonra mümkün değil buYa bu izlediğimiz diziler gerçekten gerçekmiş çok mantıksız geliyordu bazı insanlar bu mantıksızlıklar içinde yaşıyormuş babanız sözünden daha mı az seviyor sizi küs olduğu bir aileye üstelikte kardeşi bide Nasıl evladını veriyor evlenme kardeşim evlenmiycem de zorlama amca oğlunu sevmeye kendini zaten. Sevgi zorla oluşacak bi duygu da değil
evet doğuluyum babam sürekli küstüğü için ailesine 20 yıl kadar ankarada yaşıyoruz bir ara amclarımla araları düzeldi ondada beni harcadılar. Bazen diyorum kahrolsun babamın bu doğulu damarıAh kıyamam sana senin hiçbir suçun yok anladığım kadarıyla doğulusun ve tahminimce itiraz etme Hakkı'n da yok genelde öyle oluyorlar yani yanlış anlama tek temellim eşinle Mutlu olman
babam sanki dünden razı beni vermeye o istemeseydi son anda bile durdururdu böyle saçma şeyler yapmazdıAmcanızın oğluyla kan bağınız var, kardeş sayılırsınız yapmayın lütfen.. Kimse istemiyorken hazır ayrılın, sonra evleneceğiniz adamı kendiniz seçin..
kabul etmem bir aydan daha uzun sürede oldu tabiki ilk kabul etmedim sonra gördüm başka sansım yok söz hakkım olsaydı kesinlikle kabul etmezdim kesinlikleeBen şeye takıldım ..
Siz babanızın herhangi bi eşyası falan mısınız ?
Çok affedersiniz ama koynunuza alacağınız adamı seçme şansı size vermedi ve
Sizi bir eşya , mal verir gibi verdi mi?
Siz de kabul mü ettiniz ?
Pes ...
Şuan kavgalılar neden vazgeçmiyor peki ?babam sanki dünden razı beni vermeye o istemeseydi son anda bile durdururdu böyle saçma şeyler yapmazdı
Ama sen hazır değilsin yeterli değilmiben anneme bugün bile dedim babam gelmiyorsa benim işim ne benide göndermeyin diye bildiğin yalvardım tabi bunu derken inanılmaz ağladım.. ama herşey hazır bu saatten sonra mümkün değil bu
babamı anlayamıyorum amcamla konuşuyorlar ama nefret ediyorlar hep konuşuyor babam evliliğimede yansıyacak bu ben anneme bugün bile dedim ben oğlana ölmüyorum isteseniz evlenmem dedim .. ben pat diye bişey diyemem böyle bir söz hakkım yokŞuan kavgalılar neden vazgeçmiyor peki ?
ben şimdiden kardeimin düğününü düşünüyorum babam gitse yine olan bana olacak . keşke ayrıla bilsem ama söz hakkım yok hemde hiç yok söz hakkım olsaydı en başta herşey biterdiCesaretini topla babana söyle ayrıl gitsin
Nişanlında az değil hemen basa kakacak şey arıyo çok çekersin ilerde çekeceğine şimdi Çek ayrıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?