Babamla aramız 10 senedir iyi. Ara ara bozuldu ama iletişimimiz iyi. Her gün konuşuyoruz. Sorun geçmişte yaptıklarım. Onun dikkat etmemesi. Sevgilisiyle tanışmak istemiyorum. Çünkü yaşı bana yakın. Yediremiyorum. Daha önce Sevgilisiyle tanıştım. Kötü oldu. Evlenirse tanışırım sadeceBence babanız çabalıyor bağ kurmak ve sürdürmek için, yazdıklarınızdan ben öyle hissettim. Sevgilisi ile tanışmayı deneyebilirsiniz bence. Geçmişe takılıp kalmak çok sağlıklı değil, ileride pişmanlığını yaşayabilirsiniz.
Zaten 12 yaşımdan beri düzenli olarak terapiye gidiyorum. Daha yeni bıraktım. İlerleme bu kadar oluyor. Kaybetme korkusu yaşayana kadar iyiydikBirlikte gideceğiniz 2 3 terapiyle düzelecek şeyler. Çocukluk travmanız da var onun için ayrı terapi alabilirsiniz. Basitçe düzelecek birşeyi ertelerseniz böyle büyür kocaman gibi görünür. Tamam pahalı bir tedavi ama değer bence. Başka çözümü yok gibi bişey.
O zaman onu öyle kabul etmeyi öğrenmelisiniz. Babanızın değişeceğini düşünmüyorum. Keşke değişse ama zor.Zaten 12 yaşımdan beri düzenli olarak terapiye gidiyorum. Daha yeni bıraktım. İlerleme bu kadar oluyor. Kaybetme korkusu yaşayana kadar iyiydik
İnsan sağlığına dikkat etmez mi? Aklım sürekli onda. Keşke evli olsa en azından başında biri olur. Kamera takalım dedim istemedi. Yazlık yaptırdı orada tek yaşıyor. Kışın duran yok. 2 dk telefonu açmasın kalbim ağzımda atıyorO zaman onu öyle kabul etmeyi öğrenmelisiniz. Babanızın değişeceğini düşünmüyorum. Keşke değişse ama zor.
Nasıl yaniBabanızı kıskanıyorsunuz sanırım.
Nasıl yani
Babamı abimle ve kardeşimle paylaşıyorum. Ama babam onlardan çok bana düşkün bu hep böyleydi. Abimle araları brnden daha iyi. Ben sadece ona kötü evlat olduğum için kötü hissediyorum. Yalnız olduğu için korkuyorum. Ama mesela annemden olma kardeşlerimi kardeş gibi hissederken eşini baba gibi görürken babamın eşine hiç böyle yaklaşmadım. Annemle babamın arasını bozduğunu düşündüm. O kadın için beni terk etti dedim. Aynı şekilde o kadından olma kardeşimi de sevmiyorum. Küçükken yine iletişim vardı ama artık hiç yok. Kıskanıyor muyum bilmiyorum daha çok hayal kırıklığı yaşıyorum. Zaten ben büyüyünce aramız çok iyiydi. Ama babadan çok arkadaştıOnu paylaşmıyorsunuz gibi.
Söyledim zaten çok konuştuk bunu. Ben de hatalar yaptım 2 küçük çocuğumu boynu bükük bıraktım tekrar aynı şeyi yaptım diyor. Sonra evlat altın gibidir değerlidir çamura da batsan altınsın kadifede de olsan altınsın diyor.Yaptıklarınıza pişman olduğunuzu dile getirmeseydiniz size çok ağır konuşurdum ancak pişmansınız zaten gidin güzel bir özür dileyin. Tatlı bir akşam yemeği ve güzel bir dertleşme iki taraf içinde yaraları sarmak için iyi bir adım olur.
Bu arada ailede kuzenlerinden erken kalpten giden var. Zaten öleyim işte çok yaşamak istemiyorum her şeyi gördüm diyor. En azından insanlara yakın yaşa diyorum. 1 ay benimle birlikte yaşadı. İlk zamanlar kabullenmedi düne kadar dağ bayır geziyordum şimdi bu haldeyim dedi. Çok ağladım söz verdi içki yok sigara yok dedi. Sonra sigarayı bıraktı çekirdeğe sardı. Sonra ben artık gideceğim dedi. O sırada da hamileydim. Torunumu parka götüreceğim vs dedi söz verdi. Dedem hala yaşıyor. Babamın dedesi ben küçükken 95 yaşında vefat etti. Böyle dertleri yoktu. Korkma ben senin torununu da göreceğim dedi. Ardından ben düşük yaşadım. Bu sefer o geldi yine beraber kaldık. Baktım sigara içiyor. Yok günde şu kadar içki damarı açıyor diyor. Sağlıklı diyor. Stent takılınca 20 yaş gençleşmiş. 20 sene öncesine gitmiş böyle savunuyor. Sevgilisiyle mutlu mu bilmiyorum. En azından yaşıtı olsa evli olsa aklım kalmaz. Akıllı yüzük aldım takmıyor. Uykusunda tekrar kriz geçirecek diye korkuyorum. Sizin ailenize de Allah rahmet eylesin bu arada. 61 yaş genç bence. Ölüme hazırlıklı olunmuyorAllah babanıza sağlıklı uzun ömürler versin, bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Endişelerinizi anlıyorum siz ne derseniz deyin o bildiği gibi yapmaya devam edecektir, annemi de babamı da kaybettim, ikisi de sağlık konusunda dik kafalı insanlardı hoş bende öyleyim, annemin bir sürü hastalığı vardı sanki bir yanım bir gün çalan telefonun onun vefat ettiği haberi olacağını biliyordu lakin babam burnu bile akmayan biriydi, o da hep genç öleyim diyordu ve bence genç de öldü zira 61 yaşındaydı.
İnsanları değiştiremezsiniz geçmişi de öyle, sevgilisi genç diyorsunuz evet çoğumuza ters bir durum ama ikisi de bekar birbiriyle mutlularsa görmezden gelmek yerine kabullenip babanızla geçireceğiniz mutlu anlara odaklanın.
Babamı abimle ve kardeşimle paylaşıyorum. Ama babam onlardan çok bana düşkün bu hep böyleydi. Abimle araları brnden daha iyi. Ben sadece ona kötü evlat olduğum için kötü hissediyorum. Yalnız olduğu için korkuyorum. Ama mesela annemden olma kardeşlerimi kardeş gibi hissederken eşini baba gibi görürken babamın eşine hiç böyle yaklaşmadım. Annemle babamın arasını bozduğunu düşündüm. O kadın için beni terk etti dedim. Aynı şekilde o kadından olma kardeşimi de sevmiyorum. Küçükken yine iletişim vardı ama artık hiç yok. Kıskanıyor muyum bilmiyorum daha çok hayal kırıklığı yaşıyorum. Zaten ben büyüyünce aramız çok iyiydi. Ama babadan çok arkadaştı
Suan kötü davranmıyorum kiTamam işte siz farkında olmadan babanızı başkası ile paylaşmıyorsunuz. Babanızın verdiği ilgi bir şekilde size yetmiyor bu yüzdende babanıza kötü davranarak onu zihinsel olarak kendinizle meşgul ederek hem ilgi almaya çalışıyor hemde içten içe intikam alıyorsunuz. Ama çok yanlış. Babanızda sizde yetişkinsiniz artık. Geçmişte yaptığı hatalar yüzünden kalp hastası birine kötü davranmak doğru değil.
Sağ olunBu arada ailede kuzenlerinden erken kalpten giden var. Zaten öleyim işte çok yaşamak istemiyorum her şeyi gördüm diyor. En azından insanlara yakın yaşa diyorum. 1 ay benimle birlikte yaşadı. İlk zamanlar kabullenmedi düne kadar dağ bayır geziyordum şimdi bu haldeyim dedi. Çok ağladım söz verdi içki yok sigara yok dedi. Sonra sigarayı bıraktı çekirdeğe sardı. Sonra ben artık gideceğim dedi. O sırada da hamileydim. Torunumu parka götüreceğim vs dedi söz verdi. Dedem hala yaşıyor. Babamın dedesi ben küçükken 95 yaşında vefat etti. Böyle dertleri yoktu. Korkma ben senin torununu da göreceğim dedi. Ardından ben düşük yaşadım. Bu sefer o geldi yine beraber kaldık. Baktım sigara içiyor. Yok günde şu kadar içki damarı açıyor diyor. Sağlıklı diyor. Stent takılınca 20 yaş gençleşmiş. 20 sene öncesine gitmiş böyle savunuyor. Sevgilisiyle mutlu mu bilmiyorum. En azından yaşıtı olsa evli olsa aklım kalmaz. Akıllı yüzük aldım takmıyor. Uykusunda tekrar kriz geçirecek diye korkuyorum. Sizin ailenize de Allah rahmet eylesin bu arada. 61 yaş genç bence. Ölüme hazırlıklı olunmuyor
Geçmişte yaptıklarınız önemli değil onların üzerine bir sünger çekin. Şimdiki aklınızla o zamanki bir mi? Şimdiki aklım olsa yapmazdım, hatalı olduğumu anladım diyorsanız bu yeter. Babanız hala hayatta ve bugünden sonraki ilişkinize odaklanın bence. Hem ben size bir şey söyleyim, bir çocuk babasına "sen bana babalık etmedin" diyorsa aslında o babada da hata vardır illa ki. yani iyi bir ilişki kuramama tek taraflı değildir. Babanızın da geçmişte hataları olmuş, sizin de olmuş. Artık unutun, bundan sonrasına odaklanın. Sevgilisiyle tanışma konusunda siz doğru düşünüyorsunuz aslında, evlenecek olursa tanışırsınız, kendinizi yıpratmayın bu konuda.Babamla aramız 10 senedir iyi. Ara ara bozuldu ama iletişimimiz iyi. Her gün konuşuyoruz. Sorun geçmişte yaptıklarım. Onun dikkat etmemesi. Sevgilisiyle tanışmak istemiyorum. Çünkü yaşı bana yakın. Yediremiyorum. Daha önce Sevgilisiyle tanıştım. Kötü oldu. Evlenirse tanışırım sadece
İşte kafamda sürekli o anlar var. Kaybetme korkum var. Evde yalnız kalıyor. Yemeğine içmesine dikkat etmiyor. Et diyince ölüp gideyim daha yaşadım işte bu kadar yeter diyip beni üzüyor.Geçmişte yaptıklarınız önemli değil onların üzerine bir sünger çekin. Şimdiki aklınızla o zamanki bir mi? Şimdiki aklım olsa yapmazdım, hatalı olduğumu anladım diyorsanız bu yeter. Babanız hala hayatta ve bugünden sonraki ilişkinize odaklanın bence. Hem ben size bir şey söyleyim, bir çocuk babasına "sen bana babalık etmedin" diyorsa aslında o babada da hata vardır illa ki. yani iyi bir ilişki kuramama tek taraflı değildir. Babanızın da geçmişte hataları olmuş, sizin de olmuş. Artık unutun, bundan sonrasına odaklanın. Sevgilisiyle tanışma konusunda siz doğru düşünüyorsunuz aslında, evlenecek olursa tanışırsınız, kendinizi yıpratmayın bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?