Babam başka kadınla yaşıyor

Evet kesinlikle yazcam o zaman davetiye.Bu isimle mutsuzum. Babamı hıc sevmıyorum. Bu mahalleden gıtmek ıstıyorum. Soyısmımı falan herseyı degıstırmek ıstıyorum

Anneniz boşandıktan sonra annenizin soyadını alabilirsiniz.

Evlenince de şimdilik iki soyadı talebinde bulunmayın. Anneniz bosansin , sizin soyadınız değişsin öyle değiştirirsiniz soyadınızı.

Ama ilerde ola ki bir durum olursa babanızın maaşından faydalanamazsiniz diye düşünüyorum.
..

Sizin akrabaları bosverin, hiç cevap bile vermeyin.

Esinizin akrabalarina da açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Babanizi sorana , " evet gelmedi. " Dersiniz bu kadar.

Onlara olanları anlatmayin. En fazla boşanma süreci icindeler dersiniz çok zorlanirsaniz.

Yeni adımı yazardım evet değiştim değişicem diyin

Yahu nişanlınız ne kadar akıllı. Sonradan değişen adları kimse kullanmıyor. Davetiyeye yazın da herkes öyle sansın. Çok mantıklı bir şey demiş. Akrabalarınız konuşursa konuşsun. Onlar konuştukça size bir zararı mı oluyor? Hayır. O zaman dert etmeyin.

davetiyeye hem suanki isminizi hem de kullanmak istediginiz ismi yazabilirsiniz.. hem sizin taraf icib garip olmaz, iki ismi varmıs gibi olur hem de diger isme geçis daha kolay olur.. Akrabalarınizla da görüsmek zorunda degilsiniz, kim ne derse desin bosverin.. Nisanlinizin ailesine de annem ve babam anlasamiyor, bosanma surecindeler deyin hic ayrıntılara girmeyin, gerek yok

Evet dımı.Peki şey diyorum ben direk o ismimi yazdırsam iki ismi mi yazdırsam. Ceren gibi bırsey yapmak ıstıyorum. Cereni yazayım sonra yanına da diger normal ki adımı dimi

Babanizi davet etmeyecek misiniz ?

Babaniza diyin, ben sadece boşanma sürecinde olduğunuzu söyledim. Lütfen başka bir şey konuşma soru sorulursa diye.

İnada mi bindirir yoksa.
Babamın huyu kotu. Nıkaha gelcegını sanmıyorum. Bana kalsa davetıyeye adını yazdırmıycam. Ama bunun kavgasını da cıkarır o

Ama ben nısanlımın soyadını kullanıcam. Ilerde bosansam gerı babamın soyadını alıp maasını alamazmıyım

Problem edilecek bisi kalmamis sen zaten evleniyorsun isim degisikligi iki sahitle yapilabiliyor nüfus müdürlügünde
Para mevzularina gelince sen bir iş bulup calismalisin sana bit getirileri olamayacagini zaten biliyosun ailenin sızlanma gibi olmus
Bence şükret yoluna devam et neler var hayatta .

Evleneceğiniz kişinin ailesine bu durumlardan bahsetmeyin . Yarın bi gün başınıza kalkarlar senin babanda böyleydi diye zorunuza gider kesinlikle tavsiye etmem aile sırrı olsun boş ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…