- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Evet cok ıyı olcak ınsallah yenı bır benAynen yepyeni bir sayfa açın ohh ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cok ıyı olcak ınsallah yenı bır benAynen yepyeni bir sayfa açın ohh ne güzel
Görusmek ıstemıyorum. 3 4 ay önce yok kızımın eksıgını alırım dugunune gıderım dıyordu. Kadına 15bınlık esya almıs. 4 5bın para alıyor. Bana ıgnr almadı.Whtsup dan sevgilisyle aşk fotoları paylaşN baba reddetse ne reddetmese ne. Reddetsin
Nişanlınıza sorun ona göre karar verirsiniz. Ne olursa olsun başınızı dik tutun. Hepimiz ebeveynlerimizin yaptıklarından bağımsızızSöylesede nısanlım söylemez uzulurum dıye
Yok ben kesınlıkle utanmıyorum. Ve evlenırken kesınlıkle kımseye guvenmıyorum. Allah saglık versın hep calısırım ılerde kotu bırsey olsada basımın çaresıne bakarım. Sıgınacak lımanım yok ama nısanlıma karsı bırsey olsada kendımı ezdirmiyorumNişanlınıza sorun ona göre karar verirsiniz. Ne olursa olsun başınızı dik tutun. Hepimiz ebeveynlerimizin yaptıklarından bağımsızız
Ben tuttugum evı babama göstermedimNişanlınıza sorun ona göre karar verirsiniz. Ne olursa olsun başınızı dik tutun. Hepimiz ebeveynlerimizin yaptıklarından bağımsızız
Çok haklısın. Sürekli.kendini doldurma. Tepkini koy yapılması gerekeni yap içinde kalmasın. Kvalidene annenle babanın boşanma aşamasında olduğunu konunun moralini çok bozduğu için açılmasını isyemediğini söyle meraklanmasınGörusmek ıstemıyorum. 3 4 ay önce yok kızımın eksıgını alırım dugunune gıderım dıyordu. Kadına 15bınlık esya almıs. 4 5bın para alıyor. Bana ıgnr almadı.
Şöyle ki babam tv alcam dedı almadı. Nıkaha 1 ay var. Babam ortada yok. Babası falan sormuyor. Hatta nısanlımla bız konusuyoruz şurdan bakalım tv falan. Acaba biliyorlar mı durumu. Ben nıkah öncesi dıyeyım o zaman. Davetiyeye babamın adını yazayım gene ama dımıÇok haklısın. Sürekli.kendini doldurma. Tepkini koy yapılması gerekeni yap içinde kalmasın. Kvalidene annenle babanın boşanma aşamasında olduğunu konunun moralini çok bozduğu için açılmasını isyemediğini söyle meraklanmasın
Canımsın. Ben olsam ailelerin soy ismini yazar geçerim alt tarafaŞöyle ki babam tv alcam dedı almadı. Nıkaha 1 ay var. Babam ortada yok. Babası falan sormuyor. Hatta nısanlımla bız konusuyoruz şurdan bakalım tv falan. Acaba biliyorlar mı durumu. Ben nıkah öncesi dıyeyım o zaman. Davetiyeye babamın adını yazayım gene ama dımı
Anladım direk isim soyisim degil aslında çok mantıklıCanımsın. Ben olsam ailelerin soy ismini yazar geçerim alt tarafa
Arkandan konuşacak akrabalarını değil kendini düşün bence kimin ne dediğini önemseme zaten bu şekilde düşüneceklerse yanında olmamaları en iyisi. Nişanlının ailesine eninde sınunda söyliceksin geç kalma derim detayada inme sonra başına kakarlarDaha önceden bir sürü konu açtım. Mutsuz ailede büyüdüm. 3 kardeşiz. Babam alkolik, eve bakmayan, laflarıyla şiddet gösteren biri.Annemi defalarca aldattı ve dövdü. Annem boşanmak istedi. Anneannemler çocukları bırak tek gel dedi. Annem bizi bırakamadı. Bıraksaydı şimdi ben evli ve 3 çocukluydum.Babam dul 2 kızı olan tanıyanların dedigine göre degişik sorunlu bir kadınla birlikte.Aynı semtteyiz.Kadının evinde kalıyor. Şuan annemle evli. Annem anlaşmalı boşanma davası açtı. Babam kirayı veririm dedi. Ama zorla ve eksik aldık. Neyseki anneannemler maddi olarak yardımcı olacak. Erkek kardesım evli. Ben 1 ay sonra evlenecegım. Kız kardeşim bekar, çalışıyor.Babam bana igne dahi almadı. Eve gelmiyor ve konuşmuyoruz. Nişanlım bu durumları başından beri biliyor. Ailesi bilmiyor. Sizce evlendikten sonra ailesine anlatsam mı? Babam nikaha falan gelmediginde sorduklarında ne desem. Aslında bu durumdan utanmıyorum. Utanması gereken o.Biz anneme maddi manevi sonuna kadar destegiz. Kadına ilerde dedemin evi ve maaşı kalacak inşallah.Ayrıca benim adım babaannemin adı. Onu hiç sevmiyorum. Babamı da sevmiyorum
Bu adı taşımak istemiyorum.Bu isim soyisimden kurtulsam sanki yeni bir ben olacagım. Adımı söylerken utanıyorum. Adımı degiştiricem evlenince. Nişanlımda diyor ki, davetiyelere yeni adını ekleyelim.Adın degişince onun akrabaları arkadaşları 2 ismim var sansın diye.Normalde adım o gibi yani. Ama böyle yaparsam akrabalarım zaten diyor yüzük taktın degiştin. Ki akrabalarımda dedıkoducu pek sevmiyorum. Böyle yazarsam bak bak bi yerleri havada davetiyeye ne yazdırmış, aa mahkeme açmış bu yaştan sonra adını degiştircek baya laf yaparlar. Sizce ne yapmalıyım?
İnsallah cok sagolun. Hepsı catlıyor zaten. Cunku hıc ne ceyızımı görduler ne evımı. Semt olarak onlara uzagım. Iste bır akrabam wp durumuna aylar önce sonradan görme falan yazdı. Sonra ınkar ettı yok bana yazmamısta.bir de ablasıyla ıkısının benle kardeşim hakkında konustuklarını gördum. Dedıkodu yapmıslar ve yapıyorlar. Bu yuzden uzagım onlara. Onlarda yuzuk takınca degıstın dıyorNisanlinizin ailesine anlatmayin. Gun gelir sinir aninda agizindan bir laf cikar caniniz yanar. Gerk yok aile ici olaylarinizi bilmeye. Vallahi akrabalarin soylediginide zerre takmayin. Benim umursamaz biriyim Kafam rahat. Biz evlenirkende neler neler demistiler. Koye gidince onlar gelince kaciyoruz catliyorlar .
Bosuna demiyorum Rabbim ana babaninda hayirlisini versin. Umarim evliliginizde cok mutlu olursunuz
Yok kalksalar bende onların kalbını kırarım. Bu basa kalkılcak bırsey degılkı. Evet nıkah zamanı söylıycem mecburArkandan konuşacak akrabalarını değil kendini düşün bence kimin ne dediğini önemseme zaten bu şekilde düşüneceklerse yanında olmamaları en iyisi. Nişanlının ailesine eninde sınunda söyliceksin geç kalma derim detayada inme sonra başına kakarlar
Nasıl ne yapmalıyım?? Tabi ki ne istiyorsan onu yapmalısın : ) elaleme göre yaşamayı bıraktığın zaman ne kadar mutlu ve özgür olduğunu göreceksin.. Yüzüne birşey diyen olursa da oh ne de güzel yaptım keşke daha önce yapsaymışım diyeceksin..Bu elalemşn ağızı harbiden torba değil : ) ama sen sustukça daha da çok açılıyor bunların ağızı.. Sen konuşup cevabını verirsen aman buna da laf denmiyor huyu kötü bunun deyip kesecekler seslerini bu kadar basit : ) Lütfen kimseye sormadan o davayı aç ve ismini biran önce değiştir.. Babannenin ismi olduğu için demiyorum sen mutlu değilsin diye diyorum bunu daDaha önceden bir sürü konu açtım. Mutsuz ailede büyüdüm. 3 kardeşiz. Babam alkolik, eve bakmayan, laflarıyla şiddet gösteren biri.Annemi defalarca aldattı ve dövdü. Annem boşanmak istedi. Anneannemler çocukları bırak tek gel dedi. Annem bizi bırakamadı. Bıraksaydı şimdi ben evli ve 3 çocukluydum.Babam dul 2 kızı olan tanıyanların dedigine göre degişik sorunlu bir kadınla birlikte.Aynı semtteyiz.Kadının evinde kalıyor. Şuan annemle evli. Annem anlaşmalı boşanma davası açtı. Babam kirayı veririm dedi. Ama zorla ve eksik aldık. Neyseki anneannemler maddi olarak yardımcı olacak. Erkek kardesım evli. Ben 1 ay sonra evlenecegım. Kız kardeşim bekar, çalışıyor.Babam bana igne dahi almadı. Eve gelmiyor ve konuşmuyoruz. Nişanlım bu durumları başından beri biliyor. Ailesi bilmiyor. Sizce evlendikten sonra ailesine anlatsam mı? Babam nikaha falan gelmediginde sorduklarında ne desem. Aslında bu durumdan utanmıyorum. Utanması gereken o.Biz anneme maddi manevi sonuna kadar destegiz. Kadına ilerde dedemin evi ve maaşı kalacak inşallah.Ayrıca benim adım babaannemin adı. Onu hiç sevmiyorum. Babamı da sevmiyorum
Bu adı taşımak istemiyorum.Bu isim soyisimden kurtulsam sanki yeni bir ben olacagım. Adımı söylerken utanıyorum. Adımı degiştiricem evlenince. Nişanlımda diyor ki, davetiyelere yeni adını ekleyelim.Adın degişince onun akrabaları arkadaşları 2 ismim var sansın diye.Normalde adım o gibi yani. Ama böyle yaparsam akrabalarım zaten diyor yüzük taktın degiştin. Ki akrabalarımda dedıkoducu pek sevmiyorum. Böyle yazarsam bak bak bi yerleri havada davetiyeye ne yazdırmış, aa mahkeme açmış bu yaştan sonra adını degiştircek baya laf yaparlar. Sizce ne yapmalıyım?
Yok tabıkı anlatmam. İnsallah babamda demez bırseyEşinizin ailesine gidip evin herşeyi dökmeyin asla, anne babaniz anlaşamamış boşanmiş bu kadar söyleyin ama kesinlikle yaşananlari vs anlatmayin derim.
Babanız keşke korkuluk niyetine de olsa gelip orada bulunsa ama baska bisey uydurun veya bilgi vermeyin aramiz bozuk şunu bunu yapti bize gibi seyler anlatmayin.
Aslında gecen accaktım da bır ay sonra nıkah balayı var . Nısanlımla nıkah sonrası acalım dedik. Kafamız rahat olsun. Sımdıden de davetıyeye yazdırcaz. Aslında kımın ne dedıgı umrumda degıl ve cıdden onların agzının payını verdıgım ıcın huyum kötü. Onlara göre örf adete önem vermıyorum. Mesela ben kapıdan cıkarken kuzenlerım nısanlımdan para kapmaya calıscak. Tabıkı kapı tutulsada kardesım tutacak. Çeyiz cıkarmadım. Gelın mevludu yapmadım. Dugunu ıptal ettım. Kınayı sadece arkadaşlarım arasında yapcam.Çeyizimi serıp mılletı toplayıp göstermıycem. Hemen cocuk ıstemıyorum. Ama sımdıden. Ayy 30 u gecınce göbekten ıgne vuruyorlar. Ay çatlatma ıgnesı o ve herkese yapılmıyor.Bana yok sen dul musun çeyiz falan cıkarmıyon dıyolar. Onlara göre gösterıs yapmadım dıye huyum kötükesınlıkle davetıyeye o ısmı ekletcem. Ve dıycem bana zaten sadece akrabalar bu ısımı söyluyodu. Mahkeme var. Bende böyle yazdım. Sılıncek bu ısım dıycem. Tabı şoka girceklerNasıl ne yapmalıyım?? Tabi ki ne istiyorsan onu yapmalısın : ) elaleme göre yaşamayı bıraktığın zaman ne kadar mutlu ve özgür olduğunu göreceksin.. Yüzüne birşey diyen olursa da oh ne de güzel yaptım keşke daha önce yapsaymışım diyeceksin..Bu elalemşn ağızı harbiden torba değil : ) ama sen sustukça daha da çok açılıyor bunların ağızı.. Sen konuşup cevabını verirsen aman buna da laf denmiyor huyu kötü bunun deyip kesecekler seslerini bu kadar basit : ) Lütfen kimseye sormadan o davayı aç ve ismini biran önce değiştir.. Babannenin ismi olduğu için demiyorum sen mutlu değilsin diye diyorum bunu da