- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Daha önceden bir sürü konu açtım. Mutsuz ailede büyüdüm. 3 kardeşiz. Babam alkolik, eve bakmayan, laflarıyla şiddet gösteren biri.Annemi defalarca aldattı ve dövdü. Annem boşanmak istedi. Anneannemler çocukları bırak tek gel dedi. Annem bizi bırakamadı. Bıraksaydı şimdi ben evli ve 3 çocukluydum.Babam dul 2 kızı olan tanıyanların dedigine göre degişik sorunlu bir kadınla birlikte.Aynı semtteyiz.Kadının evinde kalıyor. Şuan annemle evli. Annem anlaşmalı boşanma davası açtı. Babam kirayı veririm dedi. Ama zorla ve eksik aldık. Neyseki anneannemler maddi olarak yardımcı olacak. Erkek kardesım evli. Ben 1 ay sonra evlenecegım. Kız kardeşim bekar, çalışıyor.Babam bana igne dahi almadı. Eve gelmiyor ve konuşmuyoruz. Nişanlım bu durumları başından beri biliyor. Ailesi bilmiyor. Sizce evlendikten sonra ailesine anlatsam mı? Babam nikaha falan gelmediginde sorduklarında ne desem. Aslında bu durumdan utanmıyorum. Utanması gereken o.Biz anneme maddi manevi sonuna kadar destegiz. Kadına ilerde dedemin evi ve maaşı kalacak inşallah.Ayrıca benim adım babaannemin adı. Onu hiç sevmiyorum. Babamı da sevmiyorum
Bu adı taşımak istemiyorum.Bu isim soyisimden kurtulsam sanki yeni bir ben olacagım. Adımı söylerken utanıyorum. Adımı degiştiricem evlenince. Nişanlımda diyor ki, davetiyelere yeni adını ekleyelim.Adın degişince onun akrabaları arkadaşları 2 ismim var sansın diye.Normalde adım o gibi yani. Ama böyle yaparsam akrabalarım zaten diyor yüzük taktın degiştin. Ki akrabalarımda dedıkoducu pek sevmiyorum. Böyle yazarsam bak bak bi yerleri havada davetiyeye ne yazdırmış, aa mahkeme açmış bu yaştan sonra adını degiştircek baya laf yaparlar. Sizce ne yapmalıyım?
Bu adı taşımak istemiyorum.Bu isim soyisimden kurtulsam sanki yeni bir ben olacagım. Adımı söylerken utanıyorum. Adımı degiştiricem evlenince. Nişanlımda diyor ki, davetiyelere yeni adını ekleyelim.Adın degişince onun akrabaları arkadaşları 2 ismim var sansın diye.Normalde adım o gibi yani. Ama böyle yaparsam akrabalarım zaten diyor yüzük taktın degiştin. Ki akrabalarımda dedıkoducu pek sevmiyorum. Böyle yazarsam bak bak bi yerleri havada davetiyeye ne yazdırmış, aa mahkeme açmış bu yaştan sonra adını degiştircek baya laf yaparlar. Sizce ne yapmalıyım?