Babam annemi aldatmış herkes biliyormuş ben yeni öğrendim...

Sende unut annenin ve kardeşlerinin yaptığı gibi

Biz bi kere kardeşler olark böyle bişyin ihtimali olmuştu. Ve bende babama aşık bi insanmdr evlendm hala babam derim o derece. Bu kadr sevdiğimden herlde affedemezdim. Zaten kardeşlerimle ben hemen gardımızı aldık. Annem bile sizene bizim aramzda olan bişy dediği için ona bile kızmıştık. İnsan belki kendine yapılanı affedbiliyr ama sevdklerine yapılnca ve beklemedğn biri olunca mahvoluyo. Bu ihtimal bile benm babamla aramı açmış ve beni çok üzmüştü. Ama yoktu bişey. Bizi kıskanan insanlarn dolduruşu olmuş biraz. Yani artık geçmiş sizn bu durum ama sana söylememelri saçma. Ve ben en çok anneme kardşme kızardm herlde böyle olsa. Benm ilk kardeşm aradı abla böyle böyle diye. O zmn kardşliği çok güzl hisstmiştm. Sen artık unutmaya çalış yapck pek de bişy yok boşuna annenin yarasını deşme derim

İnan onlara da kızıyorum içten içe ama benim sınava hazırlandığım seneydi beni düşündüklerini de anlayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…