Babam annemi aldatıyor.

Sizin anlattiginiz yonunden bakinca siz de haklisiniz ama bilemiyorum gene de arkadas tam bir anlatsa evdeki durumlari anne babaya nasil baba anneye nasil msl

Bence önce annene anlat bi kaç delil de topla ve ailece babana sunun yediği haltları çünkü direk babana gidersen seni ikna etmeye çalışçak anne ne bahset memen için . Artı delilleri yok eder o arada bence önce annene söyle

Yaa bu erkeklere ne oldu böyle ya. Yaşlarına başlarına bakmadan koca koca çocukları varken de aldatabiliyorlar. Çocuklarından da utanmıyorlar. Çivisi çıkmış artık dünyanın. Anlaşamiyorsan , heyecan arıyorsan , gözün dışardaysa al karşına karını boşanmak istiyorum de. Boşan ondan sonra ne halt edeceksen et. Ama yok bazı erkeklerin genlerinde var galiba, gizli saklı iş çevirmeyi erkek adamlık zannediyorlar. Ben olsam önce annemin ağzını arardım , ve en az zararla başa çıkmanın yollarını düşünüp anneme anlatırdım. Annenizin haberi olmadan siz çözemezsiniz bu işi. 2. Kadınla konuşmayla falan da olmaz. Yaptığından pişman olup vazgeçer mi sanıyorsunuz. Daha sizi bastırır. Annenizin yaşayacağı şok çok büyük olsa da, aptal gibi yaşamasından daha kötü olamaz

Ben babaya demesinden yanaydim ama son yorumlara da hak vermiyor degilim annen guclu bir kadin mi onemli olan bu aslinda babamsiz da yasayabilir mi istermi ayrilmak anneni en iyi sen taniyorsun

Iyi günler. Sizlerden yardım almak için daha az önce açtım hesabı. Başlıktan da anlaşıldığı gibi babam annemi aldatiyor.
Aylardır bunun farkındayım ama emin değildim fakat bugün emin oldum. Fotoğraf çekmek icin telefonunu aldım ve fotoğrafları çektim. Daha sonra nasıl olmus diye galeriye girdim ve çocukça fotoğraflarin(sozler yazan fotograflar) olduğunu gördüm. "Seni seviyorum ne yapayim mikropum" yazılı bir fotoğraf atılmış en son. Biraz eski fotograflara gittim ve bir kadının bir sürü fotoğrafı var. Ben telefonu vermedikce babam rahatsiz oldu ve annem ağzını aradi hayirdir neden rahatsiz oldun diye. Tabi ben o ara whatsappa girdim ve o kadinin telefon numarasini kendime attim. Zaten en son o kadinla olan mesajlasma duruyodu fakat icerik silinmiş. Internetten araştırdım biraz hic bir tane sosyal hesabi yok. Is yeri adresini ve telefonunu buldunlm. Kadin baska bir sehirde ve babam her ay is icin oraya gidiyor. Kendimi geçtim annem icin üzülüyorum. Erkek kardeşimle konuştum oda bana "zaten belli oluyor anneme üzülüyorum." Dedi. Ne yapmaliyim sizce? Cok yogun bir şekilde nefret duygum oluştu. 21 yaşındayım ve yolculuk sıkıntım yok. Kadınla yüzleşmeli miyim?
Annenin bunları bilmeye hakkı var. İleride her hangi bi şey yaşandığında belkide de sana dönücek konu ve annenden sakladığın için daha da fazla üzülücek kadın. Durumu annene anlat ve ne yapılması gerektiğini ona bırak derim ben

Babanla yuzles ama sert.
Kadini ara seni rezil ederim zina davasi acarim de belki gozu korkar.
Babana asik oldugunu sanmiyorum parasini yiyordur malesef piyasada boyle ucuz lar var.seninle benzer durumdaydim yakin zamana kadar bisey yapmadim kendi kendimi yedim keake zamani geri alsaydimda rezil etseydim diyorum.

Zina Türk Ceza Kanununda suç olmaktan çıktı böcük, zaten insanlar bundan yüz buldu ya...

Annen ve baban yetişkin insanlar ve evlilikleri onların sorumluluğunda. Bu sorumluluğu kendi üzerine almak zorunda değilsin. Maalesef ki benzer durum bir arkadaşımın başına geldiğinde kız annesini durumdan haberdar etti fakat aldığı tepki gerçekten şaşırtıcıydı. Sen beni kocamdan ayırmak istiyorsun, yalan söylüyorsun dedi annesi. Aradan bir müddet geçtikten sonra annesi duruma şahit oldu ama o süre zarfında kıza çektirdiği eziyete ben şahidim. Sonuç boşandılar, adam gidip o kadınla evlendi ve bin pişman. Şimdi o kadından boşanıp eski eşine dönmeye çalışıyor ama ne fayda... Diyeceğim o ki, sen anneni ve babanı daha iyi tanıyorsun ve bizim buradan yapacağımız yönlendirme çok doğru olmayabilir.

X