- 21 Mart 2014
- 423
- 219
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annenin bunları bilmeye hakkı var. İleride her hangi bi şey yaşandığında belkide de sana dönücek konu ve annenden sakladığın için daha da fazla üzülücek kadın. Durumu annene anlat ve ne yapılması gerektiğini ona bırak derim benIyi günler. Sizlerden yardım almak için daha az önce açtım hesabı. Başlıktan da anlaşıldığı gibi babam annemi aldatiyor.
Aylardır bunun farkındayım ama emin değildim fakat bugün emin oldum. Fotoğraf çekmek icin telefonunu aldım ve fotoğrafları çektim. Daha sonra nasıl olmus diye galeriye girdim ve çocukça fotoğraflarin(sozler yazan fotograflar) olduğunu gördüm. "Seni seviyorum ne yapayim mikropum" yazılı bir fotoğraf atılmış en son. Biraz eski fotograflara gittim ve bir kadının bir sürü fotoğrafı var. Ben telefonu vermedikce babam rahatsiz oldu ve annem ağzını aradi hayirdir neden rahatsiz oldun diye. Tabi ben o ara whatsappa girdim ve o kadinin telefon numarasini kendime attim. Zaten en son o kadinla olan mesajlasma duruyodu fakat icerik silinmiş. Internetten araştırdım biraz hic bir tane sosyal hesabi yok. Is yeri adresini ve telefonunu buldunlm. Kadin baska bir sehirde ve babam her ay is icin oraya gidiyor. Kendimi geçtim annem icin üzülüyorum. Erkek kardeşimle konuştum oda bana "zaten belli oluyor anneme üzülüyorum." Dedi. Ne yapmaliyim sizce? Cok yogun bir şekilde nefret duygum oluştu. 21 yaşındayım ve yolculuk sıkıntım yok. Kadınla yüzleşmeli miyim?
Babanla yuzles ama sert.
Kadini ara seni rezil ederim zina davasi acarim de belki gozu korkar.
Babana asik oldugunu sanmiyorum parasini yiyordur malesef piyasada boyle ucuz lar var.seninle benzer durumdaydim yakin zamana kadar bisey yapmadim kendi kendimi yedim keake zamani geri alsaydimda rezil etseydim diyorum.